Scopri cosa dicono le persone
I’m giving three stars because the pattern missed out on some instructions for crocheting. I have been crocheting since a little girl so could figure out what to do next in the parts that the instruct... Leggi di più
Bedste oplevelse på hjemmesiden. Christine er super venlig og mega dygtig. Hendes opskrifter er nemme at følge med og du ender med en masterpiece por trods af du er ny begynder. Hendes varer er af god... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Unikke opskrifter på de sødeste hæklede figurer til alle verdens små vidundere. Find alt hvad du har brug for til dit næste hækle- eller strikkeprojekt
Informazioni di contatto
Danimarca
- bysonnenschein.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Parfait 😍😍
Hej jeg er meget tilfreds og…
Hej jeg er meget tilfreds og services god behandling hilsen Anette Henriksen
Fantastisk shop og skønt menneske
Det er altid en fornøjelse at handle hos Kristine, hendes shop har alt hvad hjertet begærer og lidt ekstra.

Risposta di Bysonnenschein
Nemme flotte opskrifter :) og helt…
Nemme flotte opskrifter :) og helt igennem skøn person, som også kigger med når man tagger hende i det produkt man har lavet. Kan varmt anbefale Bysonnenschein :)

Risposta di Bysonnenschein
Helt igennem en positiv oplevelse
Helt igennem en positiv oplevelse. Ukompliceret handel, gode og fyldestgørende opskrifter. Tak

Risposta di Bysonnenschein
Elsker når virksomheder gør lidt ekstra…
Elsker når virksomheder gør lidt ekstra for at kræse om kunderne. Den skønneste lille pakke. Kan klart anbefale!

Risposta di Bysonnenschein
Super fine opskrifter med god…
Super fine opskrifter med god vejledning. Hurtige til at sende opskrifterne

Risposta di Bysonnenschein
maskemarkører var rigtig pæne og leve…
maskemarkører var rigtig pæne og leve op til mine forventninger var som på billederne

Vild med universet hos…
Jeg er vild med hele universet hos Bysonnenschein. Der er altid inspiration at hente til ens næste hækleprojekt. Skønne, nemme opskrifter med gode beskrivelser og billeder. Lækre produkter, stort udvalg - der er, hvad man behøver til ens hækleprojekter. Hurtig og personlig levering. Og Christine, der står bag Bysonnenschein, står altid klar til at hjælpe og vejlede.
Designene er virkelig smukke
Designene er virkelig smukke, uden tvivl Christine er en kunstner, jeg elsker dem :D
Topkarakter herfra!
Jeg har handlet hos bysonnenschein mange gange. Det er min yndlings webshop. Der forhandles en masse lækkert garn, samt tilbehør! Udover det findes der de fineste hækleopskrifter, som er så gennemførte, og alle kan være med på sværhedsgraden.
Pakkerne pakkes ind med kærlighed, det er en kæmpe fornøjelse at åbne dem.
Hvis du mangler noget til dit næste hækleprojekt, så vil jeg klart anbefale dig at handle her.
Servicen er helt i top🤩
Yndlings garn webshop med alt hvad ens…
Yndlings garn webshop med alt hvad ens hæklehjerte kan ønske. Tydeligt at fornemme ens pakker er pakket med passion og kærlighed.
Udover det finder man de mest gennemførte hækleopskrifter, der er ikke til at sætte en finger på noget, den varmeste anbefaling herfra.
Jeg har handlet hos Bysonnenschein et…
Jeg har handlet hos Bysonnenschein et par gange og jeg har kun oplevet gode ting. Der er super service og du får et personligt kort med pakken. Det er kvalitet varer hun har og der er lidt til alle prismæssigt. Jeg skal 100 procent handle hos Christine igen.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.