Lækker figenmarmelade med lime. Fremragende og smagsforstærkende sammen med fransk gedeost som fyld i dadler omviklet med prosciouto skinke dækket af på toppen med lille stribe honning og en kvist fri... Leggi di più
Skønne varer i fantastisk kvalitet som er svær at finde i et almindeligt supermarked. Prøvede for første gang cafeen i haven og fik en skøn velbrygget flat white kaffe samt den bedste hjemmebagte squa... Leggi di più
Virkelige dejlige friske lokale grøntsager, i en mængde der passer perfekt til en uge. Der var også en grøntsag jeg ikke kendte, men så ringede jeg bare til butikken, og fik rigtig god vejledning i hv... Leggi di più
Virkelig flinkt personale og en service man på ingen måde kan sætte en finger på. Vi havde bestilt en måltidskasse og råvarerne var i virkelig god kvalitet og smagen var sublim. Den eneste grund ti... Leggi di più
Byens Gårdbutik sælger lokalt producerede fødevarer. Alt fra grøntsager og kød til chokolade og øl hentes direkte hos producenterne på Sydfyn og øerne omkring Fyn
Vestergade 25, 5700, Svendborg, Danimarca
- 40 64 29 24
- info@byensgaardbutik.dk
- byensgaardbutik.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ganske punktlig levering af en rar…
Ganske punktlig levering af en rar chauffør.
Varerne var fine og friske.

Risposta di Byens Gårdbutik
Stort udvalg af søde sager i god…
Meget stort udvalg af søde sager i god kvalitet. Alt var pakket meget forsvarligt ind. Jeg modtog varerne dagen efter bestilling (trods juletravlhed). Alt tip top. Kan varmt anbefales.

Risposta di Byens Gårdbutik
Fantastisk lækker grøntsagskasse og så…
Fantastisk lækker grøntsagskasse og så god service ved afhentning. Friske lækre varer og rigelige mængder.

Risposta di Byens Gårdbutik
Byens Gårdbutik i Svendborg kan…
Byens Gårdbutik i Svendborg kan anbefales,- på alle måder. De leverer også friske, lokale grøntsager direkte til din hoveddør. Med et brækket ben var det for mig som sendt fra himlen. Og så så lækre grøntsager! Skønt!
Rigtig fedt koncept
Rigtig fedt koncept. Synes dog det er ærgerligt at meget af indholdet var kartofler. Syntes også at der manglede en liste, så man kunne se hvad alle grøntsagerne hed. UFO græskar er jeg fx ikke stødt på før, og det kunne derfor være fedt at navnet stod der, eller at der var inspiration til hvad man kunne lave ud af grøntsagerne.
Dejlig koncept og idé!
Dejlig koncept og idé!
Jeg vælger ofte et par råvarer jeg køber fra jer. Det er ikke mange for budgettet tillader ikke så meget, men det er bestemt lækre og friske varer fra jer!
Det glæder mig når jeg kan støtte jeres arbejde i lokalområdet og med jeres samarbejde ved AOF elever :-)
Bliv endelig ved!
Friske varer
Fantastisk MaMu arrangement i Tickon…
Fantastisk MaMu arrangement i Tickon Parken, Tranekær, Langeland. Spændende indlæg, lækker mad fra Byens Gårdbutik og drikke fra lokale producenter og skøn musik og fællessang.
Tranekær Slot MaMu 24 august
Tranekær Slot MaMu 24 august
. Det var en meget fin aften. Dejlig musik, mad og fortælling.
God service, elsker kvaliteten, er fan af princippet ved gårdbutikken og de friske lokale produkter. Det er helt klart noget jeg fortsat rigtig gerne vil støtte op om, og noget vi skal have mere af!
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Gavemodtageren blev mægtig glad.
Gode råvarer fra lokale producenter og…
Gode råvarer fra lokale producenter og god service!
Super lækkert butik og café
Super lækkert sted, hvor vi fik en lækker kop kaffe og kiggede på deres udvalg af lokale varer. Byens gårdbutik er en socialøkonomisk butik det klart kan anbefales.