Leuk om een nieuwe product van een nieuwe bedrijf met daarachter twee jonge enthousiaste ondernemers te ervaren. Bestelproces en bezorging verliep vlot, kwaliteit bitjes top. Groet Pieter, terugkerend... Leggi di più
Erg blij met de producten van Butser. De kwaliteit is erg hoog, de kleurtjes helpen mij sneller de juiste bits te vinden en de prijs kwaliteit verhouding is erg goed.
De reclames doen voorkomen dat je schroefmachine kan blijven hangen aan een schroef, dit is in de praktijk echt niet zo. Bitjes zijn prima, reclame is misleidend. Een setje van milwaukee of makita hou... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik schrijf nooit recensies maar voor butser maak ik graag een uitzondering. Werk al 20 jaar in de bouw en erger me altijd de kapot aan die kl*te schroeven die er steeds uitvallen. Met Butser GEEN PROB... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Online webshop voor impact bits voor de bouw. Wij verkopen impact bits in de volgende maten: torx 20, torx 25, torx 30, torx 40 en ph2. De bits hebben een eigen kleurband waardoor ze makkelijk te herkennen zijn en je sneller kunt werken.
Le Blancstraat 4, 5831GM, Boxmeer, Paesi Bassi
- info@butser.nl
- butser.nl
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Prima bits
Prima bits. Levering was prima. Bits houden zich goed na een doos schroeven. De bits zouden wel iets meer magnetisch kunnen zijn zodat de schroeven met name ph/pz beter blijven zitten.

Risposta di Butser
Prima levering maar zou fijn zijn als…
Prima levering maar zou fijn zijn als jullie melden dat pakketje geleverd wordt .
Geen T&T ontvangen

Risposta di Butser
Gewoon een goede torx bit en magnetisch…
Gewoon een goede torx bit en magnetisch
Zeer tevreden

De bitjes zijn goed
De bitjes zijn goed de schroeven blijven goed zitten en ze zien er ook nog mooicuit. Snelle levering.

Risposta di Butser
Reageren meteen op een mailtje:top
Reageren meteen op een mailtje:top!
Kunnen veel anderen nog wat van leren!

Risposta di Butser
Handig om wat langere bitjes te hebben…
Handig om wat langere bitjes te hebben die aan de kleur te herkennen zijn.

Eindelijk kwaliteitsbitjes met…
Eindelijk kwaliteitsbitjes met verschillende kleuren. Geen 5 sterren omdat ik het jammer vind dat ze niet iets meer magnetisch zijn. Maar ben er wel blij mee.

super bitjes
super bitjes, het bithoudertje mag wel iets strakker het bitje vasthouden vind ik, verder top !

Risposta di Butser
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.