L'azienda ha risposto
wij hebben tijdens hemelvaart de Chausson TI TITANIUM VIP gehuurd. Een geweldige ervaring, De camper was van alle gemakken voorzien, een heerlijk bed, Rijden was een feest. De fruitmand was rijkel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alles prima geregeld. Camper was pas 1 1/2 jaar oud en zag er goed, netjes en schoon uit. De huurprijs was zeker marktconform en met een hoog aantal vrij kilometers per week. Jordy van Campera is... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Campera is een jonge camperverhuur organisatie uit de Achterhoek. Als echte vakantiegangers weten wij waar onze klanten naar vragen. Gemak en een goed voertuig. Met onze jarenlange ervaring met voertuigen en comfort hebben wij de keuze gemaakt voor onze campers. Het Campera team staat voor openheid en gemak voor onze klanten. Een vakantie moet een avontuur zijn, of een periode van bijkomen na een lange periode werken. Dan wil je niet gestrest op vakantie. Daarom zeggen wij, huur uw camper bij ons! Wij staan open voor feedback en verbetering om uw vakantie nog beter en relaxter te laten verlopen. Bij ons bent u van harte welkom! Team Campera
Grutbroek 57a, 7008AL, Doetinchem, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Zeer tevreden over deze camperverhuur. De communicatie en afstemming verliepen prettig en duidelijk, de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam en de camper werd netjes overgedragen met een hele duidelijke uitleg vooraf. Bij vragen werden we gelijk goed geholpen. Al met al een fijne ervaring en zeker een aanrader!
Mooie camper gehuurd, dachten we. Bij aflevering was deze vies, bestek en servies was niet schoon. Wastafel ging lekken tijdens onze reis. Veel hondenharen van de vorige gebruiker in de camper. Voorzijde was vies ivm dode vliegen. Na afloop wordt er bijna 400 euro aan schoonmaakkosten ingehouden omdat ik de auto in gelijke staat terugbreng. Deze kosten hebben ze klaarblijkelijk ook niet besteed voordat ze de auto aan mij hebben meegegeven.. Vervolgens gaat de eigenaar met mij in discussie in plaats van zijn verantwoordelijkheid te nemen. Dit bewijst dat hij enkel uit is op het geld en niets geeft om klantervaring of goeie service.
Edit:
In de algemene voorwaarden van Campera staat ook dat ze de camper netjes en schoon meegeven, maar dit nemen ze niet zo nauw totdat je de auto moet terugbrengen..

Risposta di Campera Camperverhuur
Deze dealer denkt mee en doet voorstellen die binnen je budget past, hij geeft je een duidelijk zicht op prijs en wat je er voor krijgt. Super goed gevoel bij en spijt dat we er niet de camper konden kopen die voldeed aan onze verlanglijst. Volgens ons mag hij 5 sterren krijgen en wie weet kunnen we in de toekomst bij hem een nieuwe camper kopen.
Zeer aardige mensen, en waren heel goed van dienst. Als ik ergens vragen over had werd ik meteen geholpen en dachten ze graag met mij mee. Kan zien dat de eigenaar er veel tijd en energie in steekt. Heb er veel vertrouwen in, echt een topervaring!
Een paar krassen op de achterkant van de gehuurde camper werden mij als huurder toegedicht, hoewel daarover bij de controle bij inlevering niets werd gemeld. Conclusie verhuurder: achterkant moet worden overgespoten! En werd 750 euro van mijn borgsom ingehouden. Ben nog bezig de onzinnigheid van deze actie te bestrijden.
Die 750 euro verdwijnt in de zak van de eigenaar, want die camper wordt voor die paar krassen die makkelijk te verwijderen zijn, echt niet opnieuw gespoten.

Risposta di Campera Camperverhuur
Campera camperverhuur is een fijne betrouwbare "no nonsens" organisatie , die hun afspraken nakomt goede duidelijke uitleg geeft en alles tot in de puntjes regeld, ook bij evt vragen opmerkingen zeer snel antwoord geeft. Dus camper huren? Dat doe je inderdaaad bij campera camperverhuur!!
Goede communicatie, mooie camper, goede prijs/kwaliteit verhouding, de volgende keer weer bij campera
Snelle en duidelijke reactie op mail/app als we vragen hadden. In het voortraject, maar ook tijdens de reis.

Risposta di Campera Camperverhuur
Zeer mooie,complete camper gehuurd.
De camper was goed uitgerust.
Het contact met Campera camperverhuur was heel prettig.
Al met al een hele positieve ervaring en zeker voor herhaling vatbaar.

Risposta di Campera Camperverhuur
Heldere en duidelijke website.
Jordy is kundig en legt goed uit hoe alles werkt in de camper.
Het was voor ons de eerste keer, we gaan dit zeker vaker doen, zeer goed bevallen en natuurlijk huren wij dan weer bij Campera.
Een mooi betrouwbaar bedrijf met
mooie ruime, luxe en nieuwe campers met veel gratis kilometers.

Risposta di Campera Camperverhuur
Alles was keurig geregeld omtrent de camper.
De camper op zich was prima met veel trekvermogen. Wij hadden met zn tweeën een automaat camper gehuurd voor 5 personen.
5 personen zou ik niet aanraden in verband met de beschikbare ruimte.

Risposta di Campera Camperverhuur
Jordy van Campera is goed bereikbaar en reageert snel op vragen.
Alles is volledig gelopen zoals afgesproken en de borg werd snel teruggestort.
Voor een volgende campertrip gaan we hier zeker weer langs. We kunnen Campera van harte aanbevelen.

Risposta di Campera Camperverhuur
De service is super. De camper is ruim (mijn man is 1.96m) en nog steeds met een B rijbewijs te besturen. De camper is mooi qua inrichting; de stijl is strak en modern/ tijdloos. We hebben genoten! Het voelde erg luxe; de matrassen sliepen fijn en de koelkast was bijvoorbeeld boven verwachting groot en er is een hoop opbergruimte. Ook aan de tafel hadden we plek over met 3 volwassenen en 2 kids. Wij waren met 2 kinderen van 1 en 4 jaar oud. De oudste vond het hefbed en de verborgen douche gaaf! Belangrijk leerpunt is dat de bedden niet veilig zijn voor kleintjes onder de 6 jaar officieel. Voor onze bijna 5 jarige ging het prima. Maar voor de bijna 2 jarige niet. Ook het grote bed is namelijk erg hoog. Ik raad aan een klein campingtentje voor de allerkleinste mee te nemen, want voor een gewoon campingbedje heb je eigenlijk geen plek. We waren een kleding zak vergeten en die werd de volgende dag al opgestuurd naar ons. Ze zijn tijdens de trip laagdrempelig bereikbaar voor vragen. De gebruiksaanwijzing wees zich grotendeels vanzelf. Volgend jaar huren we weer:)

Risposta di Campera Camperverhuur
Afgelopen week hebben wij genoten van een (korte) campervakantie, waarbij wij gebruik hebben gemaakt van de Chausson VIP camper.
Perfect voor twee personen! Eigenaar Jordy heeft ons uitermate vriendelijk en vakkundig geholpen om onze eerste camperreis te doen laten slagen.
Wij kunnen iedereen aanraden om bij Campera camperverhuur een camper te gaan huren.
Als de gelegenheid zich weer voordoet, zouden wij dit zeker nog eens doen!

Risposta di Campera Camperverhuur
Alles netjes en volgens afspraak geregeld. Uitstekende camper welke prima voldeed aan de verwachtingen. Zeker iets om vaker te doen.
Uitleg zorgvuldig. Zeer complete uitrusting; aan alles gedacht. Prettig contact en snelle reactie op vragen. Wel vrij duur, maar dat had ook te maken met hoogseizoen.
Wij hebben de TI S S697GA voor een week geboekt. Stond op het afgesproken tijdstip klaar en vooraf was er goede communicatie met snelle reacties op vragen. Mooie camper (nog geen 4 maanden oud) volledig ingericht waardoor we een fijne vakantie in eigen land hebben gehad. Volgend jaar willen we mogelijk weer meer een camper maar dan naar het buitenland. Dan zal ik wel één van de andere twee campers huren, die zijn net een slag groter. Hoe dan ook, als we weer een camper huren gaan we dat zeker bij Campera doen.
We hebben de chausson titanium vip voor 8 dagen kunnen huren. Voor ons de 1e x om eens uit te proberen, we zijn geen echte kampeerders maar reizen met een camper geeft een hele mooie ervaring. De camper was fijn te besturen en doordat het een automaat was zeer prettig om de bergen mee in te rijden. De kennismaking met Jordy en het contact was zeer prettig en vlot. Op je berichten krijg je snel antwoord terug en tijdens de reis mag je ten alle tijden een beroep op hem doen voor vragen zo nodig. Geen gebruik van gemaakt maar wel fijn om te weten dat dit mogelijk was. De uitleg over het huren en boeken van de camper was keurig en uitgebreid....we zijn ontspannen en met een goed gevoel op reis gegaan. We hebben de huur van de camper als zeer positief ervaren en is zeker voor ons voor herhaling vatbaar. We hebben echt genoten! Bij het terug brengen van de camper is die nagekeken op evt gebreken en binnen 1 dag hebben wij onze borg alweer terug ontvangen. Campera Camperverhuur is een net en betrouwbaar bedrijf die ik iedereen kan aanraden. Wij kunnen alleen maar heel positief zijn.....:-)

Risposta di Campera Camperverhuur
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.