We drinken niets anders meer, heerlijke vers gebrande koffiebonen! Bestelling gaat super vlot en levering erg vlug.
L'azienda ha risposto
Na vele supermarkt bonen geprobeerd te hebben en meer kennis opdeed op barista espresso vlak, werd het tijd om verse bonen te proberen. En ja hoor, echt veel beter, smaken zijn echt top, goede kwalit... Leggi di più
Alles was bij deze bestelling piekfijn in orde, net zoals al die anderen keren voordien. Op en top service! (en lekkere koffie, al moet ik deze nog wel zelf roosteren...)
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
We drinken niets anders meer
Snel en doeltreffend
Heel snel bestelling afwikkeling en goede informatie op de site. Aanbevolen.
snelle levering
Gewoon TOP, genoeg koffie smaken/ soorten
Altijd vers gebrande koffiebonen!! Sinds ik klant ben geworden, vind ik hun service nog steeds TOP!!!
Alles was bij deze bestelling piekfijn…
Tijdige en corrected levering
Tijdige en corrected levering. Product waarheidsgetrouw.
Équipe très réactive
Équipe très réactive, suite à une erreur de ma part, problème lors du passage de commande sur le site. Après un mail chez eux, problème résolu. Appareil de torréfaction reçu 3 jours plus tard.
duim duim duim
Koffiebonen waren anders dan besteld
Koffiebonen besteld, die wij altijd hebben en waar zij mee adverteren. Kreeg andere pakken koffiebonen. Gereageerd en CaféduJour, gaf als antwoord dat de verpakking er anders uit mag zien volgens Europese normen. De koffiebonen die wij kregen was ergens anders o.a. Plus en Bol goedkoper.

Risposta di Cafedujour
Alleen UPS levering vind ik geen goede…
Alleen UPS levering vind ik geen goede optie, mijn pakket was wat beschadigd denk dat dit veel in de lucht gevlogen is daar mijn doosjes an Illiy koffie geblust waren, dus ja maar verder zeer goede service uwentwege
Na telefonisch contact, keurig opgelost.
Update: na telefonisch contact keurig gecrediteerd.
8 pakken besteld. 2 kwamen zonder vacuüm aan. Mail gestuurd en het antwoord was dat ik een account aan moest maken, dan krijg ik daar voor twee pakken credit op en kan ik twee nieuwe bestellen. De €3,95 verzendkosten zijn dan wel voor eigen rekening waardoor je dus feitelijk maar 3/4 pak krijgt gecrediteerd. Als je dat voorlegt via de mail, blijft het stil. Jammer

Risposta di Cafedujour
Koffiebonen besteld bij cafedujour.
Koffiebonen besteld bij cafedujour.
Zoals gewoonlijk een goede prijs en een snelle levering.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, snelle levering, genoeg keuze.
Wij drinken altijd Lavazza 13/13 sterke koffie goede prijs.
Helemaal naar wens
Eindelijk mijn favoriete Italiaanse koffie hier gevonden, aan een normale prijs + de verzending was zeer snel. Alles ging zoals gewenst, een absolute aanrader.
Geen constante kwaliteit koffieboon
Eerste twee keer bestellen kregen we een mooie koffieboon, waar lekkere koffie mee te zetten was. De volgende bestelling, koffiebonen in verschillende brandkleuren heelveel gebroken bonen geen lekkere koffie mee te zetten. De volgende bestelling was weer teleurgesteld, jammer dat er geen foto's geplaatst kunnen worden.
Des voleurs
Il manque un paquet de café dans ma commande.
Première et dernière fois que je commande sur ce site.
Un e-mail envoyé et aucune réponse.
Geweldige koffie!
Geweldige koffie!
Echte aanrader voor iedere koffie - connaisseur!
Proefpakket arabica bonen voor o.a. filterkoffie besteld.
Mooi verpakt in hersluitbare verpakking (blijven koffiebonen langer vers!). Duidelijke info op verpakkingen waaronder datum branding bonen en herkomst.
En belangrijkste punt: de smaak. Heerlijke koffie die ik zeerzeker weer ga bestellen!
Zo'n proefpakket is echt een aanrader voor een ieder die diverse koffies wil uitproberen zonder direct per kilo te kopen. 250 gram per soort is een prima start.
Samengevat:
erg tevreden over producten en informatie die er op website van Cafédujour valt te vinden.
Aanrader!