L'azienda ha risposto
Ribfluweel hondenkussen Mijn hond wilde er na t uitpakken meteen in gaan liggen ! Dat zegt eigenlijk genoeg! De randen hebben zich inderdaad na 24 uur goed "uitgerolt", dat was even bekijken of dat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fantastisch bedrijf en wat een vriendelijke behulpzame en meedenkende personen. Ik wilde graag de auto stoel/mand maar omdat ik op vakantie was zat ik met een bezorg probleem doormiddel van... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij By Cee Cee draait alles om jouw trouwe viervoeter. Wij zijn dé online dierenwinkel voor honden- en kattenliefhebbers die alleen het allerbeste willen voor hun huisdier. Onze missie is eenvoudig: hoogwaardige producten aanbieden die comfort, stijl en functionaliteit combineren. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele hondenmand, een luxe autostoel voor je hond, een zacht hondendeken voor op de bank of praktische accessoires voor dagelijks gebruik – bij By Cee Cee vind je het allemaal. Wat ons onderscheidt, is dat wij onze eigen producten onder ons eigen merk ontwikkelen en verkopen. Dat betekent dat wij volledige controle hebben over de kwaliteit, het design en de functionaliteit. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en verbeteren onze collecties voortdurend. Zo weet je zeker dat jouw aankoop niet alleen mooi en duurzaam is, maar ook echt bijdraagt aan het welzijn van je huisdier. Daarnaast staan service en betrouwbaarheid bij ons voorop. Bestellen via onze webshop www.byceecee.nl gaat eenvoudig en snel. We zorgen voor een veilige betaalomgeving, snelle levering en een klantvriendelijke retourprocedure. Mocht je vragen hebben, dan staat ons team altijd klaar om mee te denken en persoonlijk advies te geven. Wij geloven dat jouw huisdier een volwaardig gezinslid is. Daarom willen we producten bieden die niet alleen praktisch zijn, maar ook passen in een stijlvol interieur. Met By Cee Cee haal je kwaliteit en design in huis waar jij én je huisdier jarenlang plezier van hebben.
Blokstallen 2, 4611 WB, Bergen op Zoom, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Het bed voor in de auto was/is te groot,de maten van jullie kloppen niet echt!
Ik heb een Fiat 500 en een teckel,dus ik heb er niets aan!
snel antwoord bij vraag over de levering en geleverde artikel (hondenmand) is wat het belooft op de site.

Risposta di By Cee Cee
Helaas een miskoop. Kussen was na 2 dagen nog erg bol, toen nog een paar dagen laten liggen zonder effect. Hond (van 47 kg) rolt eraf. Ik heb contact opgenomen en de constatering was dat het kussen wel erg goed gevuld was. Na overleg kreeg ik een nieuwe afritsbare binnenhoes opgestuurd zodat ik deze kon vullen met de vulling uit de originele binnenhoes (zonder rits, dus deze moest ik opensnijden). Het werd een ontzettende bende en het kussen is nog steeds niet goed. Als leek is het moeilijk te bepalen hoeveel vulling in zo'n kussen moet. Weer contact opgenomen en de reactie was dat ik blij mocht zijn met de geboden oplossing (?!). Kortom; 95 euro uitgegeven voor een kussen dat niet gebruikt kan worden. Inmiddels ergens anders een nieuw kussen aangeschaft.

Risposta di By Cee Cee
Ik had een verkeerde bestelling gedaan, na een telefoontje is de bestelling aangepast naar het juiste. Ik kreeg keurig het teveel betaalde bedrag terug en de verzending was super snel. Daarbij de kussenhoezen zijn ook nog eens super mooi en past perfect in ons interieur. Het bedrijf is zeer klantvriendelijk en meedenkend. Een 10 met een griffel!!

Risposta di By Cee Cee
Super goed bedrijf snelle levering top service ook met retouren 👌

Risposta di By Cee Cee
Via bol.com kussen besteld.
Faya lag er echt heerlijk op.
Binnen 3 mnd naadje van de binnenhoes kapot.
Productiefout.
Foam all over the place🙄
Contact gehad, en binnen twee dagen een nieuw kussen in huis!
Superservice!!
En Faya is blij want zij kan genieten van hetzelfde foamkussen, waar ze zo blij mee was!!
Ik wilde graag de auto stoel/mand maar omdat ik op vakantie was zat ik met een bezorg probleem doormiddel van app verkeer met dat absoluut niet geleverd wilde hebben via DHL is hier de volledige medewerking aan verleend.
Ondertussen het product binnen en de hond zit stukken minder gestrest in de auto, hij gaat nu zelfs af en toe al lekker liggen in de auto.
In 1 woord alles en iedereen GEWELDIG!!!

Risposta di By Cee Cee
Snelle levering, kwaliteit mand is prima en boven verwachting

Risposta di By Cee Cee
Autostoel Fluffy besteld en zeer tevreden over de kwaliteit, meteen een orthopedisch kussen besteld dat nog onderweg is, hopelijk ook zo mooi afgewerkt en degelijk.

Risposta di By Cee Cee
Klein probleempje bij de levering, slotje stuk.
Maar zeer goed geholpen om dit euvel op te lossen. Prima service.
Bedankt van een tevreden klant

Risposta di By Cee Cee
Super mooi en zacht auto bedje.
Makkelijk te bevestigen.
Hopelijk brengt het wat rust tijdens het auto rijden wat Morris tot nu erg spannend vind!

Risposta di By Cee Cee
Had erg snel, ziet er fantástie’s uit, ben er blij mee

Risposta di By Cee Cee
Snelle levering en zeer mooie en goede kwaliteit!

Risposta di By Cee Cee
Snelle verzending en top kwaliteit! We hebben Hondendeken voor de bank maat S voor onze Teckel en hij ligt er heerlijk in vanaf dag 1!

Risposta di By Cee Cee
Super mooi orthopedisch kussen voor onze hond van 10 jaar. Het kussen is stevig en precies zoals op de foto's. Wij zijn super tevreden. Bezorging was zoals beloofd.

Risposta di By Cee Cee
De site is duidelijk en overzichtelijk en de bestelling snel bezorgd. Daarnaast was het product perfect.

Risposta di By Cee Cee
Het bankkleed had een kortingsactie (15%) en werd na 2 werkdagen geleverd.
Het zat heel strak verpakt in 3 (!!) dikke plastic zakken, dat vond ik echt te veel plastic. Het kleed was erg gekreukt hierdoor, de vouwen krijg ik er helaas niet uit.
Het is een mooi kleed om te zien maar wel erg dun. Ik heb er nog een hondenkussen onder gelegd. In de opstaande rand zitten een soort vlokken, de rand is stevig. Voor de prijs had ik wel betere kwaliteit verwacht, ben benieuwd hoe lang de stof mooi blijft.

Risposta di By Cee Cee
2 hondenkussens en een extra hoes besteld. Ik had er eerst 1 uitgepakt om te kijken of mijn hond het wat vindt en wat denk je. Ze ging er naast liggen en heeft zelf haar oude kussen onder het bed vandaan gehaald om daarop te gaan liggen. 2e nacht oude kussen weggehaald, ze ging er weer naast liggen maar uiteindelijk toch maar erop en nu is het goed. Ook het kussen van beneden is in volle tevredenheid in gebruik genomen, blij mee. Mooie kussens en kwaliteit lijkt heel goed.