Smukke smykker
Smykker af meget høj kvalitet til alle anledninger. Godt udvalg og gode priser. Et godt sted at handle igen og igen 😊😊😊
B U er en dansk smykke webshop, hvis mission er at gøre det ekstravagante helt okay, og lade janteloven være fortid. Om du er til klassiske smykker, store smykker, prangende smykker eller simple smykker, så skal du kunne bære dem, når og hvor du vil. Alle vores smykker er vandfaste, så du aldrig skal bekymre dig om at tage dem af før et bad, en træning eller når du skal sove. Du er unik, og med smykker fra B U kan du vise verden, hvem netop du er. B U – cause you deserve it.
Vistihøjen 66, 8200, Aarhus N, Danimarca
Smukke smykker
Jeg er bare så glad for mine smykker (har en halskæde som er guldbelagt og har virkelig brugt den så meget og den er så fin i endnu og er 2 år gammel) og har købt meget hos jer og behandling er bare så fin ❤️ tak for det

Risposta di By Ulrichsen ApS
Vanvittig lækre smykker! Der er slet ingen finger at sætte. Får min varmeste anbefaling. Ikke tit man finder så fine smykker i den prisklasse, som ikke smitter af og går i stykker! Kæmpe fan!

Risposta di By Ulrichsen ApS
Hurtig levering, smukke vandfaste smykker, der holder godt samt skarpe priser😍

Risposta di By Ulrichsen ApS
Hurtig levering og super god kundeservice og meget flotte smykker

Risposta di By Ulrichsen ApS
Virkelig flotte smykker som er utrolig god kvalitet. Derudover god service og hurtig levering!
Kæmpe anbefaling

Risposta di By Ulrichsen ApS
Mine yndlingssmykker kommer fra denne webshop. Både øreringe, halskæde og armbånd 🌸 Jeg er typen der aldrig tager mine smykker af - hverken når jeg sover eller går i bad med dem, og de holder bare 🤞🏽 Virkelig dejligt at have fundet nogle smykker i god kvalitet.

Risposta di By Ulrichsen ApS
Super god service. og smykkerne og indpakningen er bare så flotte.
Ikke sidste gang jeg bestiller derfra

Risposta di By Ulrichsen ApS
De bedste og mest holdbare smykker, jeg har ejet, også endda til priser alle kan være med på!
Til trods for, at jeg både bader, træner, tager sol og sover med dem på, så er de stadig som nye, hvilket er helt essentielt for en som mig, der ikke gider at tage sine smykker af og på hele tiden.
En KÆMPE anbefaling herfra!

Risposta di By Ulrichsen ApS
En skøn netbutik hvor service er i højsædet. Kvalitets smykker som holder også selvom du har dem på i bad. Den fineste indpakning og lynhurtig levering. Kan bestemt anbefales.

Risposta di By Ulrichsen ApS
Jeg har bestilt fra By Ulrichsen flere gange og er enormt tilfreds med alle mine smykker.
Har brugt smykkerne både i badet, i pool samt i havet henover flere måneder og alle smykkerne er stadig så gode som nye 😍
Tusind tak til By Ulrichsen for nogle fantastiske smykker 🫶🏻