Bestellen ging makkelijk, helaas had de website bepaalde gegevens niet goed meegestuurd dus onderling contact gehad en die verliep ook vlot. Product is naar verwachting, heel erg blij mee!
Bestelling ziet er precies zo uit als de afbeeldingen online. En de service is helemaal top! Er zat een kleine barst in het hout, ik heb zonder moeite direct een nieuwe toegestuurd gekregen!
Snel geleverd. Moeder is er super blij mee! Ziet er netjes uit, echt met de handgemaakt. Doordat het gebrand is zit er wel een geurtje aan maar met een beetje luchten en parfum is het hét perfecte cad... Leggi di più
De bestelling is ten eerste hartstikke mooi en ik ben er erg blij mee! Ik had echter een fout gemaakt in de maten en heb toen gemaild en met een snelle mail terug was dat al opgelost! Super tevreden!... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di articoli da regalo
- Designer di gioielli
- Gioielleria
- Falegname
Scritti dall'azienda
ByLieke is een webshop gevuld met woondecoraties en sieraden gemaakt van hout.
Veldweg 6P, 5321JE, Hedel, Paesi Bassi
- klantenservice@bylieke.com
- bylieke.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Professioneel
De kerstbalhangers van hout zagen er mooi en verzorgd uit,zijn ook netjes afgeleverd
Werd via mail goed op de hoogte gehouden van wanneer verzending.
Was snel geleverd na aankoop.
16 hangers besteld met naam,1 was niet goed,maar binnen 2 dagen had ik de goede alweer binnen. Ik zou Bylieke iedereen aanraden om te bestellen
Leuke prijs, mooi product
Alles is netjes geregeld: makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie, snelle levering en de producten zijn netjes verpakt en zien er mooi uit! En dat voor een hele goede prijs!
Heb al vaker bij Lieke besteld altijd…
Heb al vaker bij Lieke besteld altijd een leuk kadootje.
Supermooie kerstversiering!
De kerstballen waren supermakkelijk te bestellen. Ik was huiverig voor het resultaat van 1 naam omdat die apart teken erin heeft. Het resultaat is echt prachtig! Ik kom zeker nog eens terug bij deze webshop!
Mooi product
Geboorteladder
Geboorteladder is goed aangekomen en voldeed aan de verwachting.
Mooie verpakking.
Mooie verpakking.
Artikel in goede staat ontvangen.
Zeer tevreden over het resultaat, incl. tekst.
Snelle verzending en alles top in orde!
Zeker een aanrader.
Fijne, snelle en goede servies met hulp betreft een vraag omtrent een artikel. Prachtige artikelen en een erg groot assortiment. Kort om voor ieder wat wils. Snelle levering en goed en mooi verpakt.
De levering was snel en het was een…
De levering was snel en het was een leuk en mooi produkt
Al 9 kerstballen besteld en alle 9 even…
Al 9 kerstballen besteld en alle 9 even mooi. Geef ze nu af en toe als cadeautje aan familie leden en hun vragen altijd waar ik het heb laten maken. Ik ben super tevreden
Top!
Hele leuke dingen om cadeau te geven! Vooral fan van de geboortecadeaus!
Ik had mijn bestelling voor een bepaalde dag nodig en bij een snelle navraag is dit helemaal goedgekomen en had ik het optijd binnen!
Goede service, snel en fijn contact via de chat.
Het was niet de eerste bestelling maar zeker ook niet de laatste.
Goede en mooie producten
Goede en mooie producten
Heel originele cadeaus.
Moederdag cadeau
Super tevreden met mijn gepersonaliseerde aankoop. Ik had een vraag over het graveren van figuurtjes en dat werd snel beantwoord. Mijn moeder heb ik super blij kunnen maken met een huisje en figuurtjes met de namen van ons gezin, zelfs ons hondje. Mijn oma heb ik blij kunnen maken met de geboorte bloemen van mij en mijn zusje met onze initialen op het hartje gegraveerd. Ze waren verrast door het originele cadeautje!
Betrouwbaar en mooie spullen
Betrouwbaar en mooie spullen! Ook snelle levering
snelle levering en ook snel reactie op…
snelle levering en ook snel reactie op mijn vraag.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.