Hurtig nem bestilling, god pris, hurtig og præcist svar om køb af 1 stk vare (fiberplade) mod minimum flerstyks online bestilling, nem hjælpsom selvafhentning og betaling ved udlevering. Handler gerne... Leggi di più
Købte SCG udhængsplader half lining, hvid med ventilation og net, til vores udestue. Super nemt at arbejde med, og hooold nu op det ser godt ud, lukker og færdiggør udestuen. God pris, og hurtig l... Leggi di più
Overordnet set tilfredsstillende handel. Godt udvalg, OK priser, leveringstid overholdt, fin kvalitet af varen. Det eneste ønske jeg kunne have, er at der var lidt større fleksibilitet i forhold til... Leggi di più
Rigtig god oplevelse. Jeg fandt materialer til mit tag i god kvalitet og til bedste pris. Leveringen var også billigere end mange andre steder. Jeg kan anbefale Byg og Stil.
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Fornitore di tende da sole
- Negozio di arredamento da giardino
- Negozio di vetri
- Negozio di mobili per cucina
- Negozio di articoli da cucina
Vi er en 100% dansk ejet webshop, med et erfarent salgs- & serviceteam bag os. Vores udvalg spænder fra ”rå” byggematerialer til brugskunst og møbler. Så du kan finde både fliser, gulv, lofter, puder, havemøbler og duftlys, på samme webshop.
Danimarca
- bygogstil.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Hurtig nem bestilling
Hurtig nem bestilling, god pris, hurtig og præcist svar om køb af 1 stk vare (fiberplade) mod minimum flerstyks online bestilling, nem hjælpsom selvafhentning og betaling ved udlevering. Handler gerne igen.
Købte SCG udhængsplader half lining
God pris, og hurtig levering👍👏
Nemt, hurtigt og effektiv
Nemt, hurtigt og effektiv køb og levering.
Hurtig og problemfri ekspedition.
Hurtig og problemfri ekspedition.
Købte isolering til skarp pris...blev leveret 2 dage efter fint indpakket for regn 😊
Super butik
Super hurtig levering. Fornuftige priser og en god kundeservice. Stor anbefaling
super og hurtig handel
Det hele er godt!
Jeg er i gang med en større renovering af et parcelhus og har i den sammenhæng handlet med Bog og Stil. Jeg er yderst tilfreds med såvel leveringer og håndtering af reklamation. Jeg er kunde i fremtiden!
Jeg modtog ikke leveringen
Jeg modtog ikke leveringen! Der er ingen konstruktion ved døren!

Risposta di Byg & Stil
Venlig og kompetent svar på…
Venlig og kompetent svar på telefonhenvendelse. Hurtig levering.
Hurtig levering og perfekt produkt.
En rigtig hurtig levering god oplevelse
Let, venlig og hurtig bestilling og udlevering
Let, hurtig bestilling plushjælpsom ekspedition ved afhentning
Hurtig ekspedition
Fair pris og venlig personlig…
Fair pris og venlig personlig betjening.
Der er "run" på med tagmaterialer i øjeblikket men tingene kom stort set som aftalt 👍
Super fin service
Super fin service. Alt gik godt og de var meget hjælpsomme hver gang jeg ringede 👌👌
Jeg skal bruge nogle SCG Smartboard plader, da det er noget jeg selv skal lave var det rart at få en professionel og god rådgivning, og det fik jeg. God oplevelsen fra første tlf. opkald-
God, flink og professionel rådgivning, og hurtig levering