Vi ville afrunde vores ferie med et besøg på Cafe Cozy, inden vi tog hjem til Sjælland. Vi bestiller deres Coxy gryde, som bestemt ikke er særlig appetitlig eller Cozy. Efter 35 min. ventetid, fik vi... Leggi di più
Jeg var på café Cozy i går d.03.08.25 med en veninde. Da vi skulle bestille fik vi besked om at de ikke havde ingredienserne som indgik i en salat . Jeg fandt derfor en anden ret, en madpandekage med... Leggi di più
Go oplevelse….. igen!!! Det ny CozyCafé, i Vejle, er en go oplevelse. Go og nærværende betjening, rolige omgivelser og go mad( kylling- salaten kan helt bestemt anbefales🙏). Tak til persona... Leggi di più
Vi har været på café Cozy i Vejle og det var en sand fornøjelse. Nachos perfekt, tapas super, burger fantastisk, vegetar pandekage virkelig god, betjening endnu bedre og det hele til billige penge. Wh... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Køkkenet er åbent: man - lør : 11.00 - 21.00 søn: 11.00 - 20.30 Vil du være helt sikker på at cafeen ikke er lukket p.g.a. arrangement se www.cafecozy.dk. Cafe Cozy så dagens lys ...
Østerbrogade 17, 8722, Hedensted, Danimarca
- cafecozy.com
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Det er dårlig stil,at man ikke kan få…
Det er dårlig stil,at man ikke kan få en alkoholfri øl hos Cosy.
50 min. ventetid på brunch tallerken
Cozy i Vejle. Hvor skuffende!
50 min. ventetid på mad...Så kommer maden og der mangler ting på den ene tallerken. Desuden fik vi ingen bestik.
Har fuldstændig forståelse for at der var lidt travlt den dag. Har selv været tjener, og derfor mener man må gerne informere gæsterne om lidt ventetid inden man har bestilt. Man må også gerne dige undskyld for den lange ventetid når maden endelig er serveret.
Når maden kommer så går tjeneren med den til et andet bord, og så finder hun ud af, det er faktisk til os.
Ingen overblik - trist da maden er god.
Synes det er en dårlig oplevelse jeg må dele med jer der overvejer at spise der. Er der lidt travlt - så find andet sted at spise hos!
vi har bestilt 3 stk cozyburger
vi har bestilt 3 stk cozyburger, disse var med total ødelagte bøffer, altså uspiselig.
1 portion iskolde nachos
1 portion iskolde nachos, 2 gennemstegte mørbrad, på trods af at der bestilt medium stegte, og med glemt tilbehør. 503 kr. men hvad kan forvente, når det er 4 helt unge mennesker, man sætter til at passe en butik fredag aften.
En skuffende oplevelse
En skuffende oplevelse. Havde bestilt 2 Cosy burger til afhentning kl 17:45. De var færdige til tiden kører hjem som er ca 1 min fra Cosy. Og vi finder ud af det hele er halvt Koldt. Bøffen kønsløs tør og smager ikke af meget og det samme med de kartofler der er med. Og burger er overfyldt med salat som ligner et stort rod. Vi har før spist fra Cosy og været tilfredse. Men de sidste par gange denne oplevelse. Desværre. Så Cosy kom på banen og smid noget kærlighed i maden som i har gjort før i tiden. Mvh Søren
Hyggelig lille cafe i Hedensted med …
Hyggelig lille cafe i Hedensted med dejlig mad. Man får meget mere end man betaler for og egentlig kan spise, stedet er hyggeligt, toiletterne er pæne og rene og der er nem parkering lige ved døren. Alt i alt et super godt spisested.