Ik had perongeluk het foute leveringsadres doorgegeven en stuurde een mailtje om te vragen hoe ik dit kon wijzigen. Het was al 1 uur ‘s nachts en ik kreeg per direct een zeer vriendelijk berichtje va... Leggi di più
Orderbevestiging en -status worden goed gecommuniceerd per email. Klantenservice is (bijna) niet per email bereikbaar, vaak ook server bericht dat de mailbox vol zit. Engelstalige support via Ins... Leggi di più
Super service van Hanna en het team! Goede kwaliteit van updates en de CarPlay werkt geweldig! Mooi helder scherm, in te stellen naar eigen behoefte, duidelijk geluid en zelfs de carkit werkt fantast... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het is een mooi ding en zeer handig. Maar alleen ik mis screen mirrroring deze functie heeft dat niet echt en ik verwacht een app die met Iphone kan verbinden via netwerk verbinding. Zodat in je we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
ByLisa is opgericht in 2016 en verkoopt nu al meerdere jaren de beste producten. Ons CarPlay scherm voor in je oude auto is een favoriet onder onze klanten
Paesi Bassi
- info@by-lisa.nl
- by-lisa.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
portable car player
Item besteld omdat ik nog een oudere auto had, werkt zeer goed, zeer tevreden over mijn aanschaf , muziek en nog vee meer entertainment in mijn auto.
wat mij betreft doen.

Werkt perfect
Werkt perfect. Snel aangesloten en geconnected met de telefoon .
Ben er super blij mee

Risposta di by-lisa.nl
CarPlay scherm gekocht was makkelijk te…
CarPlay scherm gekocht was makkelijk te installeren.
Ook de werking is prima de zuignap arm en handleiding was niet meegeleverd bleek achteraf de zuignap arm niet hoorde bij mijn type bestelde CarPlay.
Maar de handleiding hoewel in Engels en erg kort is via mail nog nagestuurd.

Risposta di by-lisa.nl
Goed apparaat, goede service, een aanrader👍
Levering keurig op tijd. Goed werkend apparaat en maakt mij n17 jaar oude auto bijna als nieuwe auto 👍👍👍👍

Top geholpen al voor de 3 de keer
Al een aantal keer contact gehad met Kris
Over een kapot scherm
Super geholpen en krijgen weer een nieuwe opgestuurd
Zo fijn top service steeds weer

Risposta di by-lisa.nl
top product ben er heel blij mee heb al…
top product ben er heel blij mee heb al een tweede gekocht die zo verder lisa

Risposta di by-lisa.nl
wij hadden een apple car play besteld
wij hadden een apple car play besteld, met gratis achteruitrijcamera.
de carplay kwam op het beloofde tijdstip toe, je kreeg ook voldoende mails zodat je wist waar je bestelling zich bevond.
Helaas was onze gratis achteruitrijcamera niet bijgeleverd.
Klantendienst verwittigd, even heen en weer gemaild, Heel deftig, zonder problemen een oplossing gekregen, en onze achteruitrijcamera is gratis nagestuurd.
Heel tevreden over het product, en héél tevreden over de service/klantendienst. Zeer vriendelijk en correct. Vele klantendiensten zouden hier wat van kunnen leren.

Risposta di by-lisa.nl
Eigenlijk nog geen 1 ster waard… ik heb…
Eigenlijk nog geen 1 ster waard… ik heb mn geld terug maar in eerste instantie willen ze (het scherm werkte niet naar behoren) dat je het pakket terug stuurt naar China op je eigen kosten. Na veel heen en weer gemail en belachelijke kortingen die je krijgt aangeboden toch een verzendlabel gekregen. Wat blijkt, als ze zelf de kosten moeten betalen krijg je ineens een verzendlabel met een Nederlands adres. Ook als je zo een handeltje begint moet je je aan bepaalde regels houden en dat doen ze helaas niet. Wat een slecht bedrijf, er zit wel iemand achter die goed is met websites en het manipuleren van reviews want in eerste instantie zag ik alleen maar positieve, jammer dat ik niet wat verder ben gaan zoeken. Mijn advies? Bestel vooral lekker zelf via een Chinese website, en laat je vooral niet afschepen door de vele mails als je niet tevreden bent, ze zijn gewoon verplicht zelf de kosten voor verzenden te betalen als het product niet oké, of niet compleet is.. en ze moeten volgens de regels van dropshippen het adres in Nederland vermelden op de website.
Ik had een klacht gemeld bij Klarna, hun grootste zorg is dat je die laat vervallen voordat ze je verder helpen, niet doen dus. Juist voor dit soort websites moet je blij zijn dat je met Klarna betaald hebt. Een ding wat mij niet ging gebeuren is dat ik hiervoor zou gaan betalen!!!
Ow en het grappige is dat ik gisteren pas het pakket via dhl naar het Nederlandse adres verzonden heb en ik ‘s avonds een mail krijg dat het pakket in goede orde ontvangen is en het geld teruggestort wordt via Klarna…jaja tuurlijk… komt zeker door het mailtje wat ik je gestuurd heb, ben zo kwaad en zou het liefst het adres hier droppen, dan kan iedereen z’n geld daar gaan halen. (Helemaal na het lezen van alle negatieve ervaringen hier)

goed product
goed product, vlotte levering, goede verzend informatie

Dropship bedrijf
Dropship bedrijf, mails krijg je een algemeen antwoord op.

Risposta di by-lisa.nl
Super snel antwoord via mail.
Super snel antwoord via mail.
Duidelijke en correcte info

Risposta di by-lisa.nl
Een hele mooie navigatie makkelijk in…
Een hele mooie navigatie makkelijk in gebruik en mijn kinderen vinden die ook heel gaaf zelfs mijn partner denkt om er ook een aan te kopen

Super tevreden mee
Super fijn om in de auto te hebben, even uitvogelen hoe hij geïnstalleerd wordt maar zodra hij eenmaal goed geïnstalleerd is, is hij echt toppie!
Helder geluid, niet super snel maar ook niet traag, precies goed. Makkelijk te bedienen en stoort niet. Erg blij mee!
Vandaag bestelling gedaan via de site…
Vandaag bestelling gedaan via de site by-lisa.nl. Niet via FB omdat ik dat niet vertrouw. Keurig account aangemaakt. Product in winkelmandje gedropt. Daar ging het al wat lastiger. Door naar afrekenen. Ondanks aangemaakt account met adressen etc nogmaals alles ingegeven.
Wilde betalen via IDeal. Dat ging niet. Toen maar paypal. Blijkt dat via die kant wel IDeal gaat. Bedrag van rekening afgeschreven. En wat denk je. Terug naar de site. Moet nog steeds betalen.
Mail verstuurd met de details. Geen reactie. Ja automatische mail dat het 2-3 dagen kan duren. Denk dat ze in China nog niet wakker zijn.
ZGN Nederlandse site?! Mooi niet. Wil nog niet van oplichters spreken......

TELEURSTELLING
Nou deze mensen van By-Lisa weten wel een advertentie te plaatsen met allerlei beloftes en deals, maar er wordt gewoon een pakketje met een aantal carplay items vanuit China naar jou verstuurd, zonder dat By-Lisa überhaupt het eerst even controleert of alles klopt met de bestelling die jij hebt geplaatst.
Zero verantwoordelijkheid.
De verzendtijd duurde weken. De koerier stond met het pakketje bij mij op de stoep zonder dat ik überhaupt iets wist over het bezorgmoment.
Alle onderdelen van de deal stonden duidelijk in de advertentie weergegeven, maar helaas werden ze niet allemaal meegeleverd. Geen achteruitrijcamera met de bijhorende aansluitingskabels, geen zuignaphouder, geen geheugenkaart, ook geen maandje gratis spotify premium.
(spotify is natuurlijk geen big deal, maar het stond in de advertentie en het is gewoon niet waar)
Ik maar denken dat ik dit gewoon door de vingers kan zien omdat deze onderdelen als nog later opgestuurd kunnen worden. Maar toen zag ik een deukje in de hoek van het scherm, het was dus absoluut geen splinternieuw item.
De bluetooth verbinding met je mobiele telefoon valt continue weg en verbindt pas weer als je de auto opnieuw gaat starten. Heel onhandig tijdens het rijden.
Veel geruis als het volume omhoog gaat.
Bellen/opnemen lukt niet vanwege de slechte verbinding. Het gaat alleen over op je telefoon, al ben je met alles verbonden.
Al met al was het een enorme teleurstelling.
Ik heb natuurlijk meteen contact opgenomen met de klantenservice, maar helaas kreeg ik alleen onzin aangeboden.
Mijn carplay werkt gewoon niet optimaal, maar al hun voorstellen waren gebaseerd op het behouden van de carplay en het krijgen van extra kortingen op de webshop..?
Wat heb ik daar aan??
Wil ik het retourneren, moet ik na al deze ellende nog rekening houden met hun retourbeleid, waarbij de koper de retourkosten betaalt naar China. Dit heeft mij meer dan €30 gekost.
Zonde van je geld en tijd.

Super producten
Super producten
Super mooi pakketje🥰❤️.
Zal zeker nog bestellen
Dankjewel

Risposta di by-lisa.nl
Het Scherm in de auto werkt perfect
Het Scherm in de auto werkt perfect. Het aansluiten ging simpel en binnen een week geleverd. Ik ben zeer tevreden!

Risposta di by-lisa.nl
Een echte aanrader voor iedereen
Een echte aanrader voor iedereen. Beter dan een gewone losse GPS. Heel uitgebreid qua gebruik.

Risposta di by-lisa.nl
de levering of de bestelling waren…
de levering of de bestelling waren optijd.
iets minder aan spraak als je gebeld wordt kan je wel opnemen maar er kwam geen geluid uit.
voor de rest is het goed.

Fijn product
Snelle levering, product was makkelijk te monteren en installeren. Echt een upgrade van mijn basic auto! Product werkt top.

Risposta di by-lisa.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.