Rask leveranse og ikke minst registrering av returer. Varene er i perfekt stand. Nettbutikk med godt og bredt utvalg, blitt en favoritt på kort tid!
Bestilte en bluse, som dessverre kom med synlige flekker foran. Tok kontakt med kundeservice og måtte purre opp før svar. Kundeservice svarte med rabatt, som jeg enda ikke blitt trukket fra og hat gåt... Leggi di più
Jeg bestilte først en jakken, men det var dessverre tomt på lageret. Som kompensasjon så fikk jeg egen rabatt kode. De sendte e-post og fulgte opp, noe veldig få gjør. Bra service. De tar vare på kund... Leggi di più
Kjøpte en juicy jakke og en juicy bukse, fikk bare buksa. Kontaktet byha og de mente at de hadde videoopptak av dem pakke både jakka og buksa, noe jeg skjønner er helt usant. Jeg ønsket da å få reklam... Leggi di più
Byha.no fører klær til kvinner og menn fra kjente merkenavn og kvalitetsbevisste designere. Alle våre kunder er unike og vi velger derfor nøye ut hvilke merkevarer vi tror du kommer til å like. Vi i Byha.no tror på kvalitet fremfor kvantitet og derfor jobber vi hele tiden med å forbedre vareutvalget.
Rikard Kaarbøs plass 1, 9405, HARSTAD, Norvegia
- kontakt@byha.no
- byha.no
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Bestillingen ble kansellert uten noe…
Bestillingen ble kansellert uten noe beskjed, men må fortsatt betale for frakt. Butikken svarer ikke på henvendelsen.
Fantastisk produkt
Jeg er ikke fornøyd med kundeservice…
Jeg er ikke fornøyd med kundeservice ,svarer ikke på riktig måte
Fikk feil produkt
Fikk feil produkt. Fint at det gikk greit å få retur og pengene tilbake.
Fornøyd kunde juli 24
Jeg fikk varene som bestilt raskt og greit. Varene innfridde. Gode priser.
Fikk feil vare. Butikken svarer ikke på tlf eller Mail.
Jeg bestilte en Tom Wood-ring, men mottok feil ring og størrelse. Jeg returnerte ringen samme dag som jeg mottok den. Butikken svarer ikke på telefon eller e-post, noe jeg synes er merkelig.
Fornøyd med alt
Kjempe fornøyd
Eneste som hadde klokken jeg ville ha
Eneste som hadde klokken jeg ville ha, sykt rask levering og😍
Tok veldig lang tid med postnord.
God opplevelse med dette firma, anbefales.
Gode opplevelser med dette firma. Rask levering. Et minus er at retur etikett blir sendt må Mail, ikke alle kan skrive ut, men tror noen butikker/post kan hjelpe.
Superfornøyd med produktet
Mangelfull levering og svarer ikke på henvendelser
Bestilt -og betalt for fire ting, men bare tre ble levert og den ene var brukt: Bestilte 2stk 3-pack truser - bare en ble levert. Bestilte 1stk (nytt) belte - levert med bruksmerker. Bestilte 1stk. t-skjorte - levert/ok.
Sendte e-post om manglene (en uke siden), og ba de ettersende varen som manglet - ikke fått svar. Ringt til oppgitt telefonnr.400 09 980, men ikke fått svar. Feil kan skje, men vilje til å rydde opp når feil skjer virker ikke å være på topp hos Byha - og det preger min erfaring og vurdering.
Fin butikk og fin service
Mottok skadet vare
Jeg mottok en skadet veske, og synes de burde klare å undersøke merkevaren før de sendte den fra seg. Korrespondansen med kundeservice i ettertid opplevdes som lite kundevennlig, og jeg mottok aldri noen beklagelse. Jeg handler ikke med Byha igjen.