Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Wij zijn een totaalleverancier van tuinmaterialen zoals tuintegels, keramiek, sierbestrating, tuinhout, tuinverlichting en nog veel meer. Dagelijks leveren wij aan hoveniers, handelaren, tuincentra en andere zakelijke klanten door heel Nederland. U vindt ons assortiment in de showtuinen in Balkbrug, Naarden, Hengelo, Heemskerk en Drachten. Wij verwelkomen u graag!

3,6

2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Top Bedrijf en Super goede begeleiding van Danny v.d. Weide

Enkele weken geleden heeft onze Hovenier ons naar Buiter Beton verwezen voor het uitzoeken van diverse
materialen. Eenmaal aangekomen wisten wij niet wat
we zagen, wat een fantastisch bedrijf, alles keurig op
orde en wat een keuze. Wij werden begeleid door
Danny v d Weide, een zeer deskundige adviseur, hij
begreep direkt onze wensen en liet ons de mogelijkheden zien. Ik zou zeker dit bedrijf bezoeken
wanneer de tuin aan de beurt is, vraag dan wel naar Danny want hij weet jou goed te begeleiden. Wij gingen zeer tevreden en onder de indruk huiswaarts.

6 febbraio 2026
Non scritta su invito
Logo di Buiter Beton

Risposta di Buiter Beton

Jack, bedankt voor deze mooie review! Veel tuinplezier gewenst!

Valutata 3 stelle su 5

Tegels andere kleur dan besteld

Eind mei hebben wij onze woning te Balkbrug gekregen. Eind augustus is de hovenier begonnen met het aanleggen van de voor en achtertuinen. De tegels voor zowel de voor als achtertuin hebben wij uitgezocht bij Buiter Beton. Echter toen de hovenier begon met het leggen van de tegels bleek de kleur heel anders dan wij hadden uitgezocht. Onze hovenier is gelijk gestopt met leggen en heeft er iemand van Buiter Beton bij gehaald. Deze gaf toe dat de kleur niet overeen kwam met de tegel die wij uitgezocht hadden. Wij hebben overleg gehad met de hovenier en Buiter Beton wat nu te doen. De consequenties van het laten weghalen en ophalen van de tegels zouden, op zijn zachtst gezegd, niet te overzien zijn. Wij hebben daarom besloten de tegel te laten liggen en de tuinen af te maken. Wel met de afspraak dat daar wat tegenover zou staan. Immers hebben wij iedere betrokken partij hiermee geholpen zowel financieel als qua tijd.

Echter liet Buiter Beton niets meer van zich horen. Op 30 oktober 2025 ben ik er naar toe gegaan en heb ik de medewerker gesproken die zelf aangaf dat de kleur van de tegel niet klopte. Toegezegd gekregen dat er wat geregeld gaat worden.

Helaas hebben wij tot op heden niets meer vernomen van Buiter Beton. Hoe arrogant kun je zijn. Hoezo gerenomeerd bedrijf. Daarbij vergeten zij ook nog maar even dat ook wij keihard moeten werken voor onze centen. Want wij hebben het hier niet over een lullig bedragje.

Bedankt Buiter Beton voor weer een deuk in het vertrouwen van grote bedrijven.

Aanvulling;

Er had ook wel gezegd mogen worden dat deze tegels gevaarlijk worden als het buiten vriest. Dan kun je er niet overheen lopen. Dat heeft 1 van ons al ondervonden. Als wij dit hadden geweten hadden wij een andere tegel overwogen.

Inmiddels is er telefonisch contact geweest waarin werd uitgelegd wat er is misgegaan. De dag erna is er dan een blijk van waardering gekomen. Daarmee is voor ons de erkenning gekomen die we zochten, zijn de sterren wat aangepast en sluiten we dit af.

1 agosto 2025
Non scritta su invito
Logo di Buiter Beton

Risposta di Buiter Beton

Wij betreuren de situatie nogmaals. Nadat we samen afspraken hadden gemaakt en de tuin bij oplevering is geaccepteerd, gingen wij ervan uit dat dit naar redelijkheid is verlopen.

We hebben geprobeerd contact met u op te nemen en zullen dit nog enkele keren proberen.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più