Dettagli dell'azienda

1. Negozio di mobili per uffici

Informazioni su bureaustoelen.nl

Informazioni fornite da varie fonti esterne

• Gratis levering

Alle bureaustoelen leveren wij kosteloos.

• Gratis montage
  • Uw nieuwe bureaustoel wordt gratis gemonteerd. De bureaustoel wordt ook op de juiste plaats in uw kantoor geplaatst.

• 5 jaar garantie
  • Op alle bureaustoelen ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie.

• Groot assortiment
  • In de webshop staan honderden bureaustoelen waardoor u altijd wel een geschikte bureaustoel vindt.

1,8

4 stelle
    3 stelle
    2 stelle
    1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Nare eigenaar

Per ongeluk de verkeerde maat krukje besteld. Meteen gebeld met de eigenaar en hand in eigen boezem gestoken, helaas dan zijn de retourkosten voor mijn rekening besloot ik.
    Maar zelfs dat is niet voldoende om de kruk terug te nemen.
    De eigenaar is een ontzettend onaardige man. Wilde niet meedenken, weigert het krukje terug te nemen, zelfs niet als we het zelf terugbrengen. Hale nare man dus hier niks kopen!!

14 novembre 2025
    Valutata 2 stelle su 5

Niet monteerbaar/weggegooid geld

De stoel ziet er best ok uit maar is niet monteerbaar, de rugleuning wijkt te ver af van de voorziene bevestigingspunten en de bevestigingsplaat komt tegen de centrale bediening. Er is een vlotte dienst na verkoop maar daarmee ben je uiteraard niet geholpen bij de montage. En ja, ik ben best handig en kan zonder probleem normale stoelen en meubels monteren.

24 gennaio 2025
    Valutata 4 stelle su 5

Bimos loketstoel Nexxit-3 Model 9031

Voor paar weken terug een verhoogde werkplaatsstoel besteld, levering duurde wel even maar werd hier goed over geïnformeerd, blijkbaar word deze stoel op bestelling gemaakt, dit was mij niet helemaal duidelijk bij bestelling op de website (misschien een dingetje om te vermelden).
    De stoel zelf is netjes geleverd in stevige en keurige verpakking, opbouwen was simpel en alles werkt keurig netjes naar behoren, nette en comfortabele afwerking, veel stel mogelijkheden ,kortom en prettige werkplaats stoel en ik ga hier veel plezier en gemak van hebben tijdens mijn werkzaamheden.

Mensen van bureaustoel.nl houden je op de hoogte van de vorderingen van de bestelling via de mail.

9 agosto 2021
    Valutata 3 stelle su 5

Mededeling na koop dat deze is uitgesloten van herroepingsrecht en dat het veel langer kan gaan duren

Grote teleurstelling. Na bestelling ontvang ik een mail met de mededeling dat omdat ze deze Swopper in de uitvoering Air stof Mesh Gabriel Runner RN Groen 05, speciaal voor mij laten produceren, deze bestelling uitgesloten is van het herroepingsrecht. En bovendien dat vanwege de fabriekssluiting tijdens de feestdagen, de levertijd langer is dan in de webwinkel wordt aangegeven! Deze zaken had ik graag vooraf willen weten. Dan had ik namelijk een andere stof besteld.
    Inmiddels telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk te woord gestaan met uitleg. Recht op garantie blijft. Morgen uitsluitsel over leveringstermijn. Veel betere ervaring.

12 dicembre 2020

verkeerd mailadres besteller

helaas heeft de besteller verkeerd emailadres ingevoerd waardoor ik vreselijk ben gespamd op mijn mailadres. pas nadat ik het drie maal had
    aangegeven dat het fout was heeft men gereageerd. dus niet zo zeer probleem van bureaustoelen zelf. wellicht dat men eerst een controlemail kan sturen naar de besteller om zeker te zijn dat het mailadres correct is.
    want de beoordelingsaanvraag die ik nu heb ingevuld was dus nog steeds fout......

16 febbraio 2018

Geachte heer Van Dijk,

Wat ontzettend vervelend voor u. Het blijkt echter dat de fout geheel aan onze kant ligt. De besteller had zijn e-mailadres wel juist doorgegeven, echter hebben wij een verkeerd e-mailadres ingevoerd in ons systeem. Ik kan u verzekeren dat wij uw e-mailadres inmiddels uit ons systeem hebben verwijderd.

Onze oprechte excuses dan ook voor deze stomme en onnodige fout.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service

Duurde even voor de stoel er was, maar was meteen in elkaar gezet, vragen stelling ging heel makkelijk en snel via de chat functie op de website. En het belangrijkste ... het is een topstoel

20 luglio 2016

Geen gratis transport

Jammer dat ik achteraf nog te horen kreeg dat ik € 60,50 vrachtkosten moest betalen omdat ik op een Waddeneiland woon.

14 giugno 2016

Geachte heer De Vries,

Onze excuses voor het 'ongemak', maar dit wordt wel duidelijk op onze website vermeld, zie http://www.bureaustoelen.nl/klantenservice/levering.

De leveringen vinden plaats door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Wij hopen dat u desondanks tevreden bent over de kwaliteit en het zitcomfort van de geleverde bureaustoel en de rest van het aankoopproces en onze dienstverlening wel hoger waardeert.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 4 stelle su 5

Levering bureaustoel

Levering was niet zoals afgesproken. Want de bureaustoel is zonder doos en pallet geleverd. Waardoor de stoel niet helemaal schoon is aangekomen.

10 maggio 2016
    Valutata 2 stelle su 5

slecht, ik zou hier niks bestellen

levertijd 5-10 werkdagen. 26-08 besteld pas 18-09 geleverd. Zonder dat hier communicatie over is dat het vertraging op loopt. Als je hierover dan belt zijn ze allesbehalve meewerkend. Plus je checkt of de stoelen in elkaar gezet worden, dit wordt toegezegd. Later bellen ze over de leverdatum wederom de boodschap; Stoelen zouden in elkaar gezet worden bij levering. Uiteindelijk worden de stoelen niet in elkaar gezet, de bezorger laat ook zien dat dit hetgeen is hij heeft doorgekregen van bureaustoelen.nl. Kortom ik zou hier niks meer bestellen.

22 settembre 2015

Geachte heer of mevrouw,

Onze excuses voor al het ongemak dat u ervaren heeft. Wij hebben tijdens de vakantieperiode een enorme drukte ervaren, waardoor de levertijd helaas opliep. Het was dan echter wel zo fijn geweest als wij u hiervan netjes op de hoogte hadden gesteld en zo een hoop ongenoegen weg hadden kunnen nemen. Alsmede de ongemonteerde levering, dit betreft onze fout. De stoelen hadden gewoon gebruiksklaar bij u afgeleverd moeten worden. Wij hopen dat u ons in de toekomst wellicht nog een kans geeft om onze fout te herstellen.

Met vriendelijke groeten,
    BureauStoelen.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più