Bylyholm er min foretrukne hjemmeside når det gælder smykker, hun har så fine smykker til en god pris, samt er hendes kundeservice så god, hun prøver at finde løsninger til alle problemer som skulle o... Leggi di più

Elsker mine smykker fra bylysholm, de er smukke og holder sig så flotte 🥰🙏🏻

Bestilte livi armbåndet i guld. Mega god kvalitet❤️ Nana er altid klar på at rådgive og vise smykket på hende hvis man er i tvivl. Billige priser. 12/10 herfra😍

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

12/10

22 luglio 2025

Bedste virksomhed !

Bedste sted at handle

Virkelig sødt menneske bag virksomheden, smykkerne er bare ug ! Mit fortrukne sted at handle alle mine smykker, de holder længe og god til at svare hvis man har spg til hendes smykker!

16 luglio 2025

10/10 virkelig god service

10/10 virkelig god service. Jeg havde købt et par øreringe da dsv gik i stykker, jeg skriver til hende og hun sender med det samme et nyt par!🤩hurtig levering og virkelig smukke smykker❣️det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hos hende!

6 luglio 2025

Har handlet hos Bylysholm en gang

Har handlet hos Bylysholm en gang, og det er bare mega hurtig levering god service og smykkerne er bare helt fantastiske. Kommer helt sikkert til at bestille flere smykker derfra, kan helt klart anbefales😍

4 maggio 2025

ALTID en anbefaling

ALTID en anbefaling. er noget i stykker finder hun løsning med det samme! de smukkeste og holdbare smykker. giver min største anbefaling til nana ♥️

22 maggio 2025

Smykker af god kvalitet

Har efterhånden handlet hos bylysholm en del gange🙂 Det er altid god service, hurtig levering og fine smykker af god kvalitet og til en god pris. Jeg har bestemt ikke tænke mig at stoppe med at købe fra bylysholm🥰

30 aprile 2025

Bylysholm vil altid være min fortrukne…

Bylysholm vil altid være min fortrukne smykke virksomhed fordi man ved 110% hvad smykkerne er lavet af, man ved hvor hårdt hun arbejder for det, og hun er tit aktiv på TikTok, hvilket jeg elsker for så kan man følge med i smykkeproduktionen da de fleste er hjemmelavede og hun er god til sit arbejde og er god til at melde ud hvis der er nye smykker eller rabatkoder, hvis du vil have et godt smykke lavet med kærlighed så køb hos bylysholm.

22 maggio 2025

Flotte smykker

Mega flotte smykker, de mister ikke farve og så er der mega god service✨ Kan helt klart anbefale🌟 Der er også hurtig leveringstid👍

2 febbraio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito