jeg har været i Bangkok for at blive opereret, skriver til goodie box at de ikke skal sende eller trække penge 2 måneder... nu er jeg hjemme, og 2 boxe er blevet trukket fra min konto, og sendt aut... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Jeg har oprettet et abonnement hos goodiebox igen efter mange års pause. Lækre og gode produkter dog er leveringstiden meget meget lang. Den e-mail i anmoder efter igennem trustpilot er ikke den... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goodiebox er fyldt med lækre kvalitetsprodukter. Normalt ville jeg aldrig selv købe til fuld pris, men her kan jeg få lov til at prøve luksus plejeprodukter til en pris hvor alle kan være med.
L'azienda ha risposto
Endnu engang stort ros til valg af produkter. Jeg er efter en længere pause vendt tilbage til Goodiebox – og jeg er endnu engang meget positivt overrasket! ✨ Boksen indeholder en god variation... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
jeg har været i Bangkok for at blive opereret, skriver til goodie box at de ikke skal sende eller trække penge 2 måneder... nu er jeg hjemme, og 2 boxe er blevet trukket fra min konto, og sendt automatisk retur
.. føler mig fuldkommen holdt for nar, og det er ikke muligt at komme i kontakt med dem

Risposta di Goodiebox Danmark
Jeg har oprettet et abonnement hos goodiebox igen efter mange års pause.
Lækre og gode produkter dog er leveringstiden meget meget lang.
Den e-mail i anmoder efter igennem trustpilot er ikke den samme som jeg er oprette med hos jer igennem goodiebox 🙃

Risposta di Goodiebox Danmark
Produkterne er pengene værd, fint pakket ind og det var også nemt at udmelde sig, da jeg ønskede pause, for ikke at få ophobning af produkter

Risposta di Goodiebox Danmark
Syntes ikke det var den bedste ,er lige startet igen så håber det bliver bedre

Risposta di Goodiebox Danmark
Endnu engang stort ros til valg af produkter.
Boksen indeholder en god variation af produkter, så man får mulighed for at prøve forskellige ting, man måske ikke selv ville have valgt. Jeg synes især, det er rigtig fint, at der altid følger en grundig gennemgang med af produkterne, så man ved præcis, hvad de er, og hvordan man bruger dem.
Videoerne er også virkelig gode – de gør det nemt at komme i gang med produkterne, og det er rart, at man altid kan vende tilbage til dem, hvis man lige har brug for en opfrisker.
Alt i alt en virkelig god oplevelse igen!

Risposta di Goodiebox Danmark
Det var super lækker produkter og elsker der er video til hvert produkter.

Risposta di Goodiebox Danmark
Det meget lækre produkter der kommer i de fineste æsker

Risposta di Goodiebox Danmark
Der var nogle ting, som jeg ikke kommer til at bruge, men sådan er det jo nok bare... Må se, om det fortsætter sådan... Og så vurderer om, det er pengene værd.

Risposta di Goodiebox Danmark
Altid super gode produkter, som stort set altid holder hvad de lover.
Elsker at få prøvet en masse nyt og forskelligt, ville ikke selv kunne nå at følge med, hvis jeg selv skulle finde frem til de produkter.

Risposta di Goodiebox Danmark
Super fin boxer, med mange lækre produkter. Ser frem til, hver måned jeg modtager næste box

Risposta di Goodiebox Danmark
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.