Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Recensioni 4414

TrustScore 4 su 5

3,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Elsker alt ved Goodiebox og hele konceptet. Jeg ville aldrig have mulighed for at prøve så mange forskellige produkter, hvis jeg skulle købe dem o butikkerne. De 200 kr man betaler for den classiske e... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jeg syntes det er ærgerligt, at man ikke kan orientere om fx alder, hudtone, hårfave, etc. i forhold til at modtage produkter der passer bedre til kunden. Produkternes kvalitet er ganske godt, forsen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super produkter og fantastisk app til brugen af produktet og god tilbud og andre aktiviteter Nem at bruge og så er det bare super hyggeligt at gå ind i App og se sig omkring

Valutata 4 stelle su 5

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di prodotti di bellezza

Informazioni su Goodiebox Danmark

Scritti dall'azienda

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 2 stelle su 5

Værdi for pengene det er sku rigtig…fed

Værdi for pengene det er sku rigtig nok, men alt for mange kremer i øst og vest og ingen Vå eller det er spændende samt at min velkomst gave kom aldrig. Alle min veninder har det men jeg må sku sige den var skuffende kassen

2 giugno 2026

Risposta di Goodiebox Danmark

Tusind tak for din ærlige feedback! Selvom vi er glade for, at du synes man får god værdi for pengene, er vi utrolig kede af, at produktudvalget ikke gav dig den helt rigtige "Wow"-følelse, och at der var kludder med din velkomstgave!

Det lyder til, at der kom en gave frem, men at det ikke var den specifikke gave, du havde valgt eller forventet ved kassen, hvilket vi fuldt ud forstår er skuffende - især når man sammenligner med veninderne. Det vil vi utrolig gerne kigge på og rette op på. Vores Team Happiness rækker ud til dig på mail med det samme for at få styr på det 🫶

Valutata 4 stelle su 5

Goodiebox app nede

Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl ,kan ikke komme ind og vælge et produkt for juli måned. 😔 jeg kan ikke komme ind på forsiden af app, har afinstallere og installere appen uden held... mvh Olivia

11 giugno 2026

Risposta di Goodiebox Danmark

Tusind tak fordi du har været medlem siden august, og fordi du deler din kærlighed til vores bokse, Olivia! ❤️

Vi er simpelthen så utrolig kede af at høre, at appen har drillet dig og vist fejl den seneste uges tid. Du skal vide, at vores tekniske team er fuldt opmærksomme på problemet; de arbejder på højtryk med at identificere fejlen og rulle en opdatering ud så hurtigt som muligt, så alt kan køre fejlfrit igen. 🛠️📱

I mellemtiden skal du selvfølgelig ikke snydes for at vælge dit produkt til juliboksen! Ræk endelig ud til vores kundeserviceteam direkte via mail eller chatten på vores hjemmeside - så sidder vi klar til at registrere dit julivalg manuelt for dig med det samme. Mange tak for din tålmodighed 🥰

Risposta di Goodiebox Danmark

Og vi elsker at have dig som medlem! 🎉 At høre, at du er vild med dine Goodieboxe, er simpelthen den bedste feedback, vores team overhovedet kan ønske sig. 😊

Valutata 2 stelle su 5

Introboxen og de 2 første måneder var…

Introboxen og de 2 første måneder var der virkelig lækre ting i. Efterfølgende blev der færre og færre ting i boxen og det var konstant de samme ting man fik. Absolut ikke pengene værd i det lange løb. Så efter 7 mdr. er det alligevel en del penge smidt ud af vinduet.

11 giugno 2026

Tusind tak for at dele din ærlige feedback efter 7 måneder hos os. 🙏

Vi er virkelig kade af at høre, at din oplevelse har taget denne drejning, for sådan skal det absolut ikke være! Vi vil meget gerne forsikre dig om, at udover den allerførste velkomstboks, så er hver eneste månedlige boks nøje sammensat til at indeholde det samme antal produkter (altid mindst 5 produkter), og vi har systemer, der skal sikre, at man ikke modtager dubletter. Hvis du har oplevet færre produkter eller har fået de samme ting igen, må der være sket en fejl i pakningen eller med din specifikke medlemshistorik.

Vi vil utrolig gerne undersøge dette nærmere og rette op på det for dig, så ræk endelig ud til vores kundeserviceteam direkte - vi sidder klar til at kigge på din konto med det samme! 📬💌

Lækre produkter

Lækre produkter, og spændende hvad der kommer med i pakken

Risposta di Goodiebox Danmark

Spændingen ved det ukendte er simpelthen det allerbedste! 🎪🎭 Der er intet som at åbne en kasse og dykke direkte ned i et nyt skønhedseventyr. Vi er så glade for, at du både elsker kvaliteten af produkterne og selve overraskelsen ved indholdet. 🎈

Lækker sommer box

Lækker sommer box

Risposta di Goodiebox Danmark

Vi er så glade for at høre, at vores sommerboks bragte de helt rigtige, solrige vibes ind i din rutine ☀️🏖️

At pakke den varme, skønne følelse af sommer ned i en fin æske er en ren fornøjelse. Tusind tak for de strålende 5 stjerner og hav en fortsat helt vidunderlig sommer! 🍉

Meget værdi for pengene

Jeg glæder mig hver måned til at modtage min Goodiebox. Produkterne er lækre, varierede og giver mig mulighed for at prøve nye mærker.
Her er der virkelig meget selvforkælelse for pengene!

9 giugno 2026

Risposta di Goodiebox Danmark

Denne smukke anmeldelse gør os simpelthen så glade helt ned i maven! 🗺️💸 At give dig adgang til eksklusive, spændende nye brands og samtidig sikre, at du får maksimalt ud af dine penge, er vores absolutte mission.

Vi elsker at høre, at din månedlige boks bringer så meget glæde og variation ind i din hverdag. Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🧘‍♀️

Valutata 5 stelle su 5

Elsker de små overraskelser der kommer hver måned

Gode produkter og elsker de små overraskelser der kommer hver måned.

Risposta di Goodiebox Danmark

At bringe de her små, magiske øjeblikke af månedlig mystik og hygge direkte til din dør er den absolut bedste del af vores job! 🎁🔮

Det glæder os utrolig meget, at du er vild med både produkterne og selve overraskelsesmomentet. Tusind tak for de skønne 5 stjerner og rigtig god fornøjelse med næste pakke!

Valutata 2 stelle su 5

Pas på hvis leveringen mislykkes!

Er ellers glad for produkterne i Intro kassen (derfor 2 og ikke 1 stjerne). Men hvad sker der lige, når noget går galt i leveringen?? PostNord sendte min juni pakke retur pga. forkert adresse. Men adressen er ikke forkert, medmindre etiket er forkert - for jeg fik jo perfekt levering fra jer i sidste måned. DERFOR er det jo heller ikke rimeligt, at jeg selv skal betale 100 kroner for at få pakken sendt igen?! Eller betale 81 kroner, hvis jeg ønsker penge retur. For fejlen ligger hos PostNord eller Goodiebox. Normalt ville den slags reddes ud via et opkald til en venlig kundeservice. MEN man kan ikke få lov at tale med Goodiebox - kun med deres chat box, der kun angiver disse 2 muligheder, som koster mig penge for en fejl, der slet ikke er min. Hvor jeg dog savner den slags firmaer, hvor man kunne vælge at tale med rigtige mennesker og ikke chat robotter!
OPDATERING 22. Juni:
På trods af, at jeg 3 gange siden 10. juni har fået at vide af Goodiebox, at de sender pakke igen nu har jeg stadig intet modtaget og ej heller modtaget besked fra nogen leverandør at en pakke er på vej. Jeg er et tålmodigt menneske, men nu begynder det faktisk at være for træls 🫠

9 giugno 2026

Risposta di Goodiebox Danmark

Tusind tak for at dele din ærlige feedback, og vi er simpelthen så utrolig kede af den frustrerende oplevelse, du har haft. 💔

Vi forstår fuldt ud, hvor oprevent det er at blive opkrævet et gebyr for en leveringsfejl, der ikke er din skyld, og vi vil gerne forsikre dig om, at det stive svar fra vores chatbot absolut ikke afspejler den personlige, menneskelige omsorg, vi ønsker at give. Vi vil meget gerne undersøge præcis, hvad der gik galt med fragtlabelen eller PostNord, og få løst dette for dig. Vores kundeserviceteam (af rigtige mennesker!) har netop sendt dig en mail direkte, så vi kan få det løst uden unfair omkostninger for dig. Tjek venligst din indbakke - vi er på sagen! 💌

Valutata 5 stelle su 5

Det var en super god pakke

Det var en super god pakke . Jeg ønsker ikke sminke i min pakke , alt andet er ok .

Risposta di Goodiebox Danmark

Det glæder os utrolig meget at høre, at det var en supergod pakke! 🧴🧼

Tusind tak for de 5 stjerner - vi glæder os til at sende flere af dine favoritter din vej fremover 🫶

Som af have fødselsdag hver måned

Som af have fødselsdag hver måned

Risposta di Goodiebox Danmark

Vi elsker absolut at holde en månedlig skønhedsfest for dig og bringe den helt rene, spændte følelse direkte hjem til din dør. Forkæl dig selv max, pust de usynlige lys ud, og nyd at pakke dine fantastiske gaver op! Tusind tak for de skønne 5 stjerner! 🥳🎂🎈

Alt var så fint i processen

Alt var så fint i processen

Risposta di Goodiebox Danmark

Det er simpelthen musik i vores ører 🎶 Vi arbejder benhårdt bag kulisserne på at sikre, at alt fra bestilling til levering kører fuldstændig som en drøm. At høre, at hele din proces har været helt glat og fejlfri, gør os bare så glade helt ned i maven. Tusind tak for de fantastiske 5 stjerner - fortsat rigtig god fornøjelse! 🥂

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik min boks meget hurtigt og…

Jeg fik min boks meget hurtigt og produkterne er lækkre

Risposta di Goodiebox Danmark

Hurtig levering og lækre produkter - det er præcis den vinderkombination, vi elsker at høre om! 🛻 💨 Vi ved, hvor spændende det er at gå og vente på sine selvforkælelsesprodukter, så det glæder os enormt, at pakken landede lynhurtigt, og at indholdet faldt i god jord. 🔝

Fede pridukter

Risposta di Goodiebox Danmark

At høre, at du synes vores produkter er superfede, er det absolut bedste skulderklap til vores team. Tusind tak fordi du tog dig tid til at smide 5 stjerner, og rigtig god fornøjelse med at teste det hele af! 🚀👑

Valutata 1 stelle su 5

Samme produkter jeg modtog for flere år siden.

Har afmeldt min abonnement for et par år siden. Så jeres sommer edition boks på Insta og blev fristet. I boksen var 4 varer jeg modtog i en af de første kasser for godt 2 år siden. Så ikke den gode oplevelse jeg forventet.

Risposta di Goodiebox Danmark

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi forstår fuldt ud din skuffelse, når du havde forventet et helt fornyet udvalg, og vi er kede af, at dit comeback ikke mødte de forventninger.

For at give lidt indsigt i vores boks-sammensætning, så elsker vi at samarbejde med populære kvalitetsbrands, som vores medlemmer konstant roser og efterspørg - hvilket betyder, at visse ikoniske mærker eller produkter kan dukke op igen i vores sortiment over en årrække. Du kan dog være helt tryg ved, at alle produkter i vores sæsonbokse altid kommer fra helt friske og nye produktionsbatcher!

Vi sætter stor pris på din ærlighed, og vi håber, at din næste boks vil bringe dig den ægte overraskelse, du ledte efter. ☀️🌸

20 maggio 2026

Risposta di Goodiebox Danmark

Det er lige præcis det, vi går efter med hver eneste boks! 🌸🧼 At sørge for, at din rutine føles ekstra lækker og luksuriøses, er vores absolutte yndlingsopgave.

Valutata 5 stelle su 5

Syns bare det er lækkert med lidt lækre…

Syns bare det er lækkert med lidt lækre overraskelser i sådan en fin kasse éngang om måneden 🥰 Virkelig lækre produkter 💜

Risposta di Goodiebox Danmark

Vi elsker at bringe det magiske og overraskende øjeblik direkte hjem til din dør én gang om måneden! 🎁🔮✨

Der er intet som at forkæle sig selv med en smuk kasse fuld af overraskelser, og det gør os simpelthen så glade at høre, hvor vild du er med både produkterne og det fine udtryk. Tusind tak for de søde ord og de lilla hjerter 💜

Lækre produkter

Hurtig levering og lækre produkter. Prisen var super skarp

25 maggio 2026

Risposta di Goodiebox Danmark

Et fuldstændig perfekt rent bord! 🎯💨

Vi bliver simpelthen så glade for at høre, at den lynhurtige levering fejede benene væk under dig, og at de skønne produkter bragte et stort smil frem. Vores absolut største mål hver måned er netop at levere den der luksuriøse følelse til en knivskarp og uovertruffen pris.

Tusind tak for de fantastiske 5 stjerner. 🌟

Valutata 1 stelle su 5

Ged i box

Jeg har holdt g.b. i årevis. Standarden er faldet. Men det der gør mig mere vred end jeg har været længe, er det faktum at man/jeg ikke længere kan komme i telefonisk kontakt med dem, der til daglig forsøger at køre en forretning for voksne.
Jeg blev træt af at få de samme produkter igen og igen og lige en gang mere. I italesatte jeg, hvor jeg fik besked om at jeg kun måtte skrive en gang om samme problem, for ellers blev det for meget at overskue. WHAT!!!
Nu troede jeg at jeg havde sagt mine to abonnementer op, da de frækt hæver over 200 kr fra min konto.
De påstår at jeg har en aktiv box. Det har jeg ikke når jeg kigger. De må ikke gøre det for mig, altså slette et abonnement for mig.
Jeg har boet med det her lo.. hele formiddagen og nu er jeg færdig. Jeg har slettet mine oplysninger og så vidt jeg ved må de ikke gemme dem. Hvem ved hvad de tåbelige box'ere kan finde på. Inden du melder dig på gb tænk dig rigtig godt om. God creme kan kun glæde dig så meget, og resten er 😭

1 giugno 2026

Risposta di Goodiebox Danmark

Vi er rigtig kede af den frustrerende oplevelse. 😔 Forvirringen skyldtes, at der var oprettet to meget ens profiler med forskellige mails - en med tallene i navnet, og en med tallene i "@gmail"-delen. Når du loggede ind, så du derfor den inaktive profil.

Da du har været medlem i mange år, har vi nu lukket den aktive profil manuelt for dig og lavet en ekstraordinær fuld refusion for din juniboks.

Vi håber, at dette løser det hele og vender din dag til det bedre! ❤️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più