Op tijd geleverd en goed, eenvoudige installatie en het werkt naar behoren. Tip: in de handleiding staat dat het apparaat niet ondersteboven gemonteerd mag worden, Maar dat kan niet anders wanneer... Leggi di più
Waterslagdemper en t stuk besteld. Was volgende dag al in huis. Na openen bleek een andere terugslag demper te zijn verstuurd, maar na installatie werkte deze prima. Contact gehad over meerprijs beste... Leggi di più
Waterslagdemper van Caleffi gekocht voor tussen de kraan en wasmachine waterslang . De volgende dag al geleverd. Ook het juiste product gekregen (er waren wat meldingen dat soms de verkeerde werd gele... Leggi di più
Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Snelle levering! Netjes verpakt. Een puntje van aandacht, we hadden het naar een pakketpunt verstuurd, maar dat kan niet bij zo'n groot pakket. Beter als dat... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Buurs BV is een technische groothandel voor bedrijf en particulier en is importeur van klassieke radiatoren en oliegestookte cv installaties.
Handelsstraat, 11a, 8263BE, Kampen, Paesi Bassi
Solitamente risponde entro 24 ore
Goed product en keurig op tijd geleverd
Goed product en keurig op tijd geleverd
Erg slechte service
Erg teleurgesteld in de service en gebrek aan empathie. Producten in Januari besteld die ik achteraf gezien niet nodig bleek te hebben. Door het onverwacht overlijden van mijn moeder niet aan toegekomen om de producten tijdig te retourneren. Helaas heen enkele vorm van coulance om de producten toch te mogen retourneren.

Risposta di Buurs BV
Doen wat ze beloven.
Eenvoudig bestelsysteem.Snelle levering, zoals beloofd.
Een 2 lades wasmachine verhoger…
Een 2 lades wasmachine verhoger gekocht, werdt als eerst te laat geleverd, dagen te laat, en was op voorraad. Dan blijkt het montagematereiaal bij het product ook nog eens van zeer slechte kwaliteit en sommige delen niet eens inorde, zoals een klem niet open gefreesd. Daarover een bericht gestuurd met verzoek om een van de 2 setjes montage materiaal te vervangen maar geen enkele reactie. Montage handleiding is nog onduidekijker als die van Ikea en slecht getekend. Er wordt dus gelogen over de levertijden en geen service verleend op het toch als te dure product. Voor mij noit meer. Opgelost wordt het nu ook niet meer, hoog uit een opmerking hier erbij om zich zelf goed te praten. Ipv blabla doe maar iets o het op te lossen.
Artel
We hadden dringend een brander nodig voor de Artel-kachel. Het aanbod van Buurs.nl leek compatibel met onze kachel. Er stonden echter geen exacte afmetingen bij, dus we zijn ook afgegaan op de enige foto die in de aanbieding zat. Een brander is een brander... wat kan er misgaan? Nou, als reactie op de reactie van het personeel van het bedrijf op het feit dat er een heel andere brander was gearriveerd, die niet strookte met de foto, stond er geschreven: we hebben geen andere brander in ons aanbod...! Dus waarom hebben ze in vredesnaam een compleet andere foto geplaatst? Ik raad geen bedrijf aan dat zijn klanten als idioten behandelt!

Risposta di Buurs BV
Service en kwaliteit
Beantwoordden al voor mijn bestelling mijn vragen. De bestelling zelf was snel, goede prijs en prima in orde
Deskundig advies en echte service
Ter vervanging van oude kapotte exemplaren twee nieuwe Plieger thermostaatkoppen besteld. Na levering bleek dat deze niet compatibel met de bestaande radiatorafsluiters waren en dat een passend alternatief nergens meer leverbaar was. Na telefonisch contact met de klantenservice was het snel geregeld: de juiste afsluiters bij de nieuwe thermostaatkoppen werden snel geleverd en verrekend met de eerste bestelling, zonder daarvoor verzendkosten in rekening te brengen. Kortom: meer service dan waar ik eigenlijk recht op had.
Inmiddels functioneert alles naar behoren.
snel en kwaliteit zoals verwacht
vaak kan je hier net de spullen vinden…
vaak kan je hier net de spullen vinden die andere niet hebben. Fijne zaak.
Betrouwbare levering en scherpe prijzen.
Zeer goed geholpen
Goed contact per telefoon, goede gerichte informatie gekregen. Snel verstuurd met goede updates over verzending. Zie top uit
Snel geleverd tegen een goede prijs
Compleet assortiment en snelle levering
Compleet assortiment met ook niet-standaard zaken op voorraad en snel leverbaar. Prima ervaring met een ongebruikelijke maat expansievat. Na bestelling had ik 'm in 24 uur en 21 minuten in huis en heb mijn CV-probleem dus lekker snel kunnen oplossen. En dat voor een nette prijs.
Hadden precies wat ik zocht.
Levering van het juiste product voor…
Levering van het juiste product voor een nette prijs.
Helaas maakt post nl er, zoals zo vaak, bij ons er een potje van zodat we weer naar het ophaalpunt moesten. Aan Buurs het advies om een betrouwbaardere distributiepartner te overwegen.
Makkelijk besteld en snelle correcte…
Makkelijk besteld en snelle correcte levering
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.