Er positivt overrasket over smag Pomfritter er en god oplevelse Burger er os med massere af smag de forskellige ingredienser skiller sig ud så en positiv oplevelse Dyppelse Hvidløgs... Leggi di più
Fantastisk flot og velsmagende ærlig burger. Jeg kan ikke forestille mig at det kan gøres bedre. Ikke så meget pjat, bare meget høj kvalitet. Betjeningen var også helt i top. Venlig og imød... Leggi di più
Vi har et lille udvalg af råvarer, så vi altid kan sikre kvaliteten er helt i top, men også fordi der aldrig har været nogen grund til at genopfinde den dybe tallerken, når det kommer til burgere. Udover nogle lækre bøffer, kommer vi ikke andet end salat, tomat, løg og syltede agurker i vores burgere. Når ja, og så selvfølgelig vores roste Beast hjemmelavede dressing, som hæver burgeren til et helt nyt niveau. Hvem havde troet der ikke skulle mere til for at lave en overdådig burger, som du ikke kan få nok af? Tja, vi ved det ikke, vi ved bare, at a beast is a beast, and FEED YOUR INNER BEAST
estrupsgade 6 st , 8600, Silkeborg, Danimarca
- +45 69 16 95 08
- Silkeborg@burger-beast.dk
- burger-beast.dk
Ha risposto al 58% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Dejlig madforgiftning kan ikke anbefales

Risposta di Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Var inde ved silkeborg burger beast
Var inde og spise I silkeborg. Og ventede 50 min på vores mad dog en fredag, men stadig væk det virkede ikke ,som om der var et godt flow. Har været kunde igennem en længere periode og har før været ekstremt glad for burgerne. Men desværre Synes jeg også kvaliteten af produktet er gået ned ad, så kommer ikke til at komme igen. Synes specielt i skilt jer ud med frisk timian på pomfritterne,og en rigtig god kvalitets bolle osv... Men man mærker besparelser øv.!!

Delicious burger and Krispy fries
Hangover burger
Super lækker hangover burger menu. Meget original burger med relish, løg kompot, 2 bøffer og ost. En meget velsmagende og saftig burger.
Great burger ..great service ..
Great burger ..great service ..
Highly recommended
Easy five starts …
Πολύ νόστιμο φαγητό όταν θα ξανάρθουμε…
Πολύ νόστιμο φαγητό όταν θα ξανάρθουμε Δάνεια θα περάσουμε
Den nye burger var virkelig lækker og…
Den nye burger var virkelig lækker og frisk – en helt ny idé, som jeg ikke har set fø. Personalet var meget venlige og hjælpsomme, og de var også rigtig søde ved mine børn. Som en ekstra bonus fik vi gratis dip, hvilket var en dejlig overraskelse. Kan klart anbefales♥️
Vi kunne ikke få os selv til at spise det…
Vi kunne ikke få os selv til at spise maden fordi der var lange sorte hår i begge vores burger føste gang og sidste gang vi spiser her ad!!!!😭

Risposta di Burger Beast( Silkeborg - Horsens )
Bliver mere og mere positiv overrasket…
Bliver mere og mere positiv overrasket for hver gang jeg får smagt det lækre mad!!
Again and again to this amazing burger…
Again and again to this amazing burger restaurant... delicious taste of food, nice and quick services.
Any time I come to Denmark I go there....
Burger Beast er virkelig fantastisk
Burger Beast er virkelig fantastisk – burgerne smager lækkert, og kvaliteten af ingredienserne er tydelig 👌
Servicen er hurtig og professionel, helt sikkert en oplevelse jeg vil gentage 👍
Er positivt overrasket over smag
Er positivt overrasket over smag
Pomfritter er en god oplevelse
Dyppelse
Hvidløgs mayo 5/10
Ostesovs vil jeg kun gi 2/10 ik en prangende oplevelse kontra forventning
10/10 på betjening
Omgivelserne i Horsens så os indbydende ud men den her gang var det take out så kun 3 ud af 5 stjerner da jeg ik kan besvare for den fulde oplevelse i restauranten
Tak for mad
Rigtig god service af Maroa
Rigtig god service af Maroa, hun er smilende pige og smitter det gode energi.
God service specielt af Maroa
God service specielt af Maroa
Helt klart et sted jeg vil spise igen
High quality smash burger!
Great smash burger! Really friendly staff, and a great location. Highly recommend.