2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Bestilte brunch

Bestilte brunch, som vi har gjort rigtig mange gange, men nu er kvaliteten så ringe, at det bliver andet sted herefter.
Kagebordet er større ende morgenmaden, som ikke er fra den morgen, kedelig og tør.
Kaffen er en af de bedre, som personale også er.

15 febbraio 2026

Brunch …

Lækker Brunch men absolut manglende smil og service fra de ansatte som var på arbejde denne dag. Manglende flag på bordet trods det var bestilt. Manglende salt og peber i bøtterne der stod på bordet.

20 luglio 2025

Virkelig lækker brunch

Virkelig lækker brunch - det meste af maden var hjemmelavet.
Mange fristelser i form af petite kager, smagte skønt.
God og smilende betjening - fair pris. Kommer gerne igen!

5 aprile 2025

Uprofessionel ejer!

Med et ønske om booking af barnedåb på deres nye lokation skriver jeg en mail til Café Rita. De skriver hurtigt tilbage at dagen er ledig og kommer med et udkast til menuen. De sender nummer med så vi kan tales ved. Jeg ringer og snakker med Mette, som tydeligvis sov da hun tog telefonen. Hun beder mig ringe tilbage dagen efter ved middagstid. Jeg ringer tilbage dagen efter og pludseligt står hun midt i en bisættelse og kan ikke snakke.
Jeg synes det virker en smule uprofessionelt, men tænker at de skal have en fair chance.
Da vi snakker ved senere på eftermiddagen, viser det sig at lokalet slet ikke er ledigt, trods mailkorrespondance med bekræftelse om det modsatte. At være så uprofessionel giver en tvivlende fornemmelse og derfor er jeg også glad for at vi ikke kan holde barnedåb ved dem. For hvad kan de så ikke være uprofessionelle med på dagen?

20 gennaio 2025

Alt for mange mennesker i lille café

Vi havde booket bord til 4 en søndag kl. 11. Den berygtede brunchbuffet så dejlig og indbydende ud MEN: Caféen er alt alt for lille til det antal mennesker de vælger at lukke ind. Der var en kø af mennesker hele vejen ned igennem caféen. Mange borde måtte tage sig tilfreds med at spise imens der stod folk i kø omkring deres borde og folk forsøgte at slange sig igennem lokalet. Vi forsynede os med en lille tallerken for hurtigt at give plads til andre. Da vi havde spist ventede vi i over 30 min for at gå op og hente igen, men måtte opgive - det blev simpelthen for meget. Vi betalte dermed 900,- for en kop kaffe og lidt æg og pølser. Vi forsøgte at tale med både personale og ejer. De gav udtryk for at der nok var lidt for mange mennesker, men kompenserede os ikke. En turistfælde lignende oplevelse der ikke var god.

18 agosto 2024

Nej nej nej.

Hvis du går op i hvordan medarbejdere bliver behandlet, så lad være med at komme her.
De behandler deres medarbejdere som en sæk rådne kartofler. Ussel ledelse. Virkelig ulækkert at være vidne til. Kommer ikke her igen! Føj.

8 maggio 2024

Et virkeligt stort udvalg af mange…

Et virkeligt stort udvalg af mange forskellige lækre retter. Lækkert nybagte brød af flere varianter. Hyggeligt atmosfære og sød betjening.
Ud over det lækreste mad, indgår æble og appelsin juice, samt kaffe ad libitum I prisen til 199 pr. Mand.

31 marzo 2024

Den bedste restauran nogensinde

Da vi kom ind spurgte de ansatte om vi havde haft en god dag hvillet vi havde. De har en kampagne hvor børn får 2 gratis kugler is vilket er luksus fordi jeg er et barn. Generelt er de ansatte søde og maden smagte fantastisk.

14 febbraio 2023

Vores besøg i dag

Vores besøg i dag, hos Café Rita i Middelfart, var helt sikkert god.
Dejlig smilende servering og lækkert og mere end rigeligt mad.

18 agosto 2022

Måske byens bedste brunch

Måske byens bedste brunch. Har været her et par gange, og både vi og dem vi har fulgtes med synes det var en fantastisk fin brunch buffet. Bestemt til 5 stjerner. Tak for mad

26 giugno 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito