Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tak for rigtig fin service! Det var utrolig nemt at overskue hjemmesiden og varerne derpå. Der var desuden super hurtig levering med rigtig fine produkter. Særligt er "Kiehl Torvan Koncenteret univers... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og god service fra Cares ApS. Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service Jeg bestilte en gave fra cares, fik dog bagepapir i stedet for staniol, jeg kontaktede dem og fik med det samme besked om at de ville sende staniol afsted, et par dage senere va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god service Behagelig konsulent, der har styr på vores varelager. Og god til at hjælpe med tilbud og besparelser. Kan anbefale dette firma

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di attrezzature per l'ufficio
  2. Fornitore di prodotti per la pulizia

Scritti dall'azienda

Vi er en dansk grossist af produkter inden for rengøringsmidler, rengøringsudstyr, hygiejneartikler, papirvarer og andre varer, som bruges i den daglige drift på arbejdspladser og i institutioner.

Informazioni di contatto

Hurtigheden

Hurtig og fin betjening

27 febbraio 2024

Kære Liss

Tusind tak for din ordre og anmeldelse - Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har modtaget dine varer hurtigt med effektiv betjening. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god onsdag!

De bedste hilsner
Frederik fra Cares.dk

en god service

en god service, samtale og varen kom hurtigt

26 febbraio 2024

Kære Bettina

Tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har fået god service og hurtig levering. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god mandag.

Hurtig levering 👍

26 gennaio 2024

Kære Tenna

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos Cares.dk med hurtig levering. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god søndag aften

Hurtig levering til døren

Hurtig levering til døren. God pris. Jeg er tilfreds.

4 gennaio 2024

Hej Jeanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk - Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god dag.

Hurtig levering . Fin behandling af reklamation

Kære Peter

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, at vi fik behandlet din reklamation på en god måde. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god søndag!

Ingen problemer

Hej Asger

Mange tak for din anmeldelse af Cares.dk. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os uden problemer. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god søndag.

Troværdigt firma

Fuld tilfredshed gennem hele købs/leveringsprocessen.

28 dicembre 2023

Kære John

Tusind tak for din anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, du har haft en god oplevelse hos os. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god søndag.

Skarpe priser

Skarpe priser, super service, hurtig og effektiv levering

Kære Christian

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse hos os med skarpe priser og god service. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god weekend.

Valutata 5 stelle su 5

Der var hurtig levering og tingene var…

Der var hurtig levering og tingene var pakket godt ind☺️

13 dicembre 2023

Kære Ulla

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk - Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med hurtig levering! Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en rigtig god jul og godt nytår.

Valutata 5 stelle su 5

Besværlig afhentning, selvom der var betalt for levering på adresse

Hurtig levering og god service fra Cares ApS.

Jeg havde dog bestilt og betalt for levering på adresse, da der var tale om 10 liter rengøringsmiddel til trappevask i vores ejerforening. Chauffør fra GLS valgte alligevel at levere til pakkeshop. Det var meget irriterende, at jeg skulle bruge tid på at hente rengøringsmidlet.

29 novembre 2023

Kære Saskia

Tak for din anmeldelse af Cares.dk - Jeg er glad for, du synes om vores leveringstid og service. Men beklager selvfølgelig mange gange på vegne af GLS, at de på trods af hjemmelevering har leveret til pakkeshop. Beskeden er givet videre, så det ikke sker igen!

Jeg håber, vi kan være behjælpelige i fremtiden med mere trappesæbe til jeres ejerforening.

Rigtig god weekend fra Cares.dk

Valutata 5 stelle su 5

God pris god vare og hurtig levering

God pris god vare og hurtig levering. Handler gerne med jer igen.

7 dicembre 2023

Kære Pernille

Tusind tak for den 5-stjernet anmeldelse - Vi er utrolig glade for, at du har været tilfreds med prisen, varen og vores levering. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en rigtig god weekend.

Valutata 1 stelle su 5

Kære Flemming

Jeg er ked af, at leveringstiden ikke har været optimal på din ordre. Som vi talte om i telefonen, mistede DSV desværre forbindelsen til din palle undervejs. Derfor gik der lige nogle ekstra dage. Beklager mange gange din oplevelse.

Jeg kontakter dig lige på mail med en erstatning, som jeg håber, vil gøre din oplevelse lidt bedre.

Ønsker dig en god aften.

Valutata 5 stelle su 5

Ind til videre har jeg jo altid været…

Ind til videre har jeg jo altid været tilfreds med deres service hver gang og håber da med den forbliver sådan

6 dicembre 2023

Kære Anders

Mange tak for din flotte anmeldelse af Cares.dk. Vi er super glade for, at du vender tilbage til os, og at du synes om vores service. Jeg sørger for, at vores service forbliver sådan i fremtiden også!

Ønsker dig en skøn onsdag!

Fin vare

Varen svarer til forventningerne

24 novembre 2023

Kære Anette

Mange tak for de 5 stjerner! Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er glad for din bestilte vare. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god søndag aften.

Alt fungerede perfekt

2 novembre 2023

Hej Carsten

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse af Cares.dk - Jeg er glad for, du har haft en god oplevelse, hvor alt har fungeret perfekt. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god mandag.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og godt pakket ind

Hurtig levering og godt pakket ind, kan anbefales.😀

8 novembre 2023

Kære Gårdlauget

Tusind tak for anmeldelsen - Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at I har oplevet hurtig levering. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Rigtig god mandag.

Valutata 1 stelle su 5

Helt tåbeligt

hvor er det idiotisk at have et computerprogram til at sende en mail uden referencer

1 novembre 2023

Hej Villi

Helt korrekt at vi gør brug af Trustpilot's automatiske invitationsmetode - Det gør vi, så vores kunder har mulighed for at komme med ærlig feedback, som kan gøre os bedre som virksomhed.

Jeg beklager meget, at denne mail har været til gene for dig. Men jeg håber trods alt, at du er glad for dine produkter.

Ønsker dig en god aften.

Hej Jens

Mange tak for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for, du har modtaget dine varer hurtigt. Jeg håber, vi kan være behjælpelige igen i fremtiden.

Ønsker dig en god dag.

altid superservice fra Cares

Vi er 100% tilfredse med alt fra Cares

1 novembre 2023

Hej John

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er ligeledes 100% tilfredse med vores samarbejde, og nyder at handle med dig. Tak for de pæne ord!

Rigtig god dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più