De jas is helaas te klein en niet zoals ik had verwacht. De service is prima. De omruiling moet nog worden afgerond maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt.
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 30% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Mijn pakje is nooit aangekomen
Mijn pakje is nooit aangekomen. Ik zou 30% van mijn aankoopbedrag terugkrijgen. Daar ging ik niet mee accoord, toen zouden ze het opnieuw afsturen. Ook dat zijn ze niet nagekomen. Ze reageren op geen enkele e-mail meer.
Pas op voor dit bedrijf
Slecht
Helaas krijg ik geen contact met dit bedrijf. In September iets retour gestuurd en nog steeds geen geld terug.
Geen enkele reactie.
Super slecht
Pure oplichting!
Pure oplichting!
Broeken komen niet overeen met de advertentie. Bij retourneren kom ik erachter dit dit naar China moet. Kosten gelijk aan de kosten van één broek. Tot op heden nog geen enkele reactie op retour. Advies: trap er niet in!
Ik zit al van september te wachten op…
Ik zit al van september te wachten op mijn bestelling die reeds betaald is.Op mijn vraag waar de bestelling blijft een probleem met de levering ze word terug opgestuurd dit duurt zo al bijna twee maanden geld krijg ik niet terug.Ik zou mijn geld terug krijgen als ik de broeken terug opstuur moeilijk daar ik geen broeken heb ontvangen dit spelletje gaat lustig verder.
retouradres nergens te vinden. Oplichters
1 broek kapot bij aankomst. Rest is allemaal papieren troep. Ik probeer ze te mailen om die troep te retourneren. Die mail bestaat ineens niet meer. Ik wil mijn geld terug. Weet iemand wat het retour adres is. Wat een vreselijk bedrijf. Ik zal mn geld terug krijgen €135
Oplichtings site 1 grote leugen
Oplichtings site, foto's van een andere site gebruikt. Mensen trap er niet in wat je toegestuurd krijgt is chineese troep in plaats van Denim synthetische ellende. 3 maten te klein en heel erg kort. Vervolgens vragen ze foto's op te sturen en zeggen ze geld terug te storten. En daarna blokkeren ze je. Niet bestellen het is troep!!!
Bynella is ONBETROUWBAAR !!!!
Alles wat mis kon gaan is ook misgegaan.
Ik kreeg een beschadigde jas geleverd en een broek met vlekken, het was ook niet het model broek dat ik besteld had. De EVA-broek heeft namelijk wijde pijpen en geen rits aan de zijkant. Deze firma noemt dat een klein detail want voor de rest zou de broek hetzelfde zijn dan de EVA broek. De vlekken waren ze voor het gemak even vergeten. Ze wilden me wel tegemoetkomen en 10% terugbetalen, met andere woorden 3,95€. Over de jas zouden ze zich nog beraden. Ik ben op 5 cent na 100€ kwijt en zal er alles aan doen om deze terug gestort te krijgen. Daar heb ik de nodige hulplijnen al voor ingeschakeld omdat ik al na de eerste mail merkte dat ik hier met een grote oplichter te maken had.
Natuurlijk had ik me beter moeten voorbereiden, maar helaas ben ik in hun mooie verkooppraatjes getrapt. Maar ze zijn nog niet klaar met mij, daar zullen ze vanzelf achterkomen als mijn bezwaar na het weekend niet netjes afgehandeld is. BYNELLA staat uiteraard op de zwarte lijst en ik zal er alles aan doen om iedereen voor deze firma te waarschuwen !!!!
Twee elastische broeken besteld
Twee elastische broeken besteld. Pasten niet maar zagen er ook anders uit dan in de webshop. Retour aangevraagd. Moest het terugsturen naar China. Dat mag niet, retouradres moet in Nederland zijn. Heb nu nietontvangen.nl ingeschakeld. Heb daar persoonlijk goede ervaringen mee. Wordt vervolgd.
Kleding was stuk bij ontvangst en gigantische kost om te retourneren!
Na wat over en weer gemaild te hebben krijg ik de nodige gegevens om mijn kapotte broek te retourneren. Blijkt dat ik daarvoor de broek moet verzenden naar China, dit kost me 82€. De broek zelf was 40€!!!
Wel jammer dat het helemaal niet duidelijk aangegeven is op de website dat
retourneren quasi onbetaalbaar is. Zeker gezien ik de kledij kapot ontvangen heb.
Dit is echt geen service.
De jas is helaas te klein en niet zoals…
Eerst reviews lezen alvorens tot bestelling overgaan
Na 10 etmalen werden er 2 broeken bezorgd bij een bestelling. Echter bij het passen, bleken beide broeken te klein. Ik kon de broeken terugsturen na bijbetaling van € 27,00 en zou ik de volgende maand nieuwe broeken met een grotere maat ontvangen.
Bizarre werkwijze van deze webshop en een les voor de volgende keer: Lees eerst reviews als je nieuw bent bij een webshop.
Conclusie: Eens en nooit weer bij deze webshop.

Risposta di Bynella
Wat is er niet fout gegaan …
Wat is er niet fout gegaan met deze zaak broeken 1 &1 te klein, moest ze zelf terug sturen naar China, ik had het pakje terug gestuurd van waar ze kwamen, zeggen verkeerde adres gestuurd, veel mail contact met hun gehad en ze houden voet bij stuk, geld weg en geen broeken. Kreeg een retourneren formulier van hun en dat adres is in china

Niks bestellen bij BYNELLA
Op 16/8 2 broeken besteld en deze waren 14 dagen onderweg. De broeken hebben ws de Chinese maat M, te klein en te kort. Retouren moet naar China, dit kost flink geld. Ook heb ik de broeken van de 1+1 actie en op het retour formulier staat geen terugbetaling bij 1+1 deals. Ik bespaar mijzelf de moeite voor de extra kosten mbt retouren nav de negatieve reacties die ik heb gelezen.

Twee broeken besteld
Twee broeken besteld, ze passen helemaal niet. Moeten aandringen voor retourformulier. Retour moet naar China, heel duur. Dan komen ze met allerlei voorstellen, 20% terug, daarna 25% terug.... Ik ben het weg en weer mailen beu en dat is waarschijnlijk hun bedoeling. Hier bestel ik nooit meer.

Risposta di Bynella
24-4 besteld , 14-5 eindelijk ontvangen.
Ik heb m’n broeken vandaag, 14-5, eindelijk ontvangen, terwijl ik ze op 24-4 had besteld. gelukkig passen ze me 😊

Risposta di Bynella
Overal dezelfde klacht over Bynella!
Overal hetzelfde bericht! Retour sturen lukt niet en als je teveel "zeurt " wordt de mail geblokkeerd!🤢🤢🤢

Retour kan helemaal niet
Ben al drie weken bezig om iets retour te sturen. Eerst mag je ze houden en voor een drie tientjes nieuwe bestellen. Na aandringen zou ik een retourformulier krijgen. Dat komt niet en van het mailadres komt alles retour. Dus niets bestellen,
3-5: Blijkt nu dat hun server er een aantal dagen uitlag. Met het team samen een oplossing gevonden voor de problemen. Goed opgelost

Twee broeken besteld bij Bynella
Ik ben er klaar mee verkeerd geleverde broeken naar de Kringloop gedaan. Geen zin meer in discussie en mailcontact.

Risposta di Bynella
Aanschaf bij Bynella nooit geld terug
Via website broek gekocht. Bij aankomst blijkt deze uit China te komen. Veel te kort. Direct per mail aangegeven en gevraagd om retour met geld terug. Wordt voortdurend categorisch geweigerd wegens "sale aankoop" met verwijzing naar retourbeleid. Duidelijk gemaakt dat het voor hen juridisch niet houdbaar is en dat ik recht heb op volledige vergoeding van aankoopbedrag.
Uiteindelijk ontvang ik retourformulier. Daarop staat (weer) duidelijk dat er geen terugbetaling zal gebeuren, maar tegoedcode. Daarbij een retouradres in China! Ook wordt vermeld dat als waarde niet meer dan €19 vermeld moet worden om kosten te besparen. Zeer verwerpelijk allemaal.
Gemeld aan Bynella wat ik ervan vind. Ook dat ik melding zal doen bij bevoegde instanties en bij de Politie.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.