by KlipKlap Recensioni 58

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 2 stelle su 5

Har en 3 fold sofa, som har været højt elsket, og brugt af nu 3 børn. Men betrækket er efterhånden slidt og plettet. Jeg ville ønske, at det var muligt, at købe et nyt betræk, ligesom man kan det, hos... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Lækkert design og super kvalitet. Har både foldemadras og kids chair og begge dele bliver brugt flittigt. Møblerne har mange anvendelsesmuligheder og holder virkelig godt - efter 8 års leg og tumlen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hele familien elsker vores KK 3 Fold madras fra by KlipKlap. Siden pigerne var små er der blevet tumlet, leget og hygget på den. Madrassen er vokset med børnene, og har været inventar på både børnevæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har købt hos byklipklap flere gange, senest fik jeg fantastisk service af Anne over Instragram. Vi er super glade for vores KK3 fold sofa, 4 fold single og nu glæder vi os til modtage en babynest til... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Fint produkt og levering til tiden

Fint produkt og levering til tiden

2 aprile 2024

Hej Hanne,
Vi glæder os over at vores kunder bruger tid på at give os feedback - både ris og ros. Vi takker for din anmeldelse her på Trustpilot 😊

Lækkert udvalg

Hurtig levering. Lækkert udvalg

4 marzo 2024

Hej Hanne,

God pris pga tilbud

Hurtig levering, god pris pga. tilbud og fine varer

26 febbraio 2024

Hej Karina,

Valutata 1 stelle su 5

Kvaliteten er virkelig ringe

Kvaliteten er virkelig ringe. Når man betaler så mange penge for en madras så forventer man at tingene er iorden.
Jeg vil anbefale at købe en madras i Bilka istedet.

13 febbraio 2024

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse herinde. Vi værdsætter både ris og ros, og vi er kede af, at din oplevelse med vores produkter ikke stemmer overens med dine forventninger.

Når man investerer i en af vores produkter, er det netop høj kvalitet og design som kan bruges af flere generationer, som vi bestræber os på at levere.

Jeg kan se at der ikke er nogen direkte købsoplevelse igennem os i dit navn, så jeg vil gerne bede dig om at rette henvendelse til der hvor du har købs produktet. Således at varen kan reklameres gennem de rette kanaler.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller tlf.

Mail: Info@byklipklap.dk
Tlf: 88444519

Vh Katrine

Valutata 5 stelle su 5

Lækre produkter og virkelig god…

Lækre produkter og virkelig god kundeservice!

29 gennaio 2024

Hej Signe,

Hurtig forsendelse.

Hurtig forsendelse.
Lækker kvalitet på sengelinned

1 febbraio 2024

Hej Jeannette,

Valutata 4 stelle su 5

Hurtig afsending af varer og gode…

Hurtig afsending af varer og gode tilbud. Tekstilerne (vattæppe, stofbleer og svøb) var tyndere end forventet og andre mærker i samme prisklasse. Jeg er glad for at jeg ikke gav normalpris.

29 gennaio 2024

Hej Mette,

Hej Miranda,

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og fantastisk kvalitet

Nem hjemmeside og med gode tilbud.
Handler helt sikkert her igen!
Leveringen kom hurtigt og det er virkelig en lækker kvalitet :)

9 gennaio 2024

Hej Joan,

Valutata 5 stelle su 5

Ganske enkelt det lækreste sengetøj jeg…

Ganske enkelt det lækreste sengetøj jeg nogensinde har ejet!

24 novembre 2023

Hej Louise,

Hurtig nemt

Hurtig nemt, billigere end andre--

11 dicembre 2023

Hej Rolf,

Valutata 5 stelle su 5

Møbler til flere formål i god kvalitet

Vores piger elsker møblerne fra by klip klap. De bruger dem både til at bygge hule, lave motorik bane og til at sidde og slappe af. De holder så virkelig flotte trods meget brug.
Jeg kan varmt anbefale dem.

19 dicembre 2023
Valutata 5 stelle su 5

Vores børn elsker møblerne fra…

Vores børn elsker møblerne fra ByKlipKlap.

Og fedt at det også passer ind i hjemmet med et fedt bæredygtig design. Vi er vilde med den multifunktionelle del som gør at børnene bruger dem til leg og afslapning.

Stor anbefaling herfra

19 dicembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Misvisende billeder på hjemmesiden

Produktet, jeg modtog, lignede slet ikke billedet.
Medarbejderen i kundeservice var venlig, men kunne ikke tilbyde en ombytning, idet ingen af produkterne tilsyneladende stemte overens i farven med billederne online.
Jeg ærgrer mig.

27 novembre 2023

Hej Julie,

Tak for din feedback på vores produkt og kundeservice.

Jeg kan se, at min kollega har forsøgt at hjælpe med en ombytning til en anden variant af varen, men at dette ikke har været aktuelt som løsningen på problemet her.
Vi vil gerne tilbyde dig at returnere dine varer, og refundere dig dine penge. Er dette aktuelt kan du kontakte os på: info@byklipklap.dk

At farverne ikke skulle stemme overens med hjemmesiden er ikke noget vi har fået feedback på tidligere, hvorfor jeg bringer det videre til vores produktansvarlige som tjekker op på overensstemmelse mellem billeder og fysiske produkter.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più