De varmeste anbefalinger her fra! Care by Heden er bestemt et besøg værd. Henrik er utrolig dygtig, og har en faglighed som vidner om en stor interesse og fordybelse i hans speciale. Her er du i tr... Leggi di più

1. Massaggio-terapista
  2. Medico che pratica medicina alternativa
  3. Centro benessere
  4. Centro benessere specializzato in massaggi
  5. Clinica per il controllo del dolore
  6. Massaggiatore sportivo

care by HEDEN tilbyder massagebehandlinger og laserterapi på et højere fagligt niveau. Hos mig er du ikke bare den næste kunde i køen, jeg tilrettelægger hver enkelt behandling ud fra din historie og dine udfordringer. Mit primære mål er, at du opnår succes med behandlingerne. Jeg arbejder både med fysiurgisk massage og sportsskadesbehandling og laserterapi.

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Super god service og oplevelse

Jeg forstår desværre ikke helt de seneste anmeldelser af care by HEDEN på 1 stjerne. Henrik er en utrolig dygtig og omsorgsfuld massør, som virkelig brænder for sit felt. Jeg har ihverfald kun fået positive behandlinger, og kan ikke sætte en finger på min oplevelse.

29 aprile 2024

Dårlig oplevelse

Jeg har en dårlig oplevelse med Care by Heden, som jeg efterhånden har gået med i næsten 1 år. Da jeg klagede over min oplevelse, blev jeg ignoreret og derefter var det umuligt, at komme i kontakt med dem. Jeg kan ikke huske den bestemte dato længere, men måden at håndtere en klage, er under al kritik.
Jeg kan bestemt ikke anbefale dette sted og undre mig over, hvordan en "virksomhed" der er helt nystartet, kan reklamere med "højere fagligt niveau" ??? Fagligheden er vel ikke større end hos alle andre...

29 settembre 2023

Utroværdig!!!!

Utroværdig!!!!
Jeg blev lige henvist til en anmeldelse fra 1.3.2024, hvor en herre skriver, du skylder ham penge. Her skriver du, at du tidligere var ansat hos Café Huset, det er jo løgn - du var ansat indtil 31.03.2024.

29 aprile 2024

Henrik var så sød at åbne sin klinik…

Henrik var så sød at åbne sin klinik efter min ryg havde sat sig en søndag.
Det viste sig at være held i uheld. Jeg har gået til fysioterapeut 8-10 gange grundet smerter i højre flanke uden de kunne finde en årsag til smerterne eller en løsning. Efter ca. 10 min ved Henrik kunne han konstatere at jeg havde en skæv hofte.

Henrik er super dygtig og professionel. Varm anbefaling herfra.

23 febbraio 2024

De varmeste anbefalinger her fra

De varmeste anbefalinger her fra!
Care by Heden er bestemt et besøg værd. Henrik er utrolig dygtig, og har en faglighed som vidner om en stor interesse og fordybelse i hans speciale. Her er du i trygge og kyndige hænder! 💪🏼🤗

12 aprile 2024

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Care By Heden. I 1,5 år har jeg haft problemer med at løbe på grund af smerter i lænden, og i den periode har jeg prøvet mange forskellige behandlinger og løbesko. Efter at have besøgt Care by Heden to gange, kunne jeg allerede mærke en dramatisk forskel efter den første behandling. I dag har jeg løbet 7 km uden større problemer, og flere timer efter har min krop det stadig godt, hvilket er uvant for mig efter 1,5 år. Så for mig har det virkelig gjort en stor forskel med et par behandlinger hos Henrik. :-)

7 aprile 2024

Risposta di care by HEDEN

Tusind tak for anmeldelsen Thomas, og dejlig jeg har kunne hjælpe dig ;-)

I de bedste hænder

I de bedste hænder !
Spottede straks mit hofte problem - med 2 cm skævhed i højre side.

Og nuvel - det jo ikke spa og wellness, så der bliver taget fat, men ikke mere end, hvad god kommunikation er ift. smertetærskel 👏

Jeg er så glad for at jeg endelig kom
Afsted !

4 aprile 2024

Risposta di care by HEDEN

Tak for din fine anmeldelse :-)

Professionel håndtering fra dag 1

Jeg har helt fra starten været klar over at jeg var kommet til den rette.
Henrik er meget forstående og lyttede til mit problem fra dag 1. (hovedpine)
Jeg er idag, fast kunde hos Henrik hver 2 uge. Det gør at jeg kan passe mit arbejde 100% uden hovedpine!
Dertil skal siges, Henrik er en god mand vi kan snakke om alt og grine af div. Altid et besøg hver!
Vil Altid anbefale Henrik /care by heden til andre

23 novembre 2023

Tusind tak for din anmeldelse Lasse 🙏🏻
Altid en fornøjelse at have besøg af dig 😉
Og dejlig at høre din oplevelse af mine behandlinger, det varmer meget ☺️👌
Vh Henrik

Dejlig passioneret og dygtig.

Jeg er fast klient ved Henrik da jeg er født med ryg sygdom, der kræver en dygtig massør.

Henrik ved hvad han laver, og der er en gennemgående følelse af at kunden er det vigtigste element frem for alt andet.

Jeg vil til enhver tid anbefale Henrik som har løst utrolig mange problematikker for mig.

3 aprile 2024

Tusind tak for anmeldelsen Søren 🙏🏻
Jeg gør altid mit bedste for at give mine kunder den bedste behandling og udgave af mig selv, så det varmer altid at høre når det lykkedes 🙏🏻☺️

Effektiv

Allerede efter to behandlinger var jeg smertefri.

2 aprile 2024

Risposta di care by HEDEN

Dejlig at høre og tak for anmeldelsen 👌

Effektiv behandling

Jeg kan kun give Henrik mine bedste anbefalinger. Han har hjulpet mig godt på vej mht behandling af ømme nakke- og rygmuskler. Endvidere effektiv laserbehandling for slidgigt i hånd.
Henrik er omhyggelig, kompetent, seriøs og samtidig en meget behagelig behandler, som går i dybden med behandlingen, hvilket gør behandlingen effektiv.

2 aprile 2024

Risposta di care by HEDEN

Sikke en flot anmeldelse og tusind tak for de rosende ord, bliver jo helt rørt!