Valutata 1 stelle su 5

Bestelling geplaatst via Praxis. Als leverancier zijde begint CanDo pas na de afgesproken leverdatum met het starten van de productie. Hierdoor wordt de bestelling dus minimaal 12 dagen later geleverd... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Helaas kwamen bij ons meerdere treden beschadigd binnen of niet goed passend. Het was eerst niet duidelijk dat we bij de bouwmarkt moesten zijn waar we hadden aangekocht, we hadden eerst contact gezoc... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Laat je niet misleiden door de belofte van 10 jaar garantie, in mijn ervaring stelt die weinig voor. Na meerdere pogingen om contact op te nemen via zowel de website als social media heb ik geen e... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf bestelling tot aflevering vd trapdelen : TOP. Elk trapdeel was perfect opgemeten, paste allemaal perfect!! Nog goede tips gekregen vd medewerker die kwam opmeten. Trapdelen goed beschermd verp... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di bricolage

Scritti dall'azienda

Jouw huis. Jouw karakter. Makkelijk met CanDo. CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee je eenvoudig een eigen stijl kunt creëren. Onze producten zijn makkelijk te gebruiken en passen in elk interieur. Met het ruime CanDo aanbod van deuren, vloeren, wandbekleding, traprenovatie en decoratief hout stellen we je in staat je eigen stijl te kiezen en zelf jouw woning te verfraaien.

2,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Erg slechte kwaliteit

De kwaliteit van de eikenhouten panelen van €180,- ! is erg slecht. Uitgedroogd, slecht opgevulde gaatjes, scheuren. Doe ik nooit meer. Ga naar een goede houthandel.

7 novembre 2025

Echt een waardeloos bedrijf

Echt een waardeloos bedrijf! Besteld via gamma en net zo waardeloos! Alle slechte reviews die hier leest zijn waar had ik het maar eerder gezien dan had ik er nooit besteld. Slechte Levering, langer levertijd, beschadigde panelen, panelen op maat zijn te groot, waardeloze
klantenservice en ga zomaar door!!!

3 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Aanrader. Kwalitatief materiaal tegen goede prijs.

Met toch heel wat negatieve reacties twijfelde ik een aantal weken geleden of het wel verstandig was om via de gamma site een cando werkblad voor onze keuken te bestellen.

Alles verliep echter perfect. Eén week vroeger geleverd, kwalitatief materiaal, perfect op maat gezaagd, met toebehoren + instructies om de 2 werkbladen aan elkaar te bevestigen.

Ik schrijf niet vaak reviews maar alles was zo dik in orde dat ik toch vond dat het bedrijf de feedback verdient.
De kritische reacties hadden me (onterecht) ongerust gemaakt. Wat mij betreft een aanrader tegen een schapelijke prijs!

25 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Juni 2025 een Cando ML625 nieuwe…

Juni 2025 een Cando ML625 nieuwe voordeur gekocht bij de Hubo, we hebben de volgende problemen het glas wat erbij geleverd wordt zit een waas in als de zon er opschijnd wat zeer vervelend is met ramen er naast die dit niet hebben, ook hebben we regelmatig aan de binnenkant lekage met wind en regen komt het water via het glas naar binnen.
terwijl de deur door een erkende aannemer is geplaast en afgekit daarna geheel afgelakt,ook vertonen er nu twee scheuren in het hout aan de buitenkant door krimp of uitzetting, Cando deuren zeer slecht product-kwalitijd !

4 ottobre 2025

Trap

Titel: Slechte service bij Cando/Gamma – trap overzettredes verkeerd ingemeten
Wij hebben via Gamma bij Cando een trap met overzettredes besteld en hiervoor extra betaald zodat Gamma/Cando het inmeten zou verzorgen. Dit is helaas niet goed gegaan: twee treden passen niet. Op 18 augustus hebben wij dit gemeld, maar tot op heden is er geen oplossing geboden.
Sindsdien hebben wij 8 keer gemaild en geen enkel antwoord gekregen. Op onze laatste mail kwam helemaal geen reactie. Ook hebben wij vorige week maandag en vandaag telefonisch contact gezocht. Steeds wordt beloofd dat we worden teruggebeld, maar dat gebeurt niet.
Wij hebben inmiddels wekenlang vertraging en frustratie, zonder duidelijkheid of service. Voor een product waar we netjes voor hebben betaald, hadden we veel betere service verwacht. We wilde onze tweede trap nog bestellen via Cando/Gamma maar met deze service absoluut niet meer.

18 agosto 2025

Bizar slecht bedrijf

Bizar slecht bedrijf zeg. Normaal schrijf ik nooit een review maar dit vind ik echt niet normaal. Er was beloofd mijn bureaubladen in de week van 25-29 aug te leveren is nu ruim een week later. Geen update niks. Moest zelf bellen naar de Gamma om iets van een update te horen en was nog niet eens verzonden. Nu hebben ze het zogenaamd verzonden maar heb nog geen mail niks ontvangen. Mensen wachtten op hun producten die ze bestellen. Start geen bedrijf als je niet kan leveren

3 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

In julie ook hordeur gekocht bij…

In julie ook hordeur gekocht bij praxis cando comfort wat een verschrikkelijk graftakken ding is dat loopt voor geen meter boven en onder loopt gaas er uit .conclusie nooit geen cando meer voor niks nog te duur .mensen bedenk u voor dat u met cando in zee gast !!!!!

30 agosto 2025
Valutata 2 stelle su 5

Produit et service améliorables...

J'ai acheté 5 paquets de "Panneau mural Decowall Outdoor" au Brico, et le prix n'est pas piqué des hannetons. Je m'attendais, dès lors, à un produit nickel.
Dans les 5 paquets, même problème... la première planche (placée contre le blister et l'étiquette du produit) était systématiquement tachée de colle blanche (que je n'ai pas réussi à enlever) provenant de l'étiquette ...
J'ai envoyé un email à CanDo, mais ils n'ont jamais été foutus de répondre.
Service low-cost mais coût premium 🤷‍

1 giugno 2025

Een werkblad besteld

Een werkblad besteld. Al meer dan een maand vertraging. Geen info, geen levering info. Nooit meer! Ook DUUR! Super slechte service!

14 agosto 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più