Banner for Cadeaubon.be

Cadeaubon.be Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het was leuk dat ik mijn bon in zoveel verschillende winkels kon omruilen en zelf mijn bedrag kon kiezen dat ik in elke shop wou uitgeven . Had ook een probleem met mijn voucher en ze hebben me instan... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

werkt goed en het aanbod is groot, maar het is al meerdere keren dat ik een bon niet ingeruild krijg. Je hebt dan een hoop nummers ingegeven en dan kom je bij nummer 10 en wil hij niet aannemen. Je ge... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Alles verloopt vlot duurt soms wel lang tot de bon toekomt per post Een vraagje feitelijk als je besteld via post wat gebeurd er als de bon zoek raakt bv achterhouden door postbode of iets dergelijks... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dit is een uitstekende oplossing wanneer je onverwachts en direct een cadeautje nodig hebt. Je krijgt een goede begeleiding en na betaling heb je na een uurtje jouw cadeaubon op mail. Heel gemakkelijk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Fornitore di regali aziendali

Scritti dall'azienda

Met Cadeaubon.be geef je altijd het juiste cadeau! Het vinden van het juiste cadeau kan namelijk soms een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Met onze cadeaubonnen zijn deze problemen voorgoed de wereld uitgeholpen! Je geeft namelijk een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft. Laat je verrassen door ons uitgebreide en veelzijdige aanbod! Op werkdagen Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Bestel nu online!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

918 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Hallo Petra,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Als je feedback specifiek betrekking heeft op de Fashioncheque, raden we je aan dit bij de uitgever van de Fashioncheque neer te leggen. Wij zijn uitsluitend wederverkoper van deze cadeaubon en hebben geen invloed op de voorwaarden of werking ervan.

Shania

Hallo,

Fijn om te horen dat het zo gebruiksvriendelijk werkt en alles soepel verloopt. Dank voor je feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Was een heel leuk verjaardags cadeau…

Was een heel leuk verjaardags cadeau 👍en kon kiezen uit verschillende bonnen

29 maggio 2026

Hallo,

Leuk om te horen dat het zo’n geslaagd verjaardagscadeau was en dat de keuze uit verschillende bonnen goed beviel. Dank voor je feedback en veel plezier ermee.

Valutata 4 stelle su 5

Het was heel eenvoudig en nam niet veel…

Het was heel eenvoudig en nam niet veel tijd in beslag. Ideaal om nog snel ene geschenk te vinden.

26 maggio 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat het zo eenvoudig en snel ging en dat het ideaal was om last minute nog een geschenk te vinden. Dank voor je feedback.

Hallo Lisette,

Fijn om te horen dat het in ieder geval allemaal duidelijk en snel is verlopen. Hopelijk bevalt het gebruik straks ook en kun je er een mooi cadeau mee vinden. Dank voor je bericht.

Zeer ruim assortiment

23 maggio 2026

Hallo Jan,

Fijn om te horen dat het ruime assortiment zo goed bevalt. Dank voor je feedback.

Valutata 2 stelle su 5

Beste Geert,

Bedankt voor je review.

Jammer om te horen dat je moeite hebt gehad met het inwisselen van de cadeaukaart. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Groetjes, Felicia

Valutata 5 stelle su 5

Vlotte bestelling, snelle levering.

Bestelling verliep vlot, levering digitale bon volgde onmiddellijk na betaling. Petekind in de wolken met ticketmaster-bon!

25 maggio 2026

Hallo Linda,

Mooi om te horen dat alles zo vlot is verlopen en dat de digitale bon meteen na betaling werd geleverd. Geweldig dat je petekind er zo blij mee is, dat maakt het extra leuk.

Kkkk

Alles was goed ik kon alles zeer snel doen daarom ben ik blij

21 maggio 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat alles snel en soepel verliep en dat je tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor je terugkoppeling.

Valutata 4 stelle su 5

Met deze bon heb je veel keuze om te…kiezen

Met deze bon heb je veel keuze om te beslissen waarvoor je hem gaat gebruiken.ook na gebruik was de bestelling en levering heel vlot

22 maggio 2026

Hallo Tiny,

Fijn om te horen dat je veel keuze hebt met de bon en dat zowel de bestelling als de levering zo vlot zijn verlopen. Dank voor het delen van je ervaring.

Aanrader!!!

Heel simpel en eenvoudig in te wisselen, ik kreeg de code in enkele minuten toegestuurd

21 maggio 2026

Hallo,

Goed om te horen dat het inwisselen zo eenvoudig en vlot verliep en dat je de code al binnen enkele minuten hebt ontvangen. Dank voor je feedback.

facile à utiliser

30 aprile 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre retour, ravi d’apprendre que vous trouvez cela facile à utiliser.

Cordialement,

Valutata 1 stelle su 5

Ik had via Dreambaby Zaventem een…

Ik had via Dreambaby Zaventem een cadeaubon besteld en betaald voor een geboorte. Toen ik de voucher wilde inwisselen en printen stond er tussen de lijst van merken geen Dreambaby vermeld !
Ik heb daar correspondentie over gevoerd, maar naar ik vermoed was dat met machines met telkens een andere naam, overigens zonder concreet resultaat want ik ben dat geld kwijt ! Dus nieuwe gebruikers : let zeer goed op voor je bestelt en betaalt !

23 maggio 2026

Hallo Peter,

Bedankt voor je review. Als je de cadeaubon via Dreambaby hebt aangeschaft, dan adviseren wij je om rechtstreeks contact op te nemen met Dreambaby. Wij staan los van hun verkoop en administratie en kunnen daarom geen inzage geven in of ondersteuning bieden bij via hen aangekochte cadeaubonnen.

Daarnaast verzoeken wij je vriendelijk om deze review bij Dreambaby te plaatsen, zodat zij je klacht kunnen beoordelen en je verder kunnen helpen met een passende oplossing.

Shania

Valutata 5 stelle su 5

het omwisselen naar een waardebon naar…

het omwisselen naar een waardebon naar keuze werkte prima.

20 maggio 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat het omwisselen naar een waardebon naar keuze soepel is verlopen en goed heeft gewerkt. Dank voor het delen van je ervaring.

Valutata 3 stelle su 5

Een leuk kado

Het is leuk om zo een bon te krijgen maar ik vond er weinig keuze om de bon kn te wisselen

22 maggio 2026

Beste Sabrina,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je het leuk vond om de cadeaukaart te ontvangen. Jammer dat het aanbod voor jou niet voldoende aansloot bij je wensen. We nemen je feedback mee om ons aanbod en onze dienstverlening verder te verbeteren.

Groetjes, Felicia
(verzonden via e-mail)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più