Super tilfreds med håndtering, service og imødekommenheden og det udførte arbejde. Fra forsikringsanmeldelse af p-skade til fixet bil indenfor en uge er vildt hurtigt. Flinke at snakke med og fik lidt... Leggi di più

Det startede med en dårlig oplevelse, men blev til 5 stjerner Min aftale om reparation af skade blev aflyst uden at jeg fik besked og jeg kørte forgæves. Mekanikeren Mathias, som var uden skyld i... Leggi di più
Perfekt arbejde, bulen helt væk, og farven er ramt lige i rø… - og oveni det en venlig modtagelse og arbejdet færdig 15 min. før aftalt tidspunkt.
Hurtig og sindsygt flink personale! Blev mødt af en smilende ung mand. Det tog max halvanden time at klare bilen, og da jeg spurgte om nogle mindre mærker bag på bilen, var noget som også skulle lake... Leggi di più
🚗 Skadefri bil på 2 timer – med garanti.

- fordi godt håndværk skal kunne holde til virkeligheden.
Hos Carbucks går vi ikke på kompromis med kvalitet – og det behøver du heller ikke.
Derfor giver vi 5 års garanti på det arbejde, vi udfører på din bil.
Det betyder helt konkret:
✅ At du kan køre videre med ro i maven.
✅ At vi står ved det, vi laver – også lang tid efter du har forladt værkstedet.
✅ At skulle der mod forventning opstå et problem med den reparation, vi har udført, så tager vi ansvaret.
Vi kalder det håndværk med holdning – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til garantien.
Agerøvej 9, 8381, Tilst, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Alt i alt en dejlig oplevelse, venlig og imødekommende meget professionelt lige fra starten og bilen var færdig til tiden. Et meget pænt stykke arbejde hos Carbucks i Tilst

Risposta di Carbucks - Aarhus
Arbejdet udført 100 % ok til tiden og med denne rigtige finish god service det er bare i orden

Risposta di Carbucks - Aarhus
Blev mødt at nogle friske og løsningsorienterede gutter der bare havde styr på deres håndværk 👌

Risposta di Carbucks - Aarhus
Mega god service fra vi parkere bilen.
Vi kom 10 min før og blev mødt af personalet som var klar til at tage imod os. Efter ca.2 timer er bilen færdig og alle ridser er væk - også dem vi ikke selv havde opdaget🤩

Risposta di Carbucks - Aarhus
Fremragende service - hurtigt og skaden blev udbedret så intet var at se.

Risposta di Carbucks - Aarhus
Har lige fået lavet en bule i venstre fordør, det og tog 2 timer, og er et fantastisk stykke arbejde, kan slet ikke ses, og et meget venligt, og dygtigt personale
kan klart anbefales, 5 stjerner herfra

Risposta di Carbucks - Aarhus
En god oplevelse at få repareret bilen fra hjemmeside til værkstedet var alt professionelt og godt udført, smilende og venlige medarbejdere

Risposta di Carbucks - Aarhus
Hurtig og venlig betjening og flot arbejde.
Grundet til at de kun får 4 stjerne er at jeg af princip ikke giver 5 stjernet da der jo altid plads til forbedringer.

Risposta di Carbucks - Aarhus
Hurtig og effektiv ekspedition. Meget flot stykke arbejde. Bliver det ved med at se lige så godt ud, kan jeg kun være ovenud tilfreds.
Prisen har jeg ingen kommentarer til, da modparten's forsikring betaler skaden.

Risposta di Carbucks - Aarhus
Havde fået nogle dybe ridser i døren på en parkeringsplads. Min forsikring anbefalede at køre til carbucks i tilst. De udbedrede skaden på under 1 time - og reparationen er usynlig. Døren er god som ny.
Fantastisk imødekommende service af personalet, gode ventefaciliteter og glimrende kommunikation fra start til slut.
Og det bedste er, at man slipper for bøvlet med lånebil og ventetid på reparation, hvor man ellers normalt skal undvære sin bil i flere dage.
Tak for den ekstraordinære indsats og et flot resultat. 👍👌

Risposta di Carbucks - Aarhus
Lækker hurtig service , sød personale og så de bare skide gode til deres arbejde , kan klart anbefales :)

Risposta di Carbucks - Aarhus
Super tjekket, effektivt og godt arbejde. Fantastisk kundeoplevelse!

Risposta di Carbucks - Aarhus
Flinke gutter i Tilst og har gjort et fint stykke arbejde på bilen 👍🏼 og så selvfølgelig fedt det gjort inden for 2 timer

Risposta di Carbucks - Aarhus
Hurtig betjening og fantastisk flot resultat.

Carbucks Tilst
I GØR DET SÅ GODT & HURTIGT