Fantastisk kundeservice ifbm køb på webshoppen. Pigerne er utrolig søde og hjælpsomme. Jeg kan kan kun anbefale Busted og vil helt klart handle der igen.

Var lige ved at blive kørt ned af deres tøjstativer, da jeg stod ved kassen for at betale. Måske man skulle vente med at lukke butikken til kunderne var gået! Og måske huske at byde dem velkommen... Leggi di più

Bestilte en blazer jakke på udsalg. Kort efter blev jeg kontaktet af kundeservice at blazeren var fejlmærket, men at de gerne hvis jeg ville vente skaffe den hjem til mig fra leverandøren. Den blev le... Leggi di più

Jeg havde bestilt en strik, men havde fortrudt mit valg af størrelse og derfor skrev jeg til dem og de kunne nå at sende strikken i en anden størrelse. Hvilkede godt kunne lade sig gøre, ved mega hu... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni su bustedwoman.com

Om os

BUSTEDWOMAN er en multibrand butik med beliggenhed i hjertet af Silkeborg. Fordelt på webshop og butik finder du over 50 eksklusive modebrands til kvinder.

Eksklusive modebrands

Hos BUSTEDWOMAN finder du en bred vifte af eksklusive modebrands til kvinder. Herunder By Malene Birger, Bitte Kai Rand, Mos Mosh, Munthe, Notes du Nord, InWear, Gestuz, Parajumpers, Sofie Schnoor, Co'couture, Gustav, Karmamia, Neo Noir, Mads Nørgaard, Kaffe, Soaked in Luxury, Copenhagen Muse, Karen by Simonse, Part Two, Annette Görtz, Beck Søndergaard, In Front, 2-Biz, Rosemunde, Cambio, Friihof+Siig, Mansted, Masai, My Essential Wardrobe, Rock and Blue, Depeche og mange flere.

Gratis ombytning

Passer størrelsen ikke? Ønsker du at ombytte til anden style? Så tilbyder vi gratis ombytning, når du bruger vores medsendte returlabel.

1-2 dages levering

Vi tilbyder dag-til-dag levering i Danmark. Bestiller du en vare som ikke er på lager og leveringstiden derfor kan være forlænget med 1-2 dage, vil du en personlig henvendelse herom. Ved eksklusive pre-orders kan leveringen være længere.

14 dages fuld returret

Når du shopper online eller handler i vores fysiske butik, har du altid 14 dages fuld returret.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

5 stjerner🌟

5 stjerner herfra! 🌟
Jeg bestilte en trøje til gave, og så der var mulighed for indpakning. Pakken kom super hurtigt, og trøjen var så pænt pakket ind. Alt var i top, super god oplevelse herfra!

8 febbraio 2025