Ik had perongeluk het foute leveringsadres doorgegeven en stuurde een mailtje om te vragen hoe ik dit kon wijzigen. Het was al 1 uur ‘s nachts en ik kreeg per direct een zeer vriendelijk berichtje va... Leggi di più
Orderbevestiging en -status worden goed gecommuniceerd per email. Klantenservice is (bijna) niet per email bereikbaar, vaak ook server bericht dat de mailbox vol zit. Engelstalige support via Ins... Leggi di più
Super service van Hanna en het team! Goede kwaliteit van updates en de CarPlay werkt geweldig! Mooi helder scherm, in te stellen naar eigen behoefte, duidelijk geluid en zelfs de carkit werkt fantast... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het is een mooi ding en zeer handig. Maar alleen ik mis screen mirrroring deze functie heeft dat niet echt en ik verwacht een app die met Iphone kan verbinden via netwerk verbinding. Zodat in je we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
ByLisa is opgericht in 2016 en verkoopt nu al meerdere jaren de beste producten. Ons CarPlay scherm voor in je oude auto is een favoriet onder onze klanten
Paesi Bassi
- info@by-lisa.nl
- by-lisa.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Prima ding
Prima ding! Alleen loopt het klokje op het startscherm niet synchroom met je telefoon.Dus contstant handmatig de datum en tijd invullen.Dat vind ik wel erg jammer en irritant.
Kan ook nergens vinden of dit wel zo hoort te zijn.
Bij Lisa eerlijk antwoord word snel…
Bij Lisa eerlijk antwoord word snel gehandeld bij blijvende problemen.
Terug sturen dat is totaal geen probleem word zelfs gezocht naar de beste oplossing. Tevreden jazeker het volgende product zal ik weer bij lisa kopen.

Risposta di by-lisa.nl
Geluid matcht niet met volumeknop in…
Geluid matcht niet met volumeknop in auto.
Bellen hiermee is geen doen, andere partij hoort je niet
Uitstekend service door Anne
Ondanks dat de levering door DHL diverse keren misging, ik daardoor meer dan een maand op mijn bestelling heb moeten wachten en het pakketje beschadigd ontving, complimenten voor Anne van ByLisa. Door haar begrip en klantvriendelijkheid heb ik een goed gevoel overgehouden. Ik heb zelfs een vergoeding gekregen. Werkten bij iedere klantenservice maar meer mensen zoals Anne!!

Risposta di by-lisa.nl
Goede en klantvriendelijke oplossing…
Goede en klantvriendelijke oplossing van een probleem met een car-play schermpje door Anne

Risposta di by-lisa.nl
Product dubbel gekocht voor een…
Product dubbel gekocht voor een verjaardag. Heb zonder problemen een van de twee kunnen terugsturen

Product was zoals omschreven
Product was zoals omschreven. Levertijd was prima!
Bijna perfect
Super goeie appelcarplay besteld. Eenigste wat ze vermelden is dat er 2 oplaadporten bij de stekker in zitten. Maar da is ni.
Das beetje jammer.
Verder top website
Ik had een retour aangevraagd omdat het…
Ik had een retour aangevraagd omdat het product niet paste in mijn situatie en deze is goed opgelost.

Risposta di by-lisa.nl
Het pakketje was redelijk snel en…
Het pakketje was redelijk snel en veilig binnen gekomen. Alles was in orde, netjes en goed ingepakt.
Ik had wat vragen over het geleverde…
Ik had wat vragen over het geleverde product, wat overigens prima is. Medewerkster Anne heeft mij prima en vriendelijk geholpen met haar antwoorden.

Eigenlijk min sterren
Eigenlijk geen sterren, maar -/-sterren. Kleindochter had iets besteld. Product kwam totaal niet overeen volgens de beschrijving. Direct een mail gestuurd zoals by-lisa aangeeft. Na 8 dagen eindelijk een antwoord. Maar niet om te retourneren alleen om iets met korting te bestellen voor de moeite. Weer gereageerd met een mail. Hierop eenzelfde antwoord maar nu met een hogere korting maar als je dan toch terug zou willen sturen zijn de kosten voor de koper(dat wisten
we). Alleen een retouradres kreeg ze er niet bij. En haar geld??? Ik heb hier grote vraagtekens bij. De retourkosten komen dus bij het koopbedrag op en de kosten lopen zo maar alleen op. Heerlijk zo'n bedrijf. Zelfde product blijkt ook te koop bij aliexpress voor 300% goedkoper. Als er nu nog een goede service tegenover stond, maar dit neigt naar misleiding. Jammer volwassenen zouden beter moeten weten en nu mijn kleindochter ook.
Vreselijke service
Vreselijke service, ik wou mijn product retouneren omdat het absoluut niet was wat er omschreven stond. Ik had een mailtje gestuurd en kreeg alleen maar rare dingen zoals dat ik korting kon krijgen. Verder was het ook gewoon een slecht product dat je voor €20 goedkoper bij AliExpress zou kunnen kopen.
super goed geholpen door Anne.
super goed geholpen door Anne.
snelle reactie...

Carplay goed
Opzich snelle levering, en het schermpje werkt goed. Dit is het geld wel waard.

Klik klak klaar
Klik klak klaar, goede communicatie en levering netjes.

Risposta di by-lisa.nl
Goed werkend en snel verzonden
Nou had een bestelling geplaatst maar…
Nou had een bestelling geplaatst maar geen mailadres achtergelaten per ongeluk! Na contact werd ik zeer goed geholpen en is de bestelling nu inmiddels binnen. Top service en goede communicatie gead met klantenservice Anne

Risposta di by-lisa.nl
Kortingscode werkte niet bij invoeren
Kortingscode werkte niet bij invoeren, dit is netjes achteraf opgelost door Anne.

Je kan niet retourneren
Producten van Bylisa kan je op amazon en aliexpress ook kopen voor veel goedkoper. Om die redenen wil ik mijn artikel ook retourneren maar ineens zijn ze spoorloos? Er zit geen retourformulier bij de bestelling. Wanneer je een mail stuurt reageren ze dagen later met een dom en automatisch bericht. IK WIL GEWOON MIJN BESTELLING RETOURNEREN HOE DOE IK DIT? Bylisa reageer op jullie mail.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.