Burger Beast( Silkeborg - Horsens )  Recensioni 55

TrustScore 4 su 5

4,0

Er positivt overrasket over smag Pomfritter er en god oplevelse Burger er os med massere af smag de forskellige ingredienser skiller sig ud så en positiv oplevelse Dyppelse Hvidløgs... Leggi di più

Fantastisk flot og velsmagende ærlig burger. Jeg kan ikke forestille mig at det kan gøres bedre. Ikke så meget pjat, bare meget høj kvalitet. Betjeningen var også helt i top. Venlig og imød... Leggi di più

1. Hamburgereria

Vi har et lille udvalg af råvarer, så vi altid kan sikre kvaliteten er helt i top, men også fordi der aldrig har været nogen grund til at genopfinde den dybe tallerken, når det kommer til burgere. Udover nogle lækre bøffer, kommer vi ikke andet end salat, tomat, løg og syltede agurker i vores burgere. Når ja, og så selvfølgelig vores roste Beast hjemmelavede dressing, som hæver burgeren til et helt nyt niveau. Hvem havde troet der ikke skulle mere til for at lave en overdådig burger, som du ikke kan få nok af? Tja, vi ved det ikke, vi ved bare, at a beast is a beast, and FEED YOUR INNER BEAST

4,0

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Dejlig madforgiftning kan ikke anbefales

12 aprile 2026

Hej Anders

Vi tager påstande om madforgiftning meget alvorligt. Derfor undrer det os, at du ikke har kontaktet os direkte eller givet nogen form for information om dit besøg (dato, ordre, hvad du har spist osv.).

Vi har ingen registrerede henvendelser eller lignende hændelser, der matcher din anmeldelse.

Hvis din oplevelse er reel, beder vi dig kontakte os direkte, så vi kan undersøge det grundigt.

Uden dokumentation eller dialog fremstår denne anmeldelse desværre ikke troværdig.

Var inde ved silkeborg burger beast

Var inde og spise I silkeborg. Og ventede 50 min på vores mad dog en fredag, men stadig væk det virkede ikke ,som om der var et godt flow. Har været kunde igennem en længere periode og har før været ekstremt glad for burgerne. Men desværre Synes jeg også kvaliteten af produktet er gået ned ad, så kommer ikke til at komme igen. Synes specielt i skilt jer ud med frisk timian på pomfritterne,og en rigtig god kvalitets bolle osv... Men man mærker besparelser øv.!!

10 aprile 2026

Hej

Vi er kede af ventetiden, og det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du ikke har lyst til at komme igen.

Jeg vil dog gerne lige præcisere en ting: vores kvalitet er faktisk blevet højere end før ikke lavere. Især når det gælder burgerbollen, som nu er vores egen og lavet som en surdejs-burgerbolle.

Med hensyn til timianen, så er det desværre ikke noget vi selv styrer. På grund af situationen i verden har leverancer været ustabile, så nogle gange kommer det ikke frem eller bliver forsinket. Derfor valgte vi at fjerne det for over 7 måneder siden.

Det handler altså ikke om besparelser tværtimod. Vores omkostninger er faktisk steget, fordi vi hele tiden prøver at levere en endnu bedre kvalitet end før.

Mvh
Burger Beast Team

Den nye burger var virkelig lækker og…

Den nye burger var virkelig lækker og frisk – en helt ny idé, som jeg ikke har set fø. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, og de var også rigtig søde ved mine børn. Som en ekstra bonus fik vi gratis dip, hvilket var en dejlig overraskelse. Kan klart anbefales♥️

3 aprile 2026

Vi kunne ikke få os selv til at spise det…

Vi kunne ikke få os selv til at spise maden fordi der var lange sorte hår i begge vores burger føste gang og sidste gang vi spiser her ad!!!!😭

3 aprile 2026

Hej Lucas,

Tak for din anmeldelse.

Vi har forsøgt at finde din ordre i vores systemer i både Silkeborg og Horsens, men vi har desværre ikke kunnet finde et køb, der matcher.

For at kunne hjælpe dig og undersøge sagen ordentligt, må du meget gerne kontakte os på info@burger-beast.dk og sende en kopi af din kvittering samt tidspunkt for dit besøg.

Vi vil selvfølgelig gerne finde en løsning, der giver mening for alle parter.

Mvh
Burger Beast

Er positivt overrasket over smag

Er positivt overrasket over smag

Pomfritter er en god oplevelse

Dyppelse

Hvidløgs mayo 5/10
Ostesovs vil jeg kun gi 2/10 ik en prangende oplevelse kontra forventning

10/10 på betjening
Omgivelserne i Horsens så os indbydende ud men den her gang var det take out så kun 3 ud af 5 stjerner da jeg ik kan besvare for den fulde oplevelse i restauranten

Tak for mad

28 marzo 2026