RM Byg - Service & Entreprise ApS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Vi har haft RM Bygogservice til at lægge nyt tag på vores garage, vi er fuld ud tilfredse og vender gerne tilbage en anden gang med andre opgaver 🍀

Professionel, ærlige og meget dejlige mennesker Vi skulle have renset og malet tag. Vi var 4 huse der gik sammen og fik et rigtig godt tilbud hos RM BYG. Yderligere hoppede 2 huse mere på i... Leggi di più

Vi har haft RM Byg-Service & Entreprise ApS til at totalrense og male vores gamle tag, og resultatet er simpelthen blevet fantastisk. Taget fremstår som helt nyt – malingen er flot udført, og man k... Leggi di più

Nyt tag. RM Byg har netop lagt et nyt Superflot ståltag på vores rækkehus. Alt fungerede perfekt: dialogen var i orden, tilbuddet var i orden, der blev ryddet op hver dag, alle aftaler blev overho... Leggi di più

1. Impresa di costruzioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

RM Byg & Service ApS er en professionel tag og facade virksomhed med mange års erfaring inden for renovering og vedligeholdelse. Vi er specialister i højtryks-rens og vores målsætning er at yde kvalitets håndværk til tiden og vi beskæftiger os derfor udelukkende med kvalitetsprodukter, dygtige håndværkere samt miljøgodkendt udstyr.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Resultatet lever op til vores fulde forventninger

Jeg har af flere omgange haft brug for hjælp og RM Byg - Service & Enterprise har hver gang været meget behjælpelig og leveret et rigtigt flot resultat.
Vi har fået renset taget ned samt udskiftet flere tagsten og taghætter og det leverer op til vores fulde forventning.
Så den årlige algebehandling lavede vi selvfølgeligt også en aftale med dem om at få gjort.

7 febbraio 2020

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales. Super flink fyr og rar at snak med. Man kan ikke sige noget dårligt, de kommer og tjækker op på om det er iorden det de har lavet..

7 febbraio 2020

Udskiftning af undetag, tagsten, tagrender m.v.

RM byg har foretaget udskiftning af undertag, tagsten, forkortelse af spærfødder og omlægning fra skjult til synlig tagrende på mit hus. Arbejdet er udført tilfredsstillende og vi har haft en god løbende dialog under udførelsen. Jeg er selv uddannet bygningskonstruktør og arbejder med byggeledelse til dagligt, hvorfor jeg nok ikke er den nemmeste bygherre at arbejde for. Jeg kan varmt anbefale RM byg til andre der leder efter en dygtig taglægger.

12 agosto 2019

Flot arbejde

Jeg skulle have bygget ny carport og udskiftet nogle tagplader på huset.
Valget faldt på RM Byg og det var et rigtig godt valg. Man mødte til aftalt tid, gav en super god service og var ikke længe om jobbet, der ligeledes blev udført til UG.
Jeg vil absolut gerne benytte RM Byg til fremtidige opgaver, og kan varmt anbefale dem til andre.

26 ottobre 2017

Fantastisk

Super godt håndværk og gode løsninger. Og man kan regne med at de kommer som planlagt og at en aftale er en aftale!

Vi har været MEGET tilfredse med hele forløbet..

21 marzo 2017

De perfekte multihåndværkere

Nu har jeg endnu engang haft hjælp af de skønne folk fra RM Byg, og endnu engang er jeg ovenud tilfreds. De laver hvad det skal være og gør det med et smil - og tit endda med rabat for så det ene og så det andet. Og da de kan det hele, har man næsten ikke brug for andre håndværkere. De skal i hvert fald være mine hushåndværkere i fremtiden.

21 maggio 2015

profesionelt og pålidelig

vi takkede igen ja for et rigtig godt tilbud fra RM. Hvor efter vi både fik renset impregneret vores indkørsel og facade, samt nye foger i skorstenen. Vi er rigtig godt tilfredse med servicen og kan klart anbefale dem. Firmaet er til at stole på og de leverede et godt og solidt produkt.

V.H Kristian Fabricius

4 settembre 2014

En virkelig god og positiv oplevelse

Professionel, ærlige og meget dejlige mennesker

Vi skulle have renset og malet tag. Vi var 4 huse der gik sammen og fik et rigtig godt tilbud hos RM BYG. Yderligere hoppede 2 huse mere på i forløbet.
Det har været en dejlig oplevelse med kompetent vejledning og ærlighed omkring ekstraudgifter. Vil helt klart bruge dem fremadrettet.
Vi giver dem vores bedste anbefaling.

Kirsten og Poul Erik Høygaard
Tranbjerg

18 luglio 2014

Ærlig, professionelt og pålidelig

Skulle have renset og malet mit tag. Fik et godt tilbud af RM da vi var flere der meldte os til samtidig. De har været virkelig kompetente hele vejen igennem og helt ærlige om alle extra udgifter. Har intet andet end de varmeste anbefalinger til RM. Vil helt klart bruge dem fremadrettet.

30 aprile 2014

Til tiden!

Har ved et par lejligheder benyttet mig af RM Byg og jeg må sige at jeg kan kun beskrive mine erfaringer med dem i rosende vendinger, arbejdet blev udført professionelt og til punkt og prikke efter alle kunstens regler, de var der til tiden og arbejdet var færdigt indenfor den aftalte tidsramme.
Fair priser, gennemskuelig regning/faktura, alt i alt bare en positiv oplevelse!!

11 aprile 2014

Pålidelig

Var der til tiden og gik i gang som aftalt. Prisen var også den vi aftalte selvom der blev lavet lidt mere. Kan klart anbefale firmaet.

9 aprile 2014

Et Fantastisk Stykke Arbejde!

Det var nemt at snakke med RM Byg, og de kom på det aftalte tidspunkt.
Taget på huset blev ordnet i løbet af nogle timer, og nu er vi frie for at få skiftet taget på hele huset.

Det gik hurtigt, og jeg sparede penge og en masse bøvl.

5 aprile 2014