Banner for Camping Cocooning

Camping Cocooning Recensioni 378

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Foi uma experiência super positiva desde o contacto até à entrega do artigo. Simpatia, afabilidade e profissionalismo top! Que todos atuassem com a mesma honestidade que a Campingcocooning e seria... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben altijd persoonlijk naar winkel geweest in Beerse.Daar altijd zeer verzorgde winkel en ook vriendelijk contact.De producten zijn kwalitatief zeer goed!!!!!!! Pascal&Maria

Valutata 4 stelle su 5

Heel vriendelijk ontvangen , hangt een zeer familiale sfeer. Er worden goede degelijke producten verkocht. Ons zien ze er zeker nog terug !!!

Valutata 5 stelle su 5

I ordered the Walra Jersey Fitted sheet (3 piece) Anthracite colour, for our RV. It is my second set of these sheets. I have them in white as well. I was so impressed with them I wanted to get an ext... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per il campeggio
  2. Negozio di forniture per camper

Scritti dall'azienda

Camp smart, Live stylish! Camping Cocooning is een sfeervolle en hoogwaardige (web)shop gevestigd in Beerse (België), gespecialiseerd in stijlvolle, praktische en lichte campingvriendelijke producten. Onze vouwwagens en daktenten vervolledigen het stoere en gezellige assortiment van Camping Cocooning Wat maakt Camping Cocooning uniek? • Doordachte selectie: elk product is zorgvuldig gekozen om de sfeer, gezelligheid en functionaliteit te verbeteren voor onderweg.  • Breed assortiment: van keuken- en campingaccessoires tot slimme opbergsystemen en sfeermakers – alles wat je nodig hebt om jouw outdoor ervaring comfortabel en stijlvol te maken.  • Sfeervolle inspiratie: de kern van hun aanbod draait om “cocoonen” – kamperen met comfort, gezelligheid en gemak.  • Lokale verankering met internationale uitstraling: gevestigd in Beerse, België, met een gebruiksvriendelijke webshop en betrouwbare service.  Praktisch & toegankelijk: • Gebruiksvriendelijke website met overzichtelijke categorieën (van koken en tafelen tot slapen, douchen, opbergen en sfeer).  • Veilig en soepel afrekenen: via creditcard, PayPal, Bancontact, Apple Pay, en meer.  • Goede reputatie: gemeten via externe reviewplatformen scoort Camping Cocooning zeer hoog, met een gemiddelde van 4,79 uit 5 op Trustoo.io.

Passie voor kamperen = cocoonen / stijlvol en praktisch!

Scritti dall'azienda

Voor en door onze klanten, gastvrij en ongedwongen.
Bij Camping Cocooning draait het niet alleen om kampeerartikelen, maar vooral om mensen. Het is ons doel om elke klant met respect, oprechte aandacht en een persoonlijke benadering te helpen. We willen dat onze winkel aanvoelt als een plek waar je écht welkom bent — een warme, gastvrije omgeving waar je op je gemak kunt rondkijken, inspiratie kunt opdoen en gewoon even mag zijn zonder commerciële druk. We nemen graag de tijd voor een eerlijk en transparant advies dat past bij jouw situatie en wensen. Gastvrijheid dragen we hoog in het vaandel, en dat voel je. Of je nu komt voor een grote aankoop of gewoon om ideeën op te doen, je mag altijd rekenen op een open gesprek, een glimlach én een lekkere kop koffie of thee.

Een persoonlijke, correcte service met oog voor verbinding

Camp smart, Live stylish!

Camp smart, Live stylish!
* Sfeervolle én slimme producten Elk artikel in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd op stijl, gebruiksgemak én kwaliteit. Zo breng je sfeer én functionaliteit mee op reis.  *Persoonlijke service met hart en aandacht We luisteren naar je wensen, denken met je mee en helpen waar mogelijk — voor, tijdens én na je aankoop. * Loopt er iets mis? Dan zoeken we samen met jou naar een eerlijke en passende oplossing. Service stopt voor ons niet na de aankoop. *Toegankelijkheid & bereikbaarheid Of je nu uit België bent of verder weg, bezoek onze fysieke winkel of shop online — wij maken het je zo eenvoudig mogelijk. En ja, de koffie en thee staan klaar als je langskomt.

4,8

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Lieferung war top.

Lieferung war top.
Ich wünschte mir , man hätte mehr über das Material berichtet. Ich habe die Organizer für Kleidung bestellt. Das System ist genial aber vorsicht es kann schnell einreißen . Wen es sowas gibt, nur mit stabilere Material, ich bin dabei.

27 febbraio 2026

Risposta di Camping Cocooning

Hallo Birgit, vielen Dank für die positive Bewertung. Wir haben deinen Hinweis auf jeden Fall zur Kenntnis genommen. Inzwischen haben wir tatsächlich eine etwas schwerere Qualität im Sortiment, siehe Link: https://campingcocooning.com/products/opbergbox-met-of-zonder-compartimenten-zeller?_pos=15&_sid=af43b965d&_ss=r&variant=52823772692822
Wenn Sie davon noch etwas bestellen möchten, senden Sie uns bitte eine Nachricht an contact@campingcocooning.com, dann sorge ich dafür, dass Sie bei Ihrer nächsten Bestellung einen Rabatt erhalten. Viele Grüße, Vicky Team CC

Klantvriendelijkheid

Wij zijn super geholpen bij onze aankopen.
Echt heel leuk om daar te shoppen

10 marzo 2026

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel Tony voor de moeite en positieve beoordeling!

Tevreden.

Alles prima afgehandeld.

26 febbraio 2026

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel Jean, voor de moeite en positieve feedback!

Top.!

Vriendelijk, behulpzaam en duidelijke uitleg. Correcte prijzen en mooi overzichtelijke winkel.

24 febbraio 2026

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel Carla, heel fijn deze feedback te krijgen:-)

Aanrader!!

Mooie winkel! Niet enorm groot maar wel een heel kwalitatief aanbod voor een zeer aanvaardbare prijs.
Winkel is gezellig ingericht, er staan mooie unieke kampeerartikelen die je ergens anders niet vindt.

8 marzo 2026

Risposta di Camping Cocooning

Dag Ils, heel fijn te lezen! Dank je wel voor de moeite.

Top!

Snelle levering en mooi product

23 febbraio 2026

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel voor de moeite en positieve review!

Valutata 5 stelle su 5

We werden meteen vriendelijk ontvangen…

We werden meteen vriendelijk ontvangen en het personeel was behulpzaam.

Je voelt je er meteen welkom en er hangt een ontspannen, prettige sfeer De tenten stonden mooi uitgestald, waardoor je ze goed van dichtbij kon bekijken en echt een idee kreeg van hoe ze in het echt zijn.

een zeer positieve ervaring. De combinatie van vriendelijke service, goede uitleg en de presentatie van een groot assortiment maakt dat deze campingwinkel zeker een aanrader is voor iedereen die op zoek is naar kampeeruitrusting en meer.

Risposta di Camping Cocooning

Dag Patricia, Hier doen we het voor!! Dank je wel voor de uitgebreide en leuke review. Hartverwarmend:-)

Leuke kampeerspullen

Warm welkom, vriendelijk personeel.
Leuke kampeerspullen, weer eens wat anders dan de standaard kampeerwinkel.

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel Shelley voor de moeite en leuke review!

Valutata 5 stelle su 5

Leuke winkel met een leuk assortiment

Leuke winkel met een leuk assortiment. Net even anders dan bij de gebruikelijke kampeerwinkel. Vriendelijke ontvangst ook. Het was de rit naar België zeker waard.

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel Steven voor de moeite en leuke review! Heel fijn:-)

Valutata 5 stelle su 5

Mooie producten en snelle verzending!

Snelle verzending en mooie producten! Blij met de haakjes voor aan het luifel! Ik ga zeker de winkel bezoeken, het assortiment spreekt me aan.

5 marzo 2026

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel Margareth voor de moeite en leuke review! Altijd welkom, koffie en thee staan klaar:-)

Leveringsprobleem

Na de aankoop kreeg ik de trackingcode die gedurende een tijd ongewijzigd bleef. Er was geen evolutie in het versturen van het product. Mail gestuurd met de vraag Wnn ik de bestelling zou ontvangen. Antwoord gekregen na het weekend dat het product dat ik had besteld niet in voorraad was. Na telefonisch en mail contact hebben we een voorstel gekregen en heb ik mijn bestelling ontvangen met vertraging maar met een extraatje erbij voor het geduld en begrip van de latere verzending . De opvolging van de bestelling kon beter maar al bij al tevreden!

6 marzo 2026

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel Belinda voor je begrip, de moeite en je positieve beoordeling!

Mooi kwalitatief materiaal

Mooi kwalitatief materiaal. Ik had de vilten organiser gekocht. Snelle verzending! Jammer genoeg was hij te breed, maar heb ik er een andere functie voor gevonden. Hij hangt nu als organisor in mijn kantoor ruimte.

5 marzo 2026

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel Willeke voor de moeite en positieve beoordeling. Hopelijk heb je er veel plezier van op de alternatieve plek:-)

Zeer mooie camping shop!

Zeer mooie camping shop met mooie, degelijke en creatieve camping accessoires.
Bovendien zijn de uitbaters uitermate vriendelijk en behulpzaam.
Hier kom ik zeker eens terug, maar dan breng ik mijn teardrop mee zodat ik alles gelijk kan inpassen.

21 dicembre 2025

Risposta di Camping Cocooning

Dank je wel Koen voor de leuke en positieve review!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più