Spiste frokost på Kaiser i Vanløse med fruen. Hun fik en udmærket Caeser's Sallad. Men kødet i min Pariserbøf var en katastrofe! En vindtør oplevelse, som om, at "kokken" havde glemt den på panden.... Leggi di più
Havde jeg kunne give mere en 5 stjerner havde jeg gjort det. Jeg var uheldig at knække en tand i forbindelse med indtagelse af mad, på Kaiser i Helsingør. I løbet af en uge havde jeg fået betalt... Leggi di più
Vi ventede på mad i 40 minutter trods vi var de eneste spisende kunder. Vi bestiller skysovs, men får sovs fra glas i stedet. Gennemstegte bøffer var helt hårde og helt sorte. Uspiselige. Ekstra kar... Leggi di più
Fin oplevelse. Vi ventede ret længe på vores brunch tallerkener, specielt taget i betragtning af, at der kun var halvfyldt hus. Det smagte godt, hvilket gør det ærgerligt at nogle af portionerne va... Leggi di più
Vores målsætning har altid været at skabe en hyggelig og god stemning for vores gæster - med så meget af vores mad som muligt lavet fra bunden af gode råvarer, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos os finder du: - Brunch (byg selv brunch i hverdagene og brunchbuffet i weekenden) - Højt belagt smørrebrød, sandwich, salater og retter som Fish'N'Chips, Pariserbøf mm. - Lækre aftenretter som Stegt flæsk ad libitum, Oksemørbrad, Black Angus og Wienerschnitzel. I dag er Café Kaiser blevet en cafékæde i vækst med caféer i henholdsvis Helsingør, Hillerød, Farum, Hørsholm og Vanløse.
Ha risposto al 29% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Vi var lørdag D.26 okt på café Kaiser da vi havde fået et Gavekort fra Go Dream. Maden var rigtig god, det samme var betjeningen. Men da vi skal til at betale er gavekortet pludselig kun 600 kr værd imod de 699 kr det var værd ved aktivering. ( Hvilket vi har fået bekræftet hos Go Dream, som har betalt os de 99 kr vi blev snydt for) Det er virkelig dårlig stil, når I nu har sagt ja til at modtage gavekort fra Go Dream.
Utrolig dejligt sted, lækker brunch, sødt personale. Vi kommer helt sikkert tilbage.
Rigtig hyggeligt sted at spise brunch. God mad og god service. Kommer klart igen.
Pænt sted og god betjening.
Deres bearnaiseburger var den bedste burger jeg længe har smagt. Den kan klart anbefales.
Til gengæld var deres dip knapt så spændende i smagen.
For nogle dage siden, besøgte vi Cafe Kaiser, havde en dårlig oplevelse, og skrev en dårlig anmeldelse. Jeg har efterfølgende været i kontakt med cafeen, og blev tilbudt en erstatningsmiddag. Iaften besøgte vi stedet igen, og sikke en forandring.
Vi blev mødt af en smilende og virkelig sød medarbejder, betjeningen var i top, og maden var super. Selv køkkenet kom til vores bord, og beklagede vores tidligere oplevelse; stor respekt for det.
Alle kan have en dårlig dag, og den dårlige dag rendte vi lige ind i, forleden. Iaften var en rigtig god oplevelse, både hvad angår betjening, smagsoplevelse og imødekommenhed.
Jeg spiser gerne på Cafe Kaiser igen. Ikke mindst fordi de tog kritikken til sig, handlede på den, og erkendte, at noget kunne gøres bedre.
Stor respekt, og tusind tak for en god aften. Særligt tak til den søde og meget opmærksomme medarbejder, som betjente os - hun var både sød, opmærksom og dygtig.
Mange hilsner fra Mia.
Super god service og utrolig lækker mad.
Vi fik burger med tilbehør, og det overgik mine forventinger på alle parametre!
Jeg vil meget gerne spise der igen, og også anbefale det til andre. :-)
Fremragende burgermenuer til hele vores familie!! Da vi modtog maden så det ud til at burgers var meget små, men vi blev så mætte! Det er formentlig en af de bedste burgers vi har smagt. Kan varmt anbefales. Eneste minus er at deres menu på nettet - samt priserne, ikke er som de fremgår af deres menukort.