Calor - Geniet van jouw perfecte koffie. Recensioni 176

TrustScore 5 su 5

4,8

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk bestellen en binnen enkele dagen bezorgd. Superservice door een staffelkorting aan te bieden bij 4 en 6 kg… bedankt weer, we gaan er volop van genieten

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben al enkele jaren klant. Bestel enkele kilo's per jaar single origine koffiebonen. De levering is stipt en de kwaliteit prima. Zonder Calor koffie en yellow bourbon in het bijzonder is er geen sp... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende telefonische beantwoording van mijn vragen en advies over de producten. En de koffie is heerlijk. Ik blijf klant bij Carol. M.i. zou de kilo verpakking ook per 500 gr beschikbaar moeten... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle service. Goed verpakt en vanwege het ontbreken van een banner op één van de koffiepakken even een persoonlijk kaartje bijgevoegd welke koffie het betreft. Wordt zeer gewaardeerd. All... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Rivendita di caffè

Scritti dall'azienda

Calor – premium quality coffee Ochtendzon op je bol en met je ogen dicht genieten van echt goede koffie. Voel je hem? Dat is de energie van Calor. Puur genot om je dag mee te beginnen en perfect om je dag mee door te komen. Koffie is één van onze dagelijkse en terugkerende routines. Dus waarom zou je jezelf niet een op jouw smaak en zetwijze afgestemde kwaliteitskoffie gunnen? Kwaliteit en persoonlijkheid Calor levert hoogwaardige koffie. Om dit te bereiken selecteren wij onze eigen bonen en blends. Calor koffiebonen worden dagelijks “slow roast” gebrand in de branderij. Zo staan wij garant voor de versheid en hoge kwaliteit van onze koffiebonen, en levercontinuïteit. Daarnaast geven wij je persoonlijk advies bij het vinden van de juiste koffieboon.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb de koffie nog niet geprobeerd…

Ik heb de koffie nog niet geprobeerd maar duurde lang voordat mijn bestelling werd verzonden. Ik verwacht dat de koffie goed is maar een duidelijker verzendplan oid zou voor de consument fijn zijn. De verpakking zelf ziet er goed uit en heeft een luxe uitstraling.

16 giugno 2025
Valutata 4 stelle su 5

De koffie wordt iets langer gebrand dan…

De koffie wordt iets langer gebrand dan bij de meeste andere branderijen, waardoor de smaak voller en intenser is. Dat waardeer ik enorm als barista-expert.

Alleen vind ik de zakken met de sluiting wat onhandig in gebruik

10 maggio 2025

Hoi Ronald,

Leuk om te horen dat je de vollere smaak waardeert, dat is precies waar we het voor doen. Door iets langer te branden op lage temperatuur houden we de bonen mooi droog én vol van smaak. En goede tip over de sluiting, daar gaan we zeker naar kijken!

Groet

Goede en snelle service

Alleen jammer dat er dit keer geen chocolaatjes bij zaten :). Die zijn altijd lekker en maakt het pakket nog feestelijker en compleet.

5 maggio 2025

Hoi Michiel,

Dank voor je fijne review & super dat je het kaartje waardeerde! En goed nieuws: de Tony’s zijn weer terug 🎉 Bij je volgende bestelling zitten ze er gewoon weer bij.

Bedankt voor je feedback!

Groet,

eerste keer koffie besteld

eerste keer koffie besteld, eerst gebeld voor uitleg over de koffie, Hans heeft me alles goed uitgelegd en aan de hand van hoe wij drinken koffie geadviseerd, koffie is echt heerlijk, service is top, koffie is heerlijk en de levering is snel.

17 aprile 2025

Hi Eddy,

Wat een mooie review, dankjewel! Ik kijk terug op een goed gesprek. We vinden het fijn om mee te denken, dus goed om te horen dat het advies én de koffie in de smaak vallen.

Geniet van je koffie!

Hartelijke groet,

Goed maar mis een label

Het ziet er goed en netjes uit met een "persoonlijk" handgeschreven berichtje.. Dat is een simpel maar leuke toevoeging. Ik heb een proefpakket van 4 zakken (plus 1 losse zak) besteld. Maar op 1 zak zat geen voorkant label. Nu weet ik dat het de serie is van 4 en welke dit zou moeten zijn maar zeker weten doe ik dit dus nu niet.. Anders was het wel 5 sterren geweest.

8 aprile 2025

Beste Bas,

Bedankt voor je mooie review en je positieve woorden over onze service en het handgeschreven berichtje – dat waarderen we enorm.

Wat betreft het ontbrekende label: het klopt dat we bij jouw bestelling van de Santos Brasil tijdelijk zonder etiketten zaten. We hebben daarom een sticker met “SB” op de zak geplaatst, in de veronderstelling dat dit voldoende duidelijk zou zijn. Onze excuses voor de verwarring die dit toch heeft opgeleverd. We zorgen ervoor dat dit in de toekomst beter wordt opgelost, zodat je altijd volledig zeker weet welke koffie je ontvangt.

Nogmaals dank voor je feedback – daar leren we van!

Met smaakvolle groet,

Hans

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più