Satte ikke pris på at min informasjon ble delt med folk som skal kontakte meg. Trodde eg skulle få en oversikt over tilbud, ikke masse forespørsler og telefoner. Ikke bruk denne tjenesten, man kan... Leggi di più

Aldri noe pes å snakke med Talkmore kundebehandling om det er på nett eller Tlf. De gir like bra behandling. De lurer deg ikke men faktisk omvendt. De er behjelpelig og vil at du skal være mest fornøy... Leggi di più

Opplevelsen var gjennomgående positiv. Saksbehandleren jeg hadde kontakt med på telefon var både vennlig og forståelsesfull, og jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Rask saksbehandling og effektivt o... Leggi di più

Bytt.no er Norges største forbrukerportal siden 2014 🎉 Daglig hjelper vi tusenvis av mennesker som ønsker å bytte selskap med å oppdage gode alternativer, enten det er forsikring, strøm, mobilabonnement eller bank.

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ha risposto al 88% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Har lagt frem en anmeldelse om en bank…

Har lagt frem en anmeldelse om en bank på Bytt. Ble fortalt at anmeldelsen gikk gjennom godkjennelse i går, 28 timer siden . Ikke hørt noe siden. Ingenting publisert. Sjekker de med banken først? Er det bedre å bare publisere på Trustpilot? Er 'bytt.no' legit?

14 aprile 2026

Funksjonssperring ved dårlig omtale

Ved å gi omtale om ett forsikringsselskap kunne jeg ikke velge 1 stjerne for å gå videre. Jeg måtte derfor velge 2 stjerner bare for å bruke funksjonen «fortsett».

30 marzo 2026

Hei Mats,

Takk for din tilbakemelding. Dette hørtes veldig merkelig ut, for sånn skal det ikke være.

Vi hadde satt stor pris på hvis du kunne ha tatt kontakt med vårt kundeservice, slik at vi kan se nærmere på saken.

Håper å høre fra deg.

Uærlig!

La tydelig inn at jeg ville vurdere selv, uten å bli kontaktet av mobiloperatører. Det var et tydelig valg på siden også. De formidlet likevel informasjon videre til operatøren jeg benytter. Meget uprofesjonelt!

25 marzo 2026

Hei Torbjørn,

Når du bruker «Sammenligne selv» i mobiltjenesten, får du kun opp digitale tilbud. Du blir bare kontaktet av tilbydere dersom du selv har gitt samtykke til det.

Her finner du en oversikt over hvilke selskaper som eventuelt har samtykke til å kontakte deg via Bytt: bytt.no/min-side/min-profil/mine-samtykker

Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ønsker at vi ser nærmere på saken.

Tipp topp!

Tipp topp! Raskt og enkelt og gav meg flere billigere alternativer! Kommer definitivt til å benytte denne tjenesten igjen!!!

25 marzo 2026

Hei Lene,

Tusen takk for din fine tilbakemelding! Hyggelig å høre at du kommer til å bruke Bytt igjen 💙

Vennlig hilsen, Bytt.no

Satte ikke pris på at min informasjon…

Ikke bruk denne tjenesten, man kan liksågodt Google alternativer selv uten å bli ringt fra alle hold.

23 marzo 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen, og leit å høre at opplevelsen ikke sto til forventningene.

Det er ikke alle tjenester som har støtte for digitalt tilbud. I de tilfellene er det selskapene som tar kontakt for å presentere tilbudet, enten digitalt eller på telefon.

Ta gjerne kontakt med vårt kundeservice, så hjelper vi deg gjerne med å vise hvor samtykket kan trekkes.

Dårlig sammenlikning

Dårlig sammenlikning

25 febbraio 2026

Hei Arnfinn,

Takk for tilbakemeldingen. Vi ønsker gjerne å forstå hva du opplever som mangelfullt i sammenligningen, slik at vi kan forbedre tjenesten.

Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ønsker å utdype 😊

Kronglete app

Kronglete app, kommer ikke i gjennom på telefonen, hadde ønsket å kunne svare uten att en må krysse av på ferdige spørsmål i appen. Sein behandling. Dårlig kontroll med flyselskap som hadde ambulanseflyet.

11 gennaio 2026

Hei Ole Herman,

Takk for tilbakemeldingen. Beskrivelsen din stemmer dessverre ikke med tjenestene våre. Bytt.no har verken egen app eller kundeservice på telefon.

Det kan derfor virke som omtalen er ment for et annet selskap, for eksempel et forsikringsselskap eller en aktør knyttet til flytransporten du viser til.

Ta gjerne kontakt hvis du mener dette gjelder Bytt.no.

Elendig

Elendig. Jeg trodde jeg skulle få et tilbud fra forsikringsselskapet, men i stedet har de sendt nummeret mitt videre til rådgivere som ringer i ett sett. Beklager, men å finne telefonnummeret til et forsikringsselskap klarer jeg selv.

23 febbraio 2026

Hei Lukas,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi forstår at det kan oppleves frustrerende dersom du forventet et konkret tilbud og i stedet ble kontaktet av rådgivere.

I noen tilfeller tar selskapene kontakt på telefon for å ferdigstille tilbudet, mens andre sender tilbudet direkte digitalt. Dette er beskrevet i våre vilkår for bruk.

Ta gjerne kontakt med oss direkte dersom du har spørsmål.

At jeg er fornøyd.

Jeg har ingen formening om dette.

20 febbraio 2026

Hei Arne,

Takk for din tilbakemelding. Det er godt å høre at du er fornøyd 😊

Ønsker deg en fin dag videre.

Hold deg unna

Hold deg unna! Dette nettstedet bryter GDPR (personvern)

11 febbraio 2026

Hei Cathrine,

Vi tar GDPR og personvern svært seriøst og innhenter nødvendige samtykker i tråd med regelverket.

Som nevnt i vår dialog på e-post, blir det gjort oppmerksom på dette i prosessen. Når det gjelder selskapenes egne rutiner videre, er dette dessverre utenfor vår kontroll. Vi anbefaler derfor å ta dette direkte med selskapet det gjelder.

Enkelt og greit

Enkelt og greit. Oversiktlig og rask tilbakemelding fra selskapene

5 febbraio 2026

Hei Per Gunnar,

Takk for fin tilbakemelding!

Vennlig hilsen Bytt.no

Etter å ha benyttet bytt.no har jeg blitt påmeldt nyhetsbrev o.l.andre steder

Etter å ha benyttet bytt.no får jeg plutselig takk for at du har subscribed til ulike aktører. Styr klar om du ikke ønsker masse uønskede henvendelser fra andre aktører.

1 febbraio 2026

Hei Regina,

Takk for din tilbakemelding.

Dette er vi ikke kjent med og er usikker på hva som har skjedd her. Vi kan bekrefte at vi ikke melder våre brukere på nyhetsbrev hos andre aktører.

Vi vil gjerne se nærmere på saken, ta kontakt med vårt kundeservice med litt mer informasjon, så ser vi nærmere på det.

Ønsker deg en fin dag videre!

Vennlig hilsen, Bytt.no

Prisen pr mnd stemmer ikke på min…

Prisen pr mnd stemmer ikke på min nåværende strøm avtale. Bytt.no har en høyere summ enn virkelig

27 gennaio 2026

Hei Jostein,

Leit å høre at prisen i tjenesten ikke stemmer med realiteten.

Vi henter priser på strømavtaler fra Forbrukerrådet sin Strompris.no, så er mulig det er feil pris der. Alternativt kan det også være strømselskapet har endret pris på sin avtale, men du har beholdt din.

Ta gjerne kontakt med oss direkte, så ser vi nærmere på saken 😊

Svindel

Ba meg opprette konto for å se søkeresultatene (jeg ville sammenligne telefonselskaper). I stedet for å vise meg informasjonen som var lovet, solgte de opplysningene mine til telefonselskapene og ba dem spamme meg. Bytt.no er dritt.

Oppdatering

Bytt.no foreslår at jeg kontakter kundeservice for å få spammingen til å opphøre. Det har jeg allerede gjort flere ganger, uten å få svar og uten at at telefonselskapene har sluttet å ringe meg. Jeg har heller ikke valgt «personlig rådgivning.» Situasjonen har oppstått uten samtykke.

14 gennaio 2026

Hei MP,

Det er ikke nødvendig å opprette en bruker for å se dine tilbud. Hvis du har brukt vår tjeneste for å sammenligne selv, er tilbudene/resultatene sendt til e-postadressen du brukte i prosessen.

Ut ifra det du beskriver, kan det se ut til at du har valgt personlig rådgivning, hvor du velger hvilke selskaper du ønsker skal kontakte deg.

Ta gjerne kontakt med vårt kundeservice hvis du ønsker å trekke ditt samtykke og lengre ikke vil å bli kontaktet av mobiloperatørene.

Ønsker deg en fin dag videre!

Toppers

Lettvint og bra

15 gennaio 2026

Hei Billy,

Tusen takk for din tilbakemelding!