God, venlig, smilende og hurtig betjening... ~ men fremfor alt er maden fantastisk. Jeg fik en helt igennem lækker omelet, og måtte prøve den flotte brunch, efterfulgt af cheesecake, med en latte...... Leggi di più
Efter et besøg på BronxBurger i Roskilde begynder man virkelig at sætte pris på de fantastiske burgere som Cafe Crema i City 2 har på menu kortet. Navnene på burgerne er nøjagtigt de samme som... Leggi di più
Priserne er højere end på de fleste andre cafeer, men maden lever desværre ikke op til prisniveauet. Jeg fik en laksesalat.. Grøntsagerne var grimt hakket halvt igennem, og salaten var drivvåd :(... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Virkelig godt
Fantastisk oplevelse fra start til slut! Maden var utrolig velsmagende, frisklavet og fuld af smag. Portionerne var store, og man kan virkelig mærke, at der bliver kælet for detaljerne.
Servicen var i top – personalet var smilende, imødekommende og meget opmærksomme. Man føler sig virkelig velkommen.
Stemningen i restauranten var hyggelig og afslappet, og det er helt klart et sted, jeg vil anbefale til både familie, venner og forretningsmøder.
Jeg kommer helt sikkert igen! 👌🔥
Simpelthen et ringe måltid
Brunchtallerkenen på Café Crema bestod bl.a. af sej bacon, yoghurt der smagte af køleskab med en så kraftig sirup, at den næsten ikke var til at spise. Brødet var enten daggammelt eller af utrolig dårlig kvalitet og min cappuccino smagte af en smule meget dårlig kaffe med rigtig meget mælk, der var blevet udsat for for høje temperaturer - eller som havde overskredet sidste dato. Desuden fik vi et beskidt glas. Øv!
Ikke oplærte tjenere
Ok mad. Elendig personale… Ikke et sted jeg vil besøge igen.
Dårlig oplevelse
Søde unge piger der serverer.
Desværre er de ikke oplært særlig godt.
Ingen viden og maden eller priser ved ekstra bestilling.
Bestilte plankebøf med ekstra bøf. Det var en kæmpe fejl. Kødet var meget gennem stegt, det var helt tørt og smagte mærkeligt. Tvivler på at det var mørbrad de serverede.
Sovsen var ikke god og kartoffelmosen var smagsløg.
Konen bestilte en pastaret der også var smagsløs.
Pap pizza👎
Vi tog på café crema for og spise frokost og jeg bestilte nummer syv på frokost menuen som er en pizza med tomat, mozzarellaost og skinke og må da sige at det var nok den mest kedelige pizza jeg nogensinde har fået det var som at sidde og tygge på pap bunden var alt for tynd så jeg ville tænke at det er købe bunde der var ingen smag som i overhovedet og vil helt klart ikke kalde det for mozzarellaost men pizza topping. Når man tænker på at det er en restaurant så forventer man måske lidt at pizzaen er som den skal være når det er en restaurant må sige at vi kunne lige så godt have Taget på McDonald’s da deres mad rent faktisk smager af noget👎👎👎 og så kan jeg kun anbefale folk ikke at sidde over ved døren ud til køkkenet da der flyver sorte små fluer rundt synes måske det er lidt ulækkert når man sidder og spiser
Bedste betjening dejlig mad
Pigetur i torsdags spiste hos Crema.
Rigtig god service smilende og tålmodig.
Dejlig brunch og omelet.
Ville gerne give 6 stjerner
Bliv ved med det og vi kommer igen igen igen 😊 Gitte
Lækker frokost og en utrolig god…
Lækker frokost og en utrolig god service, rigtig meget hjælpsomhed blev vi mødt med. Bare en god oplevelse.
Fantastisk oplevelse...
Jeg vender tilbage om et par dage, har en frokost i området og foreslog stedet her...
En sand perle i City2
En sand perle i City2
Utrolig venlig modtagelse og super god betjening.
Og så en brunch og en pariserbøf helt i top
Smilende personale en rigtig god oplevelse som vi giver 6 stjerner og som vi snart vil prøve igen.
139kr for en OK burger og halvbrændte…
139kr for en OK burger og halvbrændte pomfritter. Ingen af tjenerne talte specielt godt dansk eller engelsk og de glemte flere drinksbestillinger. Cecilies, Staderne og endda McDonald er klart bedre valg i City2.
Skuffende oplevelse
Sikke en skuffende oplevelse.
Kvaliteten er den største mangelvare.
Spaghetti Carbonara var total smagløs. Laksen smagte slet ikke friskt og clubsandwichen var meget intetsigende. Vi måtte efterlade noget af maden for derefter at spise os mætte med lidt mad fra McDonald's.
Dette er sidste gang vi kommer på Cafe Crema med mindre at kvaliteten stiger gevaldigt.
Bestilte brunch tallerken
Bestilte brunch tallerken, der var hår i marmeladen, ananas var rådden og toast med pesto, skinke og ost var sej og uspiselig, der var en skive indtørret chorizopølse selvom der står i menuen at der skal være 2 slags pålæg, pyntesalat var så slatten at hvis jeg havde en kanin, ville jeg ik engang tilbyde den det, min veninde bestilte kalvebøf med stegte kartofler og dampet garniture med pebersauce, kartofler var ik stegt og smagte af køleskab, saucen havde de helt sikkert tabt peberbøtten i alt i alt uspiselig mad . Så blev vi spidset af med et gratis glas isvand og 10 % på regningen af mad som var uspiselig.
Cafe Crema- City2
Hej Jeg var med en veninde der - Jeg bestilte Laske med kartofler ( Her ikke meget man får af mad - pris 200) Der gik lidt tid før maden kom. Ikke mange kartofler eller dressing til. Den grillet laske ved ikke her den bør være sådan. Betjeningen fin nok.
Jeg kunne mærke lidt ondt i maven da vi tog afsted og natten. Om morgenen vælte det ud særlig I den ene ende og kastede op også. Det tog lidt tid, at komme oven på .
Jeg gik derop for, at fortælle hvordan jeg havde haft det . Det var Chef selv her.
- Han kom med der kom friske fisk hverdsg ....hmmm ? Han gav mig en kilde vand og gjorde ikke mere.🥺😱
Jeg har nu givet det videre til mad forstyrrelser..
Anbefale absolut ikke et besøg hos dem
Ikke pengene værd
Virkelig ikke hvad det har været. Portionerne er blevet væsentligt mindre efter de har flyttet lokaler, de er uden smag, og den spaghetti carbonada og Club sandwich, vi fik var virkelig ikke pengene værd.
Betjeningen var okay, men ikke et sted vi gider komme igen.
Vi har ellers tidligere været glade for at komme der.
Betjeningen høflig
Betjeningen høflig. Maden elendig. Brunch virkelig kedelig. Desværre.
Dårligt mad og personale :-(
Dårligt mad og personale :-(
Sidste gang vi har besøgt denne sted....
Sidste besøg hos Café Crema i City 2
Er lige kommet hjem fra et besøg hos Café Crema i City 2
Ikke et sted vi vil besøge iigen
Blir bestemt ikke mødt af et smilende personale,
Ikke noget med øjenkontakt og et lille smil
Vi venter længe på vores mad, isen i vandet er næsten smeltet. Vi får en Club Sandwich, brødet er kedeligt, og kylling som er meget sort og tørt
Tjeneren kommer og han vil sige det videre
Men da vi har betalt kommer fortæller at det var ærgerligt, da han påstår at at han havde lavet et afslag, men gjorde ikke mere ved det
Hvor er det sørgeligt, at skulle behandles sådan
Sød tjener, hyggeligt sted, Rædsom Brunch
Sød tjener, hyggelig café, godt indrettet, men Brunchen var rædsom.
De lover "friskbagt brød", man får tørt toastbrød, ristet, men helt koldt. De lover to slags ost, man får en smule camembert og en lillebitte bitte bid mozarella. De lover melon indsvøbt i skinke,man får en skive melon og 6 vindruer i en lille skål og en lille meget tør skive skinke. De lover pandekage med lidt sødt på, man får en tør, kold, absolut ikke"hjemmebagt"pandekage, lagt sammen med noget sirup på. 1 skive bacon. En almindelig lille kop kaffe kostede 35 kr, og var ikke god.
Jeg kunne blive ved & ved...
De åbner 9.30, vi var der 10.10, men måtte vente meget længe på at afgive bestilling.
Det kunne være alletiders sted, men den brunch oplevelse gør at vi næppe kommer igen, og det er faktisk rigtig ærgerligt.
Det er synd at servere så dårlig brunch, når stedet ellers virker hyggeligt.
God service fantastisk madoplevelse…
God service fantastisk madoplevelse ✨✨✨✨✨