I har sendt flere piller. Jeg skal nok selv bestille. Her tvinger I mig til at betale 1592,00 kr. Vil gerne opsige abonnement. Kunde nummer 278205. Og frivilligt er det i hvert fald ikke. Hilesen... Leggi di più

Rent og blødt tøj uden sæberester. Vi har brugt sæbebær fra Care by Nature i 2 år og er super tilfreds. Skønne vaskedufte. Nemt selv at lave skyllemiddel. Miljøvenlig emballage. Gode tips på hjemmesid... Leggi di più

Jeg havde undersøgt mange ting ang. produktet forud for, at jeg besluttede mig for at købe det, og jeg må sige, at jeg er meget tilfreds med det. Jeg vasker også hvidt med sæbebærene. Tilsætter natriu... Leggi di più

Købte for første gang deres produkter for mere end et år siden og har lige måtte bestille for anden gang nu her da jeg var løbet tør for både sæbebær og dufte olier..😌👏🏼 Elsker deres produkter o... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti per la pulizia

Care by Nature er naturlige og skånsomme produkter til din tøjvask og husholdning, som passer på miljø og mennesker. Vores sæbebær er et 100% naturligt og allergivenligt vaskemiddel uden tilsætningsstoffer. Du finder både vores produkter på vores hjemmeside carebynature.dk eller i mange af de danske supermarkeder over hele landet.

4,2

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

4,2

Tutte le recensioni

35 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dårlig kundeservice og udløbne produkter

Jeg bestilte varer hos Care By Nature d. 12. juni og fik samme dag besked om, at min ordre var pakket og på vej.

D. 13. juni trækker de beløbet fra min konto.

D. 19. juni havde jeg ikke modtaget endnu, jeg prøvede forgæves at komme i kontakt med firmaet, men to af mailadresserne var defekte og den sidste svarede aldrig.
Det var også umuligt at komme igennem på telefon.

D. 21. Juni svarer de endelig på messenger - de beklager og siger de vil sende den følgende mandag. Det sker ikke, så d. 25. juni skriver jeg på messenger, at jeg ønsker mine penge retur. Kort tid efter får jeg en mail om, at min pakke er afsendt. Men stadig ingen svar på hverken telefon, mail eller messenger.

Da jeg modtager produkterne er de begge løbet på dato, den ene 01-2024 den anden i 2022.

Jeg har efterfølgende sendt en klage på mail, men har ikke fået svar.

Jeg vil fraråde alle at købe fra dette firma - dårlig kundeservice og sælger produkter, der er løbet på dato.

12 giugno 2024

Sæbebær og vaskedufte.

Jeg har tidligere modtaget Sæbebær og vaskedufte fra Care by Nature. Jeg er yderst tilfreds med begge dele og har genbestilt vaskedufteme. Sæbebærene kan holde længe.
Jeg kan kun anbefale Care by Nature.

27 aprile 2024

Bestilte mine varer 23/3

Bestilte mine varer 23/3. Forespurgt på hvor de blev af x2 uden svar. 4/4 opdatering om registrering hos GLS men kun at de har registreret pakken. Ikke modtaget den fra care by nature til levering. Mon pakken overhovedet kommer frem...?

9 aprile 2024

Mangelfuld levering og intet svar fra kundeservice

Jeg bestilte i februar (2024) på Carebynature.dk to flasker eddike og tre flasker med vaskeduft. Jeg modtog kun en eddike og to af vaskeduftene var tomme, fordi gummiet for enden af pipetten var gået i stykker. Jeg har skrevet fire gange til Care By Nature for at få en ny levering. Jeg har INTET hørt fra dem. (Ja jeg har tjekket spamfilter) Ikke engang en standard mail om at vi har modtaget din mail. Der er ikke noget tilgængeligt telefonnummer på firmaet! En ting er, at produkter kan gå i stykker under transport, og at der mangler et produkt, men noget helt andet er IKKE at svare sine kunder. Hvor er det dumt! Jeg fraråder derfor alle at handle på carebynature.dk. Der findes andre og sikkert bedre vaskedufte - fx fra naturalliving.dk som jeg har tænkt mig at prøve næste gang.

23 febbraio 2024

Ikke modtaget alle bestilte vare!!!

Købte 2 sæt af deres dufttrio og modtog kun det ene. Har skrevet til dem, men her en uge efter, har jeg stadig ikke hørt noget fra dem........det er ikke god kundeservice i mine øjne!!!!
Håber snart at høre fra dem så jeg kan få hvad jeg har betalt for!

3 marzo 2024

Jeg fik bestilte og betalte en…

Jeg bestilte og betalte en vaskeduft. Ved ankomst vat flasken itu og al indholdet løbet ud. Efterfølgende har jeg skrevet til Care by Nature, men intet svar fået. Jeg kan ikke finde et telefonnummer at ringe til. Har sjældent oplever mage til humbug!

21 febbraio 2024

Jeg har flere gange prøvet at skrive…

Jeg har flere gange prøvet at skrive til jer - for jeg mangler varer i min levering. Mailadressen på jeres hjemmeside virker åbenbart ikke. Sjovt nok får jeg intet svar!
Reklamationer skal rettes dertil hvor man har købt varen - ja tak, men når man bestiller på hjemmesiden er det vel jer selv???
Det tænker jeg godt I kan gøre en my bedre

28 gennaio 2024

Elendig service

Mangelfuld levering, men det fulde beløb er trukket på min konto. Care by Nature svarer ikke tilbage på mine henvendelser. Hold jer fra at handle på deres webshop.

31 gennaio 2024

Dele af bestilling ikke modtaget

Jeg bestilte flere varer, en af varerne var en startpakke med sæbebær og pletfjerner. Sæbebær manglede. Jeg skrev straks til firma, hørte intet. Rykkede for svar efter 1,5 uge, har stadig ikke hørt noget..

14 gennaio 2024