By Cee Cee Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ribfluweel hondenkussen Mijn hond wilde er na t uitpakken meteen in gaan liggen ! Dat zegt eigenlijk genoeg! De randen hebben zich inderdaad na 24 uur goed "uitgerolt", dat was even bekijken of dat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wat een fantastisch bedrijf en wat een vriendelijke behulpzame en meedenkende personen. Ik wilde graag de auto stoel/mand maar omdat ik op vakantie was zat ik met een bezorg probleem doormiddel van... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per animali

Scritti dall'azienda

Bij By Cee Cee draait alles om jouw trouwe viervoeter. Wij zijn dé online dierenwinkel voor honden- en kattenliefhebbers die alleen het allerbeste willen voor hun huisdier. Onze missie is eenvoudig: hoogwaardige producten aanbieden die comfort, stijl en functionaliteit combineren. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele hondenmand, een luxe autostoel voor je hond, een zacht hondendeken voor op de bank of praktische accessoires voor dagelijks gebruik – bij By Cee Cee vind je het allemaal. Wat ons onderscheidt, is dat wij onze eigen producten onder ons eigen merk ontwikkelen en verkopen. Dat betekent dat wij volledige controle hebben over de kwaliteit, het design en de functionaliteit. We luisteren goed naar de wensen van onze klanten en verbeteren onze collecties voortdurend. Zo weet je zeker dat jouw aankoop niet alleen mooi en duurzaam is, maar ook echt bijdraagt aan het welzijn van je huisdier. Daarnaast staan service en betrouwbaarheid bij ons voorop. Bestellen via onze webshop www.byceecee.nl gaat eenvoudig en snel. We zorgen voor een veilige betaalomgeving, snelle levering en een klantvriendelijke retourprocedure. Mocht je vragen hebben, dan staat ons team altijd klaar om mee te denken en persoonlijk advies te geven. Wij geloven dat jouw huisdier een volwaardig gezinslid is. Daarom willen we producten bieden die niet alleen praktisch zijn, maar ook passen in een stijlvol interieur. Met By Cee Cee haal je kwaliteit en design in huis waar jij én je huisdier jarenlang plezier van hebben.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

71 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

55 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

snel antwoord bij vraag over de…

snel antwoord bij vraag over de levering en geleverde artikel (hondenmand) is wat het belooft op de site.

20 luglio 2026

Risposta di By Cee Cee

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je onze snelle service hebt ervaren en dat de hondenmand volledig aan je verwachtingen voldoet. We wensen jouw hond heel veel comfortabele en fijne rustmomenten toe. Bedankt voor je vertrouwen in ^Liefs, Team By Cee Cee!

Valutata 1 stelle su 5

Helaas een miskoop

Helaas een miskoop. Kussen was na 2 dagen nog erg bol, toen nog een paar dagen laten liggen zonder effect. Hond (van 47 kg) rolt eraf. Ik heb contact opgenomen en de constatering was dat het kussen wel erg goed gevuld was. Na overleg kreeg ik een nieuwe afritsbare binnenhoes opgestuurd zodat ik deze kon vullen met de vulling uit de originele binnenhoes (zonder rits, dus deze moest ik opensnijden). Het werd een ontzettende bende en het kussen is nog steeds niet goed. Als leek is het moeilijk te bepalen hoeveel vulling in zo'n kussen moet. Weer contact opgenomen en de reactie was dat ik blij mocht zijn met de geboden oplossing (?!). Kortom; 95 euro uitgegeven voor een kussen dat niet gebruikt kan worden. Inmiddels ergens anders een nieuw kussen aangeschaft.

1 luglio 2026

Risposta di By Cee Cee

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het jammer dat je uiteindelijk niet tevreden bent met het kussen.

Nadat je contact met ons had opgenomen, gaf je zelf aan dat het kussen naar jouw idee te vol was en stelde je voor om minder vulling te gebruiken. Dat was met de huidige hoes niet mogelijk, omdat deze geen standaard rits heeft.

Omdat de originele binnenhoes dus geen rits heeft, hebben wij kosteloos een nieuwe binnenhoes mét rits op maat laten maken en toegestuurd, zodat je de hoeveelheid vulling precies naar wens kon aanpassen. Daarmee hebben we de oplossing geboden die aansloot op jouw eigen voorstel.

We begrijpen dat het overzetten van de vulling niet de eenvoudig voor je was. Tegelijkertijd was dit bedoeld om het kussen volledig naar je persoonlijke voorkeur af te stellen, aangezien de ideale hoeveelheid vulling per hond en eigenaar kan verschillen. Er is immers niets mis met de kwaliteit van de hoes of vulling.

We vinden het dan ontzettend jammer om in deze review te lezen dat het niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd, aangezien we precies hebben gedaan wat je hebt gevraagd.

We hadden je uiteraard graag als tevreden klant gezien.

Met vriendelijke groeten,
Merel, namens team By Cee Cee

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een verkeerde bestelling gedaan

Ik had een verkeerde bestelling gedaan, na een telefoontje is de bestelling aangepast naar het juiste. Ik kreeg keurig het teveel betaalde bedrag terug en de verzending was super snel. Daarbij de kussenhoezen zijn ook nog eens super mooi en past perfect in ons interieur. Het bedrijf is zeer klantvriendelijk en meedenkend. Een 10 met een griffel!!

10 maggio 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat een geweldige review, bedankt voor je mooie woorden! 🤎
Fijn om te horen dat we je bestelling nog op tijd hebben kunnen aanpassen en dat alles naar wens is opgelost. Ook super leuk dat de kussenhoezen zo mooi passen in jullie interieur, daar worden we echt blij van!

We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en service te bieden waar je op kunt vertrouwen, dus het doet ons goed dat dit zo is ervaren. Heel erg bedankt voor het vertrouwen en de enthousiaste aanbeveling!

Liefs Team By Cee Cee 🤎

Valutata 5 stelle su 5

Via bol.com kussen besteld.

Via bol.com kussen besteld.
Faya lag er echt heerlijk op.
Binnen 3 mnd naadje van de binnenhoes kapot.
Productiefout.
Foam all over the place🙄
Contact gehad, en binnen twee dagen een nieuw kussen in huis!
Superservice!!
En Faya is blij want zij kan genieten van hetzelfde foamkussen, waar ze zo blij mee was!!

24 gennaio 2026

GEWELDIG

Ik wilde graag de auto stoel/mand maar omdat ik op vakantie was zat ik met een bezorg probleem doormiddel van app verkeer met dat absoluut niet geleverd wilde hebben via DHL is hier de volledige medewerking aan verleend.
Ondertussen het product binnen en de hond zit stukken minder gestrest in de auto, hij gaat nu zelfs af en toe al lekker liggen in de auto.
In 1 woord alles en iedereen GEWELDIG!!!

12 maggio 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat een fantastische review en wat ontzettend leuk om te lezen. Blij dat alles naar wens is verlopen en vooral dat de hond zich vertrouwd voelt in de auto. Veel plezier ervan! ^Liefs, Team By Cee Cee

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, kwaliteit mand is prima en boven verwachting

8 maggio 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat een prachtige review, hartelijk dank en uiteraard heel veel plezier met de bestelling. Dat er nog veel in gedut mag worden. ^Veel liefs, Team By Cee Cee

Autostoel Fluffy

Autostoel Fluffy besteld en zeer tevreden over de kwaliteit, meteen een orthopedisch kussen besteld dat nog onderweg is, hopelijk ook zo mooi afgewerkt en degelijk.

5 maggio 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat een prachtige review en wat fijn dat je zo tevreden bent. Dan zal het met ons premium orthopedische kussen ook zeker goed komen. Alvast veel plezier ervan (en je viervoeter ook natuurlijk). ^Liefs, Team By Cee Cee

Tevreden klant

Klein probleempje bij de levering, slotje stuk.
Maar zeer goed geholpen om dit euvel op te lossen. Prima service.
Bedankt van een tevreden klant

18 aprile 2026

Risposta di By Cee Cee

Hi Philippe, fijn dat we het probleem snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Alvast veel plezier gewenst met je bestelling! ^Liefs, Team By Cee Cee

Valutata 5 stelle su 5

Super mooi en zacht auto bedje.

Super mooi en zacht auto bedje.
Makkelijk te bevestigen.
Hopelijk brengt het wat rust tijdens het auto rijden wat Morris tot nu erg spannend vind!

16 aprile 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat een fijne review Gerry. Heel veel plezier ervan met Morris, hopelijk geeft het hem snel rust. ^Liefs, Team By Cee Cee

Had erg snel

Had erg snel, ziet er fantástie’s uit, ben er blij mee

5 aprile 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat een mooie review en leuk om te lezen dat je blij bent! Veel plezier met je bestelling. ^Liefs Team By Cee Cee

Valutata 5 stelle su 5

Snelle verzending en top kwaliteit

Snelle verzending en top kwaliteit! We hebben Hondendeken voor de bank maat S voor onze Teckel en hij ligt er heerlijk in vanaf dag 1!

4 aprile 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat een fijne review Astrid, dankjewel en leuk om te horen dat het hondendeken zo goed bevalt. Veel rustuurtjes gewenst! ^Liefs, team By Cee Cee

Fijn dik kussen

Super mooi orthopedisch kussen voor onze hond van 10 jaar. Het kussen is stevig en precies zoals op de foto's. Wij zijn super tevreden. Bezorging was zoals beloofd.

27 marzo 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat een mooie review en wat fijn dat jullie tevreden zijn. Heel veel plezier ermee gewenst een een dikke knuffel aan jullie vriend. ^Liefs, Team By Cee Cee

Valutata 4 stelle su 5

Heerlijke bank deken voor de honden

De site is duidelijk en overzichtelijk en de bestelling snel bezorgd. Daarnaast was het product perfect.

23 marzo 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat een fijne beoordeling. Dank voor je bestelling en veel plezier ervan! ^Liefs, Team By Cee Cee

Valutata 3 stelle su 5

Mooi kleed maar erg dun

Het bankkleed had een kortingsactie (15%) en werd na 2 werkdagen geleverd.
Het zat heel strak verpakt in 3 (!!) dikke plastic zakken, dat vond ik echt te veel plastic. Het kleed was erg gekreukt hierdoor, de vouwen krijg ik er helaas niet uit.

Het is een mooi kleed om te zien maar wel erg dun. Ik heb er nog een hondenkussen onder gelegd. In de opstaande rand zitten een soort vlokken, de rand is stevig. Voor de prijs had ik wel betere kwaliteit verwacht, ben benieuwd hoe lang de stof mooi blijft.

24 marzo 2026

Risposta di By Cee Cee

Bedankt voor je uitgebreide review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Wat betreft de verpakking: we begrijpen goed dat dit als veel plastic kan aanvoelen. We kiezen er bewust voor om het kleed vacuüm en extra beschermd te verpakken. Dit zorgt ervoor dat het product schoon, onbeschadigd en zo efficiënt mogelijk vervoerd kan worden, wat transportimpact en kosten beperkt. We nemen je feedback hierin zeker mee.

De kreukels die je ziet ontstaan door deze vacuümverpakking. In de meeste gevallen trekken deze vanzelf weg na enkele dagen gebruik. Je kunt dit proces eventueel versnellen door het kleed even los te schudden, op te kloppen of licht te stomen.

Ons bankkleed is ontworpen als een comfortabele, beschermende laag voor bank of bed, met een stevige opstaande rand voor extra ondersteuning. Het is bewust geen dik matras, zodat het flexibel blijft in gebruik en makkelijk te reinigen is. Fijn om te horen dat je de rand als stevig ervaart. Dank je wel voor het delen van je ervaring, dit helpt ons om onze producten en communicatie verder te verbeteren. ^Liefs, Team By Cee Cee

Valutata 5 stelle su 5

Even wennen maar nu heel goed

2 hondenkussens en een extra hoes besteld. Ik had er eerst 1 uitgepakt om te kijken of mijn hond het wat vindt en wat denk je. Ze ging er naast liggen en heeft zelf haar oude kussen onder het bed vandaan gehaald om daarop te gaan liggen. 2e nacht oude kussen weggehaald, ze ging er weer naast liggen maar uiteindelijk toch maar erop en nu is het goed. Ook het kussen van beneden is in volle tevredenheid in gebruik genomen, blij mee. Mooie kussens en kwaliteit lijkt heel goed.

20 marzo 2026

Risposta di By Cee Cee

Wat fijn om te horen dat het uiteindelijk zo goed bevalt. Dank je wel voor het delen van je ervaring. Het is heel herkenbaar dat honden even moeten wennen aan een nieuw kussen. Ze kiezen vaak eerst voor wat vertrouwd voelt, maar zodra ze het comfort ontdekken, willen ze meestal niet meer anders.

Mooi dat beide kussens nu goed in gebruik zijn en dat je tevreden bent over de kwaliteit. Daar doen we het voor.

Veel fijne en comfortabele momenten gewenst voor jullie hond! ^Liefs, Team By Cee Cee

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più