Ook wij hadden een order geplaatst en niets ontvangen. Na lang proberen contact en het antwoord was dat het aan de transporteur lag. Uiteindelijk niets ontvangen en geen geld terug. Uiteindelijk deu... Leggi di più
Oplichters!! Aankoop gedaan, product was niet naar verwachting. Netjes retour gestuurd laten ze niks van zich horen tot dat je maar zelf contact met ze opneemt. Vervolgens komen ze met onzin s... Leggi di più
Even een update over mijn vorige onderstaande review. Het apparaat staat inmiddels al 3 maanden bij Buzzshop. In totaal zijn we al 4,5 maanden bezig.. Contact krijgen is bijna onmogelijk....!!!!... Leggi di più
Bestelling geplaatst van enkele UV lampen. Volgens de website voorradig. Afname per 6 stuks stond vermeld. Een week later nog niets gehoord, geen verzend bevestiging. Even geïnformeerd naar de status... Leggi di più
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Buzz-shop vs bol.com
In juli 2022 een stroboscope via bol.com aangeschaft. Na aankomst bleek deze veel te groot voor de toepassing. Artikel in de originele verpakking teruggestuurd volgens de wet “Kopen op afstand”. Na ontvangstbevestiging nooit het betaalde bedrag van deze malafide webshop terug ontvangen. Inmiddels via een Rechtsbijstand verzekering bedrag teruggeëist. Deze oplichters verzinnen van alles om maar niet het bedrag terug te hoeven storten. Inmiddels wast bol.com zijn handen in onschuld…..
Rookmachine besteld
Rookmachine besteld. na levering 1 a 2 keer gebruikt en toen defect. opgestuurd terug ter reparatie en daarop 3 maand moeten wachten. Eenmaal terug probleem niet verholpen en wederom retour gestuurd. we zijn nu weer 3 maanden verder. Er wordt niet gereageerd op de mail, chat of telefoon.
De levering van ic's op een zeer…
De levering van ic's op een zeer slechte manier gedaan. 50 ic's gewoon in een enveloppe gepropt en verstuurd. Logisch dat de pootjes beschadig raken. Melding bij de klantenservice heeft niet zoveel zin. Wat een slechte beurt. Ik kom hier nooit meer terug. U moet het zelf maar weten wat U, degene die dit leest, doet.
Koop nooit iets bij Buzz-shop
Onlangs 2 lampen besteld bij Buzz-shop, deze kwamen kapot aan. Dit was volkomen logisch omdat de beide lampen zonder verdere opvulling in een veel te grote overdoos zaten. Ook stond op deze doos niet dat de inhoud breekbaar was. Toen ik daarop reclameerde werd daar op gereageerd alsof het mijn schuld was. volkomen waardeloos!
Waardeloze webshop.
Waardeloze webshop.
Bestelling geplaatst met een bezorgbelofte voor een bepaalde datum. Deze datum werd niet gehaald. Daarom via de chat contact gezocht maar hier 0 reactie gekregen na meerdere uren wachten.
Via de mail contact gezocht en hier wel antwoord gekregen met de belofte dat de bestelling die zelfde dag verzonden zou worden. Na 3 dagen niks gehoord te hebben en ook niks ontvangen wederom contact gezocht en dit keer op zowel mail als chat geen antwoord. Wel prompt een mail met een verzendbevestiging.
Uiteindelijk de bestelling ontvangen maar wel veel te laat. En de klantenservice is dus om te janken zo slecht.
Eenmalige slechte ervaring geweest. In vervolg gewoon weer bij de grote roze vrienden die in ieder geval wel de afspraken nakomen.
Mijn ervaring was positief!
Via Bol.com iets gekocht bij Buzz-Shop.nl l. Ben zeer tevreden over het artikel én de snelle levering. Het was ook goed verpakt.
Zeer onbetrouwbaar en onbeschoft…
Zeer onbetrouwbaar en onbeschoft taalgebruik artikelen waren in zeer slechte staat en bij melding direct dreigen met wetsartikel…….
Koop nooit bij Buzz Shop!
Koop nooit bij Buzz Shop!!
Zij passen de retourvoorwaarden ter plekke aan.
Het woord service komt niet in hun woordenboek voor!
Pas op!!!
BESTEL NIETS BIJ BUZZ-SHOP.NL
Wat een slechte zaak is dit zeg. Kabelgoot besteld via Bol.com. Wat ik kreeg voldeed niet aan mijn verwachting. Direct teruggestuurd in zelfde conditie als waarin ik het pakketje had ontvangen. Geld niet retour omdat er iets mee mis zou zijn. Via Bol.com beklag gedaan, ook in 2e instantie nul op rekest van Buzz-shop.nl. NIETS BESTELLEN MENSEN!!
Schande, schande, schande
2 jan order geplaatst. 4 jan 2022 order geannuleerd i.v.m. niet meer nodig hebben van het artikel.
Nu op 22 feb (bijna twee maanden later) heb ik nog steeds mijn geld niet terug.
Schande, schande, schande. Het liefst geef ik 0 sterren.
Zeer tegenvallend serviceniveau
Hun praktijken, voortkomend uit belabberd klantencontact, kunnen echt niet door de beugel. Wees gewaarschuwd als je iets bij dit bedrijf koopt. Ik hoop echt van harte dat ze niet meer consumenten gaan frustreren, benadelen, op kosten gaan jagen en onheus bejegenen. Ik hoop ook dat ze gaan leren van mijn case - die ondertussen al sinds oktober 2021 (!) loopt - en ervoor gaan zorgen dat hun serviceniveau net zo hard gaat groeien als hun omzet. Dat gun ik hun, maar vooral hun klanten.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.