Color ByBente AS Recensioni 827

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Helt topp kundeservice. Svarer raskt på mail, grundig veiledning som følger med bestillingen. ByBente engasjerer seg virkelig for at resultaet på håret skal bli flott, og veldig tydelig at de brenne... Leggi di più

Jeg bestilte striper m/hette og toning. Varene kom veldig kjapt og jeg fikk gode instruksjoner på mail. Jeg hadde et spørsmål underveis, og fikk svar med én gang! Fantastisk service. Stripene ble... Leggi di più

Sendte inn bilde samt forslag til den fargen jeg selv tenkte ville passe i etterveksten. De flinke og behjelpelige damene i Bybente mente at en annen farge ville være bedre. Jeg stolte på dette, og er... Leggi di più

Jeg fikk veldig god hjelp til å velge riktig pakke og farge for hjemme striping av ettervekst og toning. Resultatet ble dødsbra! Beste fargen jeg har hatt på flere år! Så fornøyd!! Men det var tidkr... Leggi di più

1. Negozio di prodotti per capelli
  2. Fornitore di prodotti di bellezza

Nettbutikk som selger egenutviklet profesjonell hårfarge og hårpleie for skandinavisk hår. Hårfargene tilpasses individuelt kundens hår.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Ny stamkunde

Var veldig skeptisk til å bestille hårfarge på nett. Men gjett om jeg ble positiv overrasket! Resultatet ble veldig bra. Dere har fått en ny stamkunde.

26 febbraio 2026

Risposta di Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for så hyggelig tilbakemelding:)

Mye reklame

Mye mas dette…

19 febbraio 2026

Hei Anne Marie.
Det er utrolig trist at du ble så misfornøyd med behandlingen.
Du spurte oss om hjelp med å tilpasse en farge til deg, som v i gjorde. Men du valgte å kjøpe en annen pakke som du mente selv var bedre til ditt hår. Vi har skrevet at vi ønsker å hjelpe deg videre, uten at du ønsker det. Men veldig trist det ble slik.

Super kvalitet …

Veldig rask levering og for en kvalitet lett å lage salong kvalitet hjemme tusen takk dere for det , jeg er definitivt fast kunde fremover

19 febbraio 2026

Så utrolig hyggelig tilbakemelding, tusen hjertelig takk💕

Superfornøyd!

Men det var tidkrevende, lurt å sette av tid tid. Brukte evigheter på å få ut nok i hullene i hetta😅 Men upåklagelig resultat, service og produkt!

27 febbraio 2026

Så utrolig hyggelig tilbakemelding, tusen hjertelig takk💕

Tok litt tid før jeg fikk svar på min…

Tok litt tid før jeg fikk svar på min konsultasjon (2 uker) men fikk en veldig grundig fremgangsmåte og vedlagt linker til alt jeg trengte å bestille. Gleder meg vilt til å prøve ut fargen og se om det blir slik jeg ønsker.

16 febbraio 2026

Tusen hjertelig takk:)

Tok veldig lang tid før jeg mottok…

Tok veldig lang tid før jeg mottok varene

16 febbraio 2026

Risposta di Color ByBente AS

Heia. Viser til samtale på mail, og dialog der. Det er veldig tris at du gir oss denne, da det ble forsinkelser hos PostNord. Men håper du ble fornøyd med produktene fra oss:)

Ikke for sensitive eller allergikere - inneholder PTD

Fikk dessverre veldig allergi av dette.

Det er ikke opplyst i ingredienslisten på nettsiden at hårfargen inneholder det svært allergifremmede stoffet PTD, dette står kun på innsiden av selve boksen.
PTD er «søsterstoffet» til PPD. Flertallet av PPD allergikere reagerer likt på PTD.

Syns det bør komme tydelig frem at produktene inneholder PTD - også på nettsiden.

20 febbraio 2026

Perfekt farge!

Perfekt farge!
Mine 3 gule cm med bleket ettervekst, fikk riktig farge etter innsendt bilde på e-post. Rask levert på døren, enkelt å blande og påføre hjemme alene. Tusen takk!

11 febbraio 2026

Risposta di Color ByBente AS

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Otroligt bra service

Otroligt bra service, bra produkter till fina priser. Bra fraktkostnad till Sverige. Tack By Bente

28 gennaio 2026

Risposta di Color ByBente AS

Så hyggelig å høre, tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

Anbefales!😍

Bruker bleking og for en annen opplevelse enn «butikkfarge»! Håret får næring og føles ikke som tørt hamp etter bleking. Fantastisk service😍 av nydelige damer. Superfornøyd 🥰

9 febbraio 2026

Risposta di Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig å høre, tusen hjertelig takk for så hyggelig tilbakemelding:)

Jeg er kjempefornøyd!!

Jeg er kjempefornøyd med både service, den personlige veiledningen jeg fikk over e-post og produktene. Jeg har aldri klart å stripe eller bleke håret hjemme uten å få orange/ gult hår med skade. Så fornøyd! Tusen takk!! Kommer definitivt til å bestille igjen.

30 gennaio 2026

Risposta di Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig å høre, tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen far deg- Det setter vi så stor pris på💕

Knall gode produkter✨️

Alltid knall gode produkter, god service, dyktige damer og alltid fornøyd.
Rask levering, anbefaler By Bente på det sterkeste👌✨️

29 gennaio 2026

Fantastisk!🤩

Kjempe gode produkter og helt fantastisk kundeservice!🤩 Kommer aldri til å kjøpe farge noe annet sted.🥰

26 gennaio 2026

Sååå enkelt

Sååå enkelt - ingen lukt - nydelig farge - håret blir mykt og fint.
Positivt overrasket!

22 gennaio 2026

Risposta di Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig å høre, tusen takk for tilbakemeldingen din, det setter vi så stor pris på: )

Fikk hjelp over mail til å velge de…

Fikk hjelp over mail til å velge de produktene jeg trengte.
Produktene er kjempebra og rimelig!
Har bestilt for tredje gang nå. Kjempefornøyd!

21 gennaio 2026

Risposta di Color ByBente AS

Å så utrolig hyggelig å høre, tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen:)

WOW fra en xfrisør

Vært frisør i 20 år og måtte gi meg for noen år tilbake. De vanlige hjemmefarge e har aldri falt i smak hos meg. Så kom jeg over nettsiden ByBente. Tok sjansen og bestilte farge til meg og guttungen. Kan ikke si noe annet en WOW!!! Det her er knall produkter. Å for meg som frisør så er det så deilig å kunne velge farger som jeg kan tallene til og få kunne velge vannstoffet jeg vil ha. Takk for at jeg kan få gleden av å få fin farge på meg selv og de rundt meg igjen 🥰

27 gennaio 2026

Risposta di Color ByBente AS

Så utrolig hyggelig tilbakemelding, tusen hjertelig takk. Dette setter vi meget stor pris på å høre, igjen hjertelig takk💕