Først og fremmest var maden, jeg bestilte, virkelig lækker. Burgeren var saftig og smagfuld, og pommes frites var sprøde og velsmagende. Jeg blev virkelig mæt og tilfreds med min mad. Desværre var... Leggi di più

kan nonge hjælep mig min kone/søsters søn synger hele tiden Fortnite battle pass, I just s**t out my a*. Booted up my PC, cuz I need need to get that Fortnite battle pass, I like Fortnite, di... Leggi di più

Dårlig service.. jeg bestiller på skærmen i butikken til to go. Jeg venter herefter længe på manden. Der er derefter fejl i pakningen og jeg får ikke udleveret koppen til sodavand og isen lave... Leggi di più

vi holdet min datter fødselsdag for hendes klasse på bugerking Slagelse. personalet var super søde og en super god service vi fik. børne fik også lov til at være med til at lave ders is selv som de v... Leggi di più

3,2

Nella media

TrustScore 3 su 5

riped me off

placed my order on their app and paid for it on the app which took my money instantly went to collect only to told by the restaurant had a computer issue and could not receive app order so had to reorder at the window and pay again they said the app would refund (£8.50) within 24 hours which it never did called customer waste of time said could have collected it and trying to scam them

21 luglio 2021

Burger King rules but not the fries

Ok so I had Burger King tonight it was good but nuggets we're fantastic the fries were trash like usual I give it a 4-star because Burger King can eat my ass and the Nuggets were all that was good but love u burger king hahah so dame good

27 febbraio 2021

Vi kører ALDRIG MERE på Burgerking i…

den 27-11-2020
Vi kører ALDRIG MERE på Burgerking i Sønderborg.

Vi bestiller menuer i deres drive in og bliver bedt om at køre frem til lågen og vente på vores mad, hvilket vi naturligvis gør. Efter 30 minutter ventede vi stadig på vores mad og vi måtte nu gå ind og spørge, hvor vores mad blev af. Drikkevarerne var efterhånden ved at være drukket i vores venten på vores mad.
De havde holdt pause og havde derfor ikke betjent os. Oven i det kunne de ikke huske, hvad vi havde bestilt. Det endte med vi fik vores penge tilbage.
I den tid vi havde holdt og ventede så vi, at de kiggede minimum 2 gang ud af vinduet og så derfor udemærket, at vi stadig holdt og ventede.
Det er sidste gang vi besøger Burgerking i Sønderborg. Så kører vi videre til McDonalds eller andre spisesteder.
Mage til dårlig service skal man lede længe efter.

4 dicembre 2020

I don't like the impossible burger it…

I don't like the impossible burger it tastes awful.Now I know why they call it that.It is impossible to make it taste as good as a burger made from real beef or meat.I didn't much care for the commercial with the strange kids trying to sell that crap.

23 novembre 2020

Dårlig service.

Dårlig service..
jeg bestiller på skærmen i butikken til to go.
Jeg venter herefter længe på manden.
Der er derefter fejl i pakningen og jeg får ikke udleveret koppen til sodavand og isen lavet som første så den var smeltet da jeg nåede bilen efter rettelse af fejlene.

Bruger King Ribe

15 febbraio 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito