Elsker alt ved Goodiebox og hele konceptet. Jeg ville aldrig have mulighed for at prøve så mange forskellige produkter, hvis jeg skulle købe dem o butikkerne. De 200 kr man betaler for den classiske e... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Jeg syntes det er ærgerligt, at man ikke kan orientere om fx alder, hudtone, hårfave, etc. i forhold til at modtage produkter der passer bedre til kunden. Produkternes kvalitet er ganske godt, forsen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super produkter og fantastisk app til brugen af produktet og god tilbud og andre aktiviteter Nem at bruge og så er det bare super hyggeligt at gå ind i App og se sig omkring
Scritti dall'azienda
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Værdi for pengene det er sku rigtig nok, men alt for mange kremer i øst og vest og ingen Vå eller det er spændende samt at min velkomst gave kom aldrig. Alle min veninder har det men jeg må sku sige den var skuffende kassen

Risposta di Goodiebox Danmark
Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl ,kan ikke komme ind og vælge et produkt for juli måned. 😔 jeg kan ikke komme ind på forsiden af app, har afinstallere og installere appen uden held... mvh Olivia

Risposta di Goodiebox Danmark
Introboxen og de 2 første måneder var der virkelig lækre ting i. Efterfølgende blev der færre og færre ting i boxen og det var konstant de samme ting man fik. Absolut ikke pengene værd i det lange løb. Så efter 7 mdr. er det alligevel en del penge smidt ud af vinduet.

Risposta di Goodiebox Danmark
Jeg glæder mig hver måned til at modtage min Goodiebox. Produkterne er lækre, varierede og giver mig mulighed for at prøve nye mærker.
Her er der virkelig meget selvforkælelse for pengene!

Risposta di Goodiebox Danmark
Gode produkter og elsker de små overraskelser der kommer hver måned.

Risposta di Goodiebox Danmark
Er ellers glad for produkterne i Intro kassen (derfor 2 og ikke 1 stjerne). Men hvad sker der lige, når noget går galt i leveringen?? PostNord sendte min juni pakke retur pga. forkert adresse. Men adressen er ikke forkert, medmindre etiket er forkert - for jeg fik jo perfekt levering fra jer i sidste måned. DERFOR er det jo heller ikke rimeligt, at jeg selv skal betale 100 kroner for at få pakken sendt igen?! Eller betale 81 kroner, hvis jeg ønsker penge retur. For fejlen ligger hos PostNord eller Goodiebox. Normalt ville den slags reddes ud via et opkald til en venlig kundeservice. MEN man kan ikke få lov at tale med Goodiebox - kun med deres chat box, der kun angiver disse 2 muligheder, som koster mig penge for en fejl, der slet ikke er min. Hvor jeg dog savner den slags firmaer, hvor man kunne vælge at tale med rigtige mennesker og ikke chat robotter!
OPDATERING 22. Juni:
På trods af, at jeg 3 gange siden 10. juni har fået at vide af Goodiebox, at de sender pakke igen nu har jeg stadig intet modtaget og ej heller modtaget besked fra nogen leverandør at en pakke er på vej. Jeg er et tålmodigt menneske, men nu begynder det faktisk at være for træls 🫠

Risposta di Goodiebox Danmark
Det var en super god pakke . Jeg ønsker ikke sminke i min pakke , alt andet er ok .

Risposta di Goodiebox Danmark
Jeg fik min boks meget hurtigt og produkterne er lækkre

Risposta di Goodiebox Danmark
Har afmeldt min abonnement for et par år siden. Så jeres sommer edition boks på Insta og blev fristet. I boksen var 4 varer jeg modtog i en af de første kasser for godt 2 år siden. Så ikke den gode oplevelse jeg forventet.

Risposta di Goodiebox Danmark
Syns bare det er lækkert med lidt lækre overraskelser i sådan en fin kasse éngang om måneden 🥰 Virkelig lækre produkter 💜

Risposta di Goodiebox Danmark
Jeg har holdt g.b. i årevis. Standarden er faldet. Men det der gør mig mere vred end jeg har været længe, er det faktum at man/jeg ikke længere kan komme i telefonisk kontakt med dem, der til daglig forsøger at køre en forretning for voksne.
Jeg blev træt af at få de samme produkter igen og igen og lige en gang mere. I italesatte jeg, hvor jeg fik besked om at jeg kun måtte skrive en gang om samme problem, for ellers blev det for meget at overskue. WHAT!!!
Nu troede jeg at jeg havde sagt mine to abonnementer op, da de frækt hæver over 200 kr fra min konto.
De påstår at jeg har en aktiv box. Det har jeg ikke når jeg kigger. De må ikke gøre det for mig, altså slette et abonnement for mig.
Jeg har boet med det her lo.. hele formiddagen og nu er jeg færdig. Jeg har slettet mine oplysninger og så vidt jeg ved må de ikke gemme dem. Hvem ved hvad de tåbelige box'ere kan finde på. Inden du melder dig på gb tænk dig rigtig godt om. God creme kan kun glæde dig så meget, og resten er 😭

Risposta di Goodiebox Danmark
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.