Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tak for rigtig fin service! Det var utrolig nemt at overskue hjemmesiden og varerne derpå. Der var desuden super hurtig levering med rigtig fine produkter. Særligt er "Kiehl Torvan Koncenteret univers... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og god service fra Cares ApS. Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service Behagelig konsulent, der har styr på vores varelager. Og god til at hjælpe med tilbud og besparelser. Kan anbefale dette firma

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di attrezzature per l'ufficio
  2. Fornitore di prodotti per la pulizia

Scritti dall'azienda

Vi er en dansk grossist af produkter inden for rengøringsmidler, rengøringsudstyr, hygiejneartikler, papirvarer og andre varer, som bruges i den daglige drift på arbejdspladser og i institutioner.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Kære Anette.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har oplevet en god behandling. Det er nemlig det, som alle vores kunder skal have. Tak for de 5 stjerner!

Rigtig god aften.

Hurtig betjening

27 marzo 2023

Kære Lone.

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har oplevet hurtig betjening. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden!

Rigtig god aften.

Valutata 5 stelle su 5

Det var hurtig service og hurtig…

Det var hurtig service og hurtig levering

2 aprile 2023

Kære Kim.

Tusind tak for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos Cares.dk med hurtig service og levering. Sådan!

Ønsker dig en god aften.

Super høflig betjening

Super høflig betjening, hurtig levering

28 marzo 2023

Kære Susanne.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har oplevet høflig betjening. Det er nemlig det, vi bestræber os på hver dag! Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en fantastisk aften.

Effektiv

20 marzo 2023

Kære Carsten.

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse. Jeg håber, vi kan være behjælpelige en gang i fremtiden igen.

Ønsker dig en rigtig god påske!

Professionel og præcis kundeservice

Professionel og præcis kundeservice. Og varer til billige priser.

3 aprile 2023

Kære Nikolai.

Mange tak for dine 5 stjerner! Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har været tilfreds med vores kundeservice og billige priser. Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden!

Ønsker dig en god påske!

Meget fint

Meget fint
Godt pakket ind

17 marzo 2023

Kære Daniel.

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos Cares.dk. Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god søndag.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og også den rigtige…

Hurtig levering og også den rigtige vare.

20 marzo 2023

Hej Palle.

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du modtag den korrekte vare hurtigt. Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god aften.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med modtagelsen…

Jeg er meget tilfreds med modtagelsen af min vare bestilt den 27/02-2023 og modtaget den 08/03-2023 via postbudet helt fra USA.

7 marzo 2023

Kære Kirsten.

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Det er vi utrolig glade for. Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god weekend.

God oplevelse

God oplevelse. Bestilte en pakke med klude til en fin pris. De blev leveret hurtigt og er rigtig fine.

2 marzo 2023

Kære Maya.

Tusind tak for den 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du modtog dine varer hurtigt, og at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Vi håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god weekend!

hurtig levering

28 gennaio 2023

Kære Lisbeth.

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, du modtog din bestilling hurtigt.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Fin service

Hurtig og fin service 😊

5 febbraio 2023

Kære Ingelise.

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Det er vi glade for. Vi håber, vi kan være behjælpelige en anden gang.

Rigtig god dag til dig.

Hurtigt levering

Hurtigt levering, god kundeservice.
De lavede en fej i antal af varer, jeg fik 2 men havde bestilt 20 og betalt for 20, kundeservice var hurtige til at sende de 20 som jeg havde bestilt, uden ekstra omkostninger for de 2 jeg allerede havde fået.

5 gennaio 2023

Kære Lyngby Auto Center.

Tusind tak for de 5-stjerner. Det er vi glade for. Vi beklager vores fejl, men er glade for, vi fik rettet op. Vi håber, vi ses igen i fremtiden!

Rigtig god dag til jer.

Handler her igen

Handler her igen! Stor besparelse imodsætning til vores tidligere leverandør. God service.

7 gennaio 2023

Kære Mathilde.

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er glade for, I oplever en stor besparelse ved at handle hos os! Vi ser frem til at se jer igen.

Ønsker dig en god søndag

God pris hurtig levering

God pris hurtig levering
Mvh Flemming

3 gennaio 2023

Hej Flemming.

Mange tak for de 5-stjerner! Vi er glade for, du modtog dine varer hurtigt til en god pris. Vi håber, vi kan være behjælpelige en anden gang.

Ønsker dig en god søndag.

Valutata 5 stelle su 5

Cares har rigtig god service. Meget hurtige til at svare, og handle, hvis der opstår problemer.

3 gennaio 2023

Kære Melanie,

Tusind tak for de 5-stjerner. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, du er tilfreds med vores service. Vi ser frem til at være behjælpelige en anden gang.

Rigtig god aften til dig.

hurtig betjening

hurtig betjening
fine varer

23 dicembre 2022

Kære Cools Els,

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, du fik hurtig betjening og gode varer. Vi håber, vi kan hjælpe en anden gang.

Rigtig godt nytår til dig!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, varen kom hurtigt

25 dicembre 2022

Kære Christina,

Tusind tak for de 5-stjerner! Det er vi glade for. Godt at du modtog dine varer hurtigt. Vi håber, vi kan være behjælpelige en anden gang i fremtiden.

Rigtig godt nytår til dig!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più