Fantastisk kundeservice ifbm køb på webshoppen. Pigerne er utrolig søde og hjælpsomme. Jeg kan kan kun anbefale Busted og vil helt klart handle der igen.
Var lige ved at blive kørt ned af deres tøjstativer, da jeg stod ved kassen for at betale. Måske man skulle vente med at lukke butikken til kunderne var gået! Og måske huske at byde dem velkommen... Leggi di più
Bestilte en blazer jakke på udsalg. Kort efter blev jeg kontaktet af kundeservice at blazeren var fejlmærket, men at de gerne hvis jeg ville vente skaffe den hjem til mig fra leverandøren. Den blev le... Leggi di più
Jeg havde bestilt en strik, men havde fortrudt mit valg af størrelse og derfor skrev jeg til dem og de kunne nå at sende strikken i en anden størrelse. Hvilkede godt kunne lade sig gøre, ved mega hu... Leggi di più
Informazioni su bustedwoman.com
Om os
BUSTEDWOMAN er en multibrand butik med beliggenhed i hjertet af Silkeborg. Fordelt på webshop og butik finder du over 50 eksklusive modebrands til kvinder.Eksklusive modebrands
Hos BUSTEDWOMAN finder du en bred vifte af eksklusive modebrands til kvinder. Herunder By Malene Birger, Bitte Kai Rand, Mos Mosh, Munthe, Notes du Nord, InWear, Gestuz, Parajumpers, Sofie Schnoor, Co'couture, Gustav, Karmamia, Neo Noir, Mads Nørgaard, Kaffe, Soaked in Luxury, Copenhagen Muse, Karen by Simonse, Part Two, Annette Görtz, Beck Søndergaard, In Front, 2-Biz, Rosemunde, Cambio, Friihof+Siig, Mansted, Masai, My Essential Wardrobe, Rock and Blue, Depeche og mange flere.Gratis ombytning
Passer størrelsen ikke? Ønsker du at ombytte til anden style? Så tilbyder vi gratis ombytning, når du bruger vores medsendte returlabel.1-2 dages levering
Vi tilbyder dag-til-dag levering i Danmark. Bestiller du en vare som ikke er på lager og leveringstiden derfor kan være forlænget med 1-2 dage, vil du en personlig henvendelse herom. Ved eksklusive pre-orders kan leveringen være længere.14 dages fuld returret
Når du shopper online eller handler i vores fysiske butik, har du altid 14 dages fuld returret.Informazioni di contatto
Vestergade 7, 8600, Silkeborg, Danimarca
- +45 86 82 30 00
- info@bustedwoman.com
- bustedwoman.com
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Hurtig forsendelse fra Bustedwoman
Hurtig forsendelse fra Bustedwoman. Kan kun anbefales.
Det kørte bare fint præcist og hurtigt…
Det kørte bare fint præcist og hurtigt Noget skulle returneres, og tilbagebetalingen kom mega hurtigt.
Altid god service.
Altid god service.
Super gode live😃med gode rabatter.
Jeg kan kun anbefale at shoppe ved Bustedwoman
Der er aldrig problemer
Der er aldrig problemer, heller ikke hvis man returnere.
Søde hjælpsomme piger i den anden ende af telefonen.
Som altid hurtig forsendelse og varer…
Som altid hurtig forsendelse og varer der er i orden 👌👍
5 stjerner🌟
5 stjerner herfra! 🌟
Jeg bestilte en trøje til gave, og så der var mulighed for indpakning. Pakken kom super hurtigt, og trøjen var så pænt pakket ind. Alt var i top, super god oplevelse herfra!
Altid venligt og smilende service af…
Altid venligt og smilende service af personalet
God kundeservice som svarer hurtigt på…
God kundeservice som svarer hurtigt på mail tros jule travlhed. Hurtig levering og de havde pakket min julegave pænt ind så det var helt fantastisk. Så tak for det
Super hurtig og fin service
Super hurtig og fin service. Varen var pakket ind som julegave (hvilket jeg ikke havde bedt om). Vare fuldstændig som forventet.
Bestemt ikke sidste handel dér.
Ringede først for at høre om jakken var…
Ringede først for at høre om jakken var der og så bestilte jeg. Glad for denne service.
GLS leverede også tilfredsstillende
Stort udvalg af varer
Stort udvalg af varer, virkelig god vejledning og fantastisk stemning præger butikken. Altid gode tilbud🫣
Dejlig forretning
Dejlig forretning, proffe mennesker, der gerne går den ekstra mil, tak