Valutata 5 stelle su 5

De armbanden zijn van zeer goede kwaliteit. Mooie kleuren en netjes verpakt. Heb er direct nog een besteld. Zeker een aanrader als je een mooie en aparte armband zoekt !

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

De communicatie verliep super vlot Zelfs tijdens de bestelling nam men contact op over de opgegeven maten. Zo fijn als je heel close kunt samenwerken. Ik ben alvast fan van de mooi afgewerkte produ... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria
  2. Esportatore di gioielli
  3. Artigiano di gioielli

Scritti dall'azienda

Een winkel met armbanden ontworpen en gemaakt in ons atelier in Hengelo. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, leer en roestvrijstaal. Een van onze toppers zijn de morsecode armbanden en armbanden gemaakt van gerecyclede materialen

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Krijg je geen spijt van !

De armbanden zijn van zeer goede kwaliteit. Mooie kleuren en netjes verpakt.

3 aprile 2026
Non scritta su invito

Topservice

Armbandje was iets te groot. Deze is keurig op maat gemaakt. Echt super.

2 gennaio 2025

Risposta di by Julian

Bedankt voor de review en veel draag plezier!

Heel blij mee

Heel mooi armbandje
Netjes verpakt
Notitie mooi in het doosje erbij geplaatst
En een leuk (handgeschreven) bedank kaartje

23 dicembre 2024

Risposta di by Julian

Bedankt voor je review Debby!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn echt fantastisch geholpen

We zijn echt fantastisch geholpen! We meldden ons met een spoedklus die ze snel, goed en zeer zorgvuldig hebben uitgevoerd. Het contact met Lieselotte verliep prettig en vlot, waarbij goed wordt meegedacht. Daarnaast is de kwaliteit van de armbanden alles wat je ervan verwachten mag. Wat ons betreft een absolute aanrader!

13 dicembre 2024

Risposta di by Julian

Wat leuk om te horen Steven! Ik hoop dat je zoon de armbanden met veel plezier draagt. Groeten, Lieselotte

Valutata 5 stelle su 5

Aangenaam verrast over het werk dat…

Aangenaam verrast over het werk dat gestoken wordt in het verpakken van een mooi armbandje! Het kadootje op zich geeft al af als een juweeltje 😊 mooie verzorging van de persoonlijke boodschap ook die ik gevraagd had. Iedereen blij!

9 dicembre 2024

Risposta di by Julian

Erg leuk om te horen. Bedankt Hilde!

Snelle levering, mooi product

29 novembre 2024

Bedankt voor je review! Groeten, Lieselotte

2 armbanden besteld

2 armbanden besteld, morse code "broer".
Ik had een gedicht meegestuurd als notitie, gedicht zat verwerkt in het doosje, wat echt super mooi verzorgd was.

Snelle levering, mooi product

26 novembre 2024

Risposta di by Julian

Leuk om te horen! bedankt voor de review

Super!

Super!! Denken mee en leveren snel. Zeer tevreden

Risposta di by Julian

Fijn om te horen, bedankt!

Geweldige service

Ik heb 5 kralenarmbanden gekocht bij by Julian. Ik kreeg deze snel toegestuurd met een persoonlijke boodschap, heel attent. Ze zijn heel erg mooi!

Ik had mij wel vergist in de maat XL en had toch een L nodig. Ik kon de armbanden meteen terug sturen en daarna zijn ze op maat gemaakt voor mij. Ze zitten nu top!

Zeker een aanrader

Risposta di by Julian

Bedankt voor de review en veel draagplezier!

Persoonlijke touch.

Snelle levering. Producten mooi verpakt. Persoonlijke touch dmv handgeschreven kaartje.

Risposta di by Julian

Fijn om te horen, bedankt!

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling gedaan in hun vakantie

Bestelling gedaan in hun vakantie. Kreeg netjes een mail dat ze nog wat aan het werk was voordat de vakantie echt in zit gaan. En dat daarom het armbandje al verstuurd was. Zo vriendelijk en aardig!!

19 luglio 2024

Risposta di by Julian

Leuk om te horen Simone, bedankt!

Meer dan tevreden!

Wauw wat een fijne snelle betrouwbare service!
Vragen worden vlot beantwoordt & komen afspraken na.
Sociaal en meedenkend!
Super mooie armband ontvangen!

15 luglio 2024

Risposta di by Julian

Wat leuk om te horen Monique, bedankt!

Aanrader!

Ontzettend fijne ervaring; mooie producten, behulpzame service, snelle zending en prachtige armbanden! Aanrader!

15 aprile 2024

Bedankt Astrid!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più