Banner for Cadeaubon.be

Cadeaubon.be Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het was leuk dat ik mijn bon in zoveel verschillende winkels kon omruilen en zelf mijn bedrag kon kiezen dat ik in elke shop wou uitgeven . Had ook een probleem met mijn voucher en ze hebben me instan... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

werkt goed en het aanbod is groot, maar het is al meerdere keren dat ik een bon niet ingeruild krijg. Je hebt dan een hoop nummers ingegeven en dan kom je bij nummer 10 en wil hij niet aannemen. Je ge... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Alles verloopt vlot duurt soms wel lang tot de bon toekomt per post Een vraagje feitelijk als je besteld via post wat gebeurd er als de bon zoek raakt bv achterhouden door postbode of iets dergelijks... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dit is een uitstekende oplossing wanneer je onverwachts en direct een cadeautje nodig hebt. Je krijgt een goede begeleiding en na betaling heb je na een uurtje jouw cadeaubon op mail. Heel gemakkelijk... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Fornitore di regali aziendali

Scritti dall'azienda

Met Cadeaubon.be geef je altijd het juiste cadeau! Het vinden van het juiste cadeau kan namelijk soms een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Met onze cadeaubonnen zijn deze problemen voorgoed de wereld uitgeholpen! Je geeft namelijk een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft. Laat je verrassen door ons uitgebreide en veelzijdige aanbod! Op werkdagen Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Bestel nu online!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

2K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

913 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alles goed verlopen

Alles goed verlopen

3 luglio 2026

Beste Patrick,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je positieve review! Veel plezier met jouw cadeaukaart(en).

Beste Sofie,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! We wensen je heel veel plezier met je cadeaukaart(en).

Service

Service. Bon werkte niet voor een volledige week.
Support gecontacteerd en zij zeggen spreek met je bedrijf, bedrijf zegt spreek met support.
Bedrijf zegt dat dit normaal gezien nooit gebeurt.
Iedereen die een bon gekregen had op het bedrijf had hetzelfde probleem.

Beste Eliah,

Bedankt voor je feedback.

Vervelend om te horen dat je problemen hebt ervaren met het gebruiken van de cadeaukaart en dat je hierdoor een week niet van de bon gebruik kon maken.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer je tussen verschillende partijen wordt doorverwezen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, graag wil ik je vragen opnieuw te mailen naar ons, helaas kan ik geen mailverkeer terug vinden op alleen de voornaam. Er is inderdaad een mailadres gewijzigd van de voordeelshop, wellicht dat dit veel voor je gaat oplossen! Dit nieuwe mailadres kan je bij ons opvragen.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld.

Groetjes,
Felicia

Valutata 5 stelle su 5

Het is een handig systeem

Het is een handig systeem. Als geschenk is de ruime keuze waaraan je het kan spenderen top.
Het werkt ook allemaal vlot.

Beste Karine,

Valutata 1 stelle su 5

Bon willen overzetten naar Bol.com en…

Bon willen overzetten naar Bol.com en geen waarde gekregen...

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te horen dat het overzetten van je bon niet goed is gegaan en dat je geen waarde hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet zoals het hoort. Mail ons gerust met je ordergegevens, dan kijkt onze klantenservice er zorgvuldig met je naar en helpen we je zo goed mogelijk verder.

Groetjes, Felicia

Eerste en laatste keer

Geen bon ontvangen, enkel een mail met code, dit oogt niet mooi om als cadeau te geven. Bovendien kon ik nergens de naam van de ontvanger invullen waardoor mijn eigen naam als begunstigde stond, zeer onprofessioneel. De eerste en de laatste keer dat ik cadeaubon.be gebruikte.

4 luglio 2026

Beste heer/mevrouw,

Wat jammer om te horen dat je ervaring niet naar wens was. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort. We kijken hier graag met je naar en vragen je om ons een e-mail te sturen met je ordergegevens, zodat onze klantenservice je zo goed mogelijk verder helpt.

Met vriendelijke groet, Felicia

Valutata 2 stelle su 5

Persoon wist niet van wie het bon kwam

Persoon wist niet van wie het bon kwam

30 giugno 2026

Risposta di Cadeaubon.be

Jammer om te horen dat niet duidelijk was van wie de cadeaukaart afkomstig was. Bij het plaatsen van een bestelling is het mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen, zodat de ontvanger direct kan zien van wie de cadeaukaart afkomstig is.

We nemen je feedback mee. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Groetjes,
Felicia

Snel service

Snel service
Top keuze
Gemakkelijk

11 aprile 2026

Beste klant,

Bedankt voor je mooie review, daar worden we blij van! Heel veel plezier met je cadeaukaart(en).

Alles verliep vlot!

30 giugno 2026

Beste Sofie,

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb de cadeaubon geactiveerd op…

Ik heb de cadeaubon geactiveerd op bol.com en ik heb niets aangekregen.

29 giugno 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat dit voor frustratie heeft gezorgd.

Zodra een Keuze cadeaukaart wordt ingewisseld voor een specifiek merk, in dit geval Bol.com, ontvang je binnen enkele minuten automatisch een aparte e-mail met de gegevens van je Bol.com cadeaukaart. In uitzonderlijke gevallen kan dit maximaal een uur duren.

Wij merken ook dat e-mails vanuit ons geautomatiseerde systeem bij sommige e-mailproviders niet altijd als veilig worden herkend. Daardoor kunnen ze soms terechtkomen in de map met ongewenste e-mail of promoties. Ik raad daarom aan om die mappen even na te gaan.
Heb je dat al gedaan en heb je de gegevens van je cadeaukaart nog steeds niet ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@cadeaubon.be, en wij zoeken graag uit wat er misgelopen is en zorgen samen met jou voor een oplossing.

Susy - Team Cadeaubon.be

Valutata 4 stelle su 5

Vlotte tool om geschenkcheque van Bol…

Vlotte tool om geschenkcheque van Bol aan te vragen, maar was wel verrast dat die slechts 3 dagen geldig was.

Beste Ilse,

Dank je wel voor je positieve review, fijn om te lezen dat het aanvragen vlot ging. Jammer dat de geldigheid van 3 dagen je verraste. Als je daar nog iets over wilt delen of als we ergens mee kunnen meedenken, mag je ons altijd mailen. Veel plezier met je cadeaukaart.

Valutata 3 stelle su 5

complex om te bestellen.

ik vond het erg complex om te bestellen. Gewoon de code ingeven lukte niet. Ik zou er zelf niet voor kiezen om dit soort bon als geschenk te geven.

28 giugno 2026

Goedemiddag Griet Bertels,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Jammer om te lezen dat het bestellen van uw geschenkcode niet vlot verliep en dat u dit als complex heeft ervaren. Ik begrijp dat dit frustrerend kan zijn, zeker wanneer u gewoon snel en eenvoudig gebruik wilt maken van uw ontvangen cadeaukaart.

Uw feedback zal zeker worden meegenomen om het bestelproces verder te verbeteren. Mocht u nog problemen ervaren of hulp nodig hebben bij een bestelling of verzilvering, helpen we u uiteraard graag verder via info@cadeaubon.be.

Susy - Team Cadeaubon.be

Zeker aanbevolen

Veel keuze, selectie kadobon envoudig en snel.

Beste Dagmar,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! Veel plezier met je cadeaubon(nen).

Valutata 1 stelle su 5

Waarom niet in pdf de bin bijsluiten

Waarom niet in pdf de bon bijsluiten

28 giugno 2026

Beste Monika Saczynska,

Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Wat jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen. Ik begrijp heel goed dat u liever een voucher als pdf had ontvangen of had willen meesturen.

Als wederverkoper hebben wij helaas geen invloed op de manier waarop sommige vouchers door onze digitale cadeaukaartenleverancier worden gegenereerd en verzonden. Dat proces ligt buiten onze directe controle.

Wel zijn we continu bezig om onze platforms te verbeteren en ons assortiment uit te breiden met modernere en actuelere sjablonen, zodat cadeaus in de toekomst nog mooier en verzorgder gepresenteerd kunnen worden.

Bedankt de moeite die u hebt genomen om dit met ons te delen. Feedback zoals deze helpt ons om verbeteringen onder de aandacht te brengen.

Lila - Team Cadeaubon.be

Correct en vlug

Correct en vlug

16 giugno 2026

Beste Hilde,

Dank je wel voor je mooie review! Super om te lezen dat alles correct en vlot verliep. We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Valutata 5 stelle su 5

Eerste keer voor mij, maar heel vlug en makkelijk

Eerste keer voor mij, maar het werd me al snel duidelijk hoe ik een cadeaubon kon kizezn

Beste Elza,

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je fijne review! We wensen je veel plezier met je cadeaubon.

Best regards, Bonnie

Heel veel keuze

Heel veel keuze van winkels om te kiezen

Beste Ronald,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en) en met het kiezen uit al die leuke winkels.

Groetjes, Bonnie

Snel en correct

27 giugno 2026

Beste Ingrid,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je positieve review! We wensen je veel plezier met je cadeaukaart(en).

Best regards, Bonnie

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più