Ik heb een vitrinebox en Koenigsegg Jesko Attack Plus 1:18 besteld voor mijn zoon. Lars, de eigenaar, is heel behulpzaam en vriendelijk. Op alle vragen netjes en snel antwoord gehad. Bij beide bestel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De website is overzichtelijk en duidelijk, Donderdag avond laat besteld Zaterdag in huis. De verpakking waarin de 1/64 model geleverd werd was uitermate beschermend en veiliger als dat het... Leggi di più
L'azienda ha risposto
In eerste instantie twijfel je wellicht of deze site legitiem is, de site lijkt qua bouw erg op veel scam sites, maar gelukkig zijn hier de reviews en is het verzendadres ook gewoon een adres in NL.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Duidelijke website en snelle levering. Verbaasd was ik toen ik het pakket ontving, zeer zorgzaam verpakt! Zeer leuk om een handgeschreven kaart te vinden in het pakket! Hopelijk komen er snel weer l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jouw modelauto webshop! Schaalmodellen in verschillende maten. Een echte snoepwinkel voor auto liefhebbers. Met merken als: GT-Spirit, OttoMobile, Minichamps, Hotwheels, Norev, BBR Models, MR Collection, AUTOart, Looksmart, Solido, Tarmac Works, MiniGT, TrueScaleModels, TopSpeed, Spark, WERK83 and more...
Paesi Bassi
Snelle levering, gelijk mail na de bestelling en track en trace na de verzending
100% betrouwbaar!

Risposta di CarChamp
Snelle bezorging goed veilig verpakt kwaliteit en een bedankje van de eigenaar keurige levering en duidelijke site

Risposta di CarChamp
Lars is een super aardige vent. Goede communicatie en snelle geleverd na een fout van postnl.

Risposta di CarChamp
Excellent experience; easy website, great communication & service from Lars. And an awesome model as well!
Recommended.

Risposta di CarChamp
Vorige week een prachtig schaalmodel ontvangen. Via een pre-order in januari bestelt. Vlak voor de verzending is er contact opgenomen of alle gegevens nog kloppen. Vervolgens de dag daarna het schaalmodel ontvangen met handgeschreven kaart en kortingscode erbij. Dit is uitzonderlijk goede service!

Risposta di CarChamp
Seller was very helpful in finding a shipping rate to Canada and easy to communicate with. Also the item was well packed and arrived fastly!! I'm very happy with my transaction and I will buy again without hesitation. Thanks :)

Risposta di CarChamp
Ik was op zoek naar een speciale, gelimiteerde editie van de Ferrari SF-23 van BBR. Bijna nergens meer te krijgen, maar bij CarChamp was er nog 1 op voorraad. Dus na even checken van wat reviews snel besteld. Helaas was het wel even wat langer wachten dan normaal maar er stond ook netjes een mededeling op de website. Het wachten was in ieder geval de moeite waard, ik ben nu een prachtig schaalmodel rijker. Het pakket was netjes ingepakt en er zat ook nog een persoonlijke boodschap in van de eigenaar die toevallig ook nog mijn naamgenoot blijkt te zijn :)

Risposta di CarChamp
Hele vriendelijke man waar je graag besteld zeer goed verpakt snelle verzending tot de volgende keer 👍

Risposta di CarChamp
Setje modellen was voor goede prijs in stock. Volgende dag direct geleverd. Zeer snel service!

Risposta di CarChamp
besteld fiat 500 L mooie miniatuur voor een aanvaardbare prijs super snel geleverd
waarvoor dank

Risposta di CarChamp
Zeer aangenaam verrast door de persoonlijke boodschap die bij onze bestelling zat. Binnen de 3 dagen geleverd. Onze zoon is er heel tevreden mee !

Risposta di CarChamp
Na lang zoeken naar specifieke items, deze website gevonden en maar besteld. Toen de T&T het verkeerde adres bleek aan te geven, gecontacteerd via WhatsApp en bijna gelijk een hele vriendelijke reactie ontvangen om te zeggen dat het al gezien was en het zou aangepast worden. Hele aangename interactie met de verkoper. Pakketje netjes en verzorgd aangekomen, alle artikelen in orde, veilig verpakt. Zeker een aanrader!

Risposta di CarChamp
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.