Hele fijne ervaring met CarBrick. De communicatie was duidelijk, de doos was netjes aangekomen en op het aangegeven moment geleverd. Ik had wel mn twijfels met CaDA, dit is mijn eerste set van dit m... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Voor de 1e keer de CaDa Kick Sauber bestelt bij deze webshop. Zeer snelle levering vanuit CarBrick. Waanzinnige build echter had ik een uitdaging toen ik aan de laatste fase kon beginnen. Er was vanui... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Er werd een foutief pakje opgestuurd wat altijd kan gebeuren. Toen ik hierover een mailtje stuurde reageerde men bijna direct met een mooie oplossing. Altijd zeer vriendelijke en positieve snelle c... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De Lotus Exige van CADA gebouwd, mijn eerste niet LEGO doos. Erg goed materiaal; alleen het rood is iets lichter van kleur; mooi dat alle pennen zwart zijn ipv blauw zoals bij Lego (je ziet dat gelij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ontdek de magie van technische auto bouwsets bij CarBrick, waar onze liefde voor auto's en bouwsets samenkomen! Stap binnen in onze wereld van vakmanschap en passie en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie bouwsets geïnspireerd op de meest legendarische auto's ter wereld, waaronder iconische namen zoals Ferrari, Bugatti en McLaren. Ontdek bouwsets van bekende merken zoals Cada, Mould King en Rastar. Of je nu droomt van het bouwen van klassieke sportwagens, indrukwekkende supercars, of zelfs futuristische conceptauto's, bij ons vind je de perfecte bouwdozen om jouw creativiteit tot leven te brengen. Als een trots Nederlands bedrijf met een passie voor kwaliteit, bieden wij niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een eersteklas winkelervaring. Met onze lokale voorraad en Nederlandse klantenservice zorgen wij voor snelle levering en fantastische persoonlijke ondersteuning. Geen gedoe meer met buitenlandse websites of lange levertijden, bij CarBrick stellen we jouw tevredenheid voorop, vanaf het moment dat je onze website bezoekt tot het moment dat je jouw prachtige creatie in handen hebt.
Hoogeveen, Paesi Bassi
Voor wie van een hoge moeilijkheidsgraad houd knap design en techniek is de Fantasma Koenigsegg Jesko C61048 van Cada zeker een aanrader. Zijn prijs meer dan waard. Carbrick levert mooie sets en altijd goed verpakt.

Overzichtelijke site
Heel goed verpakt

Risposta di CarBrick
Excellent experience: fast delivery, well packed package and professional communication with all info about the delivery.

Risposta di CarBrick
Voor het eerst via deze firma een Cada-bestelling gedaan, en ik ben zeer tevreden over de prijs, de leveringstijd en de levering. Ook het aanbod is mooi gevarieerd.

Risposta di CarBrick
Altijd Lego produkten gekocht, dacht ik het toch eens anders te doen en Carbrick heeft mooi woord gehouden. Mooie verpakking, snelle levering en de rest volgt na de kerst.
Ik heb er alle vertrouwen in.

Risposta di CarBrick
Cadfi sauber f1 bestelling gedaan netjes en snel geleverd zoals het zou moeten denk ik toppie

Risposta di CarBrick
Vorige week de CaDA KICK Sauber F1 C44 besteld. Op de site stond dat er een week levertijd was. (vast en zeker door Black Friday) Een dag later toch al een bevestiging dat de set was verzonden. Deze keurig verpakt en in goede staat ontvangen. Absoluut een webshop waar je met een gerust hart kunt bestellen wat ik ook zeker nog eens zal doen.

Risposta di CarBrick
Ik had de Audi quatro besteld,kwam snel en goed verpakt.
Nu aan het bouwen en tot nu toe duidelijk alles omschreven zoals het hoort.
Zou wel fijn zijn als in de toekomst een online versie van de bouwbeschrijving komt, zoals bij lego.

Risposta di CarBrick
Na wat surfen op het net bij Carbrick terechtgekomen. Ik kende het niet en had wat argwaan. Maar dan toch besteld na het lezen van enkele reviews. Ik heb de Cada mercedes amg besteld . Eerst en vooral een heel mooie prijs. Goedkoper dan op vele andere plaatsen. Betaling ging vlot en communicatie was goed. Levering binnen de 2 dagen. Alle lof! Bedankt lijkt me een heel mooie set.
Pascal

Risposta di CarBrick
De bestelling was binnen twee dagen op het servicepunt. Product is precies zoals omschreven.

Risposta di CarBrick
Het is een vriendelijk bedrijf ik ga meer dingen bij hun kopen

Risposta di CarBrick
Absoluut uitstekende ervaring. Vlotte levering, glasheldere communicatie en zelfs persoonlijke begeleiding in het vinden van de juiste set!

Risposta di CarBrick
Hier een mooie set besteld.
Helemaal top en super.
En een snelle verzending en goede service.
Ga zeker nog zeker een keer bestellen.
Vos.

Risposta di CarBrick
Ik had de CaDA Kick Sauber F1 C44 besteld en een dag later al ontvangen. Mijn neefje kwam echter als kado met dezelfde set aan, en hij had de doos en de handleiding al uitgepakt.
Contact opgenomen met Sven van Carbrick en ik kon de set zonder problemen terugsturen. Het geld stond 2 dagen later alweer op mijn rekening.
Dit is echte service.

Risposta di CarBrick
Correcte en snelle service! Kreeg ook meteen antwoord op mijn mail met vragen!
Prima bedrijf! Volgende set zeker weer van CarBrick!

Risposta di CarBrick
keurig op de hoogte gehouden over het geleverde product, snelle bezorging. Helemaal top!

Risposta di CarBrick
Mooie set, zeer snel en zonder problemen geleverd. Na aankomst bleek alles zoals beschreven en in perfecte staat. Ik ben zeer tevreden en als er weer een model komt dat ik graag wil bouwen zal ik zeker bestellen.

Risposta di CarBrick
Het item was goed verpakt en een snelle levering. Met de hoekpunten viel me op. Daar zaten plastic hoekpunten en dat doen de andere verkopers niet.

Risposta di CarBrick
Bestelling geplaatst en werd dezelfde dag verzonden. Verpakt in stevige omdoos hierdoor het artikel in uitstekende staat ontvangen.

Risposta di CarBrick
Onlangs de Alfa Romeo F1 C42 (CADA) mogen ontvangen. De F1 Alfa is zeer gedetailleerd en ziet er mooi uit. Zeker met alle stickers en geprinte onderdelen zoals velgen en banden. Na veel mooie bouwuurtjes (plakken van de stickers is zeer goed te doen) staat deze F1 auto nu thuis te pronken.

Risposta di CarBrick
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.