Laatst de Lamborghini Urus gehuurd en echt een top ervaring gehad. De auto stond netjes klaar, was super schoon en zag er in het echt nog dikker uit dan op de foto’s. Alles rondom de huur werd duideli... Leggi di più
Beste prijzen bij Buena vida!! Nergens zo goedkoop zo top ervaring gehad. Die ferrari 458 echt fantastisch!
10 weken voordat ik de borg terug kreeg. Telefoontjes en appjes werden genegeerd. Auto was ook helemaal opgegeten. Zou hier niet huren.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ervaar het ultieme rijplezier met Buena Vida, al meer dan 10 jaar marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto's: spectaculaire supercars! Met bijna 30 unieke supercars klaar om jouw hart sneller te laten kloppen, bieden wij ongeëvenaarde luxe en snelheid. Van Lamborghini tot Ferrari: jouw droomauto staat al klaar. Actief in de Benelux en inmiddels ook daarbuiten, zijn we het adres voor liefhebbers die zich écht willen onderscheiden. Stap in en maak van jouw rit een onvergetelijke ervaring!
Elektraweg 2e, 3144cb, Maassluis, Paesi Bassi
- +31 10 503 6336
- info@buenavida.nl
- buenavidasupercarverhuur.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Een ervaring om nooit meer te vergeten ...
We werden vanaf begin af aan al super geholpen ! Vlotte communicatie en heel erg fijn contact. Voor onze bruiloft hadden we een prachtige witte Dodge Ram gehuurd. Konden deze buiten de openingstijden ophalen & weer terug inleveren. Kregen zelfs ook nog een rondleiding door de showroom. Met een bakkie chocomelk ;) Danny , je bent een topper ! Ga zeker zo door. Jullie is alle geluk toegewenst.
Grote oplichters
Grote oplichters, eigenaar Daniël Wilhelmus Maria Vijverberg is de meesterbrein van deze oplichting. Doet ook zijn best alle negatieve reviews te laten verwijderen. Maar hier NIKS huren. Als je een vrijblijvende offerte aanvraagd, accepteren ze de offerte zelf en ben ne opeens gebonden aan de algemene voorwaarden. Krijg van hun facturen voor iets wat ik niet heb gehuurd danwel geaccordeerd heb. Lang verhaal kort: OPLICHTERS NIKS HUREN HIER.
Offerte 40% duurder dan prijslijst
Offerte 40% duurder dan prijslijst. Oplichters!!!
De manager belde mij nav mijn WhatsApp. Hij zou een aantrekkelijke offerte aanbieden. Offerte bleek 40% duurder dan de prijslijst op de Website.
Heb Danny Vijverberg (eigenaar van het verlieslatende bedrijf) een bericht gestuurd van deze enorme blunder.
Hij gaf als excuus dat de website verouderd was!!! Alsof dat mijn probleem is!!!
Volgens de wet zijn prijzen Volgens de prijslijst bindend!!!
Erg onprofessioneel bedrijf, medewerkers en eigenaar. Pure oplichters!!!
Zou 0 sterren moeten krijgen.
Financieel drama
Met de auto , McLaren LT helemaal top, maar helaas heeft het bedrijf zijn financiële administratie niet op orde. Na meerdere herhaaldelijke vragen om de borg op tijd terug te storten, meerdere excuses gehoord, zonder actie om het terug te storten. Als je zelf alles keurig hebt gedaan, is dit series onder de maat voor zo een bedrijf. Door deze wijze van werken zou ik helaas niemand hun als betrouwbare partner willen aanwijzen.
De auto’s is niks mis mee, maar helaas de betrouwbaarheid wel…
Topdag voor onze zoons
Onze zoon heeft op 5 juni 2025 hier een auto gehuurd voor het gala van school voor zijn broer(dit wilde hij graag doen,omdat hij zelf in die tijd door corona, dat niet heeft kunnen meemaken)
's ochtends daar heen gereden vanuit Apeldoorn om de auto op te halen en hij had de auto voor de hele dag geregeld.
ophalen van de auto en uitleg was prima.
Jongens hebben een topdag gehad met de auto.
Geweldige ervaring met de Audi R8 van…
Geweldige ervaring met de Audi R8 van Buena Vida! Alles was top geregeld, de auto was in perfecte staat en het rijden was echt genieten. Vriendelijke en professionele service. Een droom die uitkwam. Ik huur hier zeker weer!
Gooie service
Netjes op tijd, vriendelijke contact person ,geweldig ervaring.nu naar de volgende auto van buena Vista
Top service
Ben heel erg goed geholpen echt een…
Ben heel erg goed geholpen echt een super goeie service gekregen bedankt aan marc en wat een mooie auto mac Laren zou ik iedereen aanraden groetjes Araz
Dodge challenger hellcat
Hier een de dodge challenger gehuurd. Voor het gala feest van mijn dochter. Echt een geweldige ervaring om met deze auto te mogen rijden. Helaas was de terug betaling van de borg een groter probleem. Dit duurde echt veel te lang. Uiteindelijk na bijna 2 maanden na de gehuurde periode de borg pas terug ontvangen. Hierin kan en moet het bedrijf zich zeker verbeteren.
Beste exclusieve auto’s en top service
Ik heb bij Buena Vida 2 auto’s gehuurd de Ferrari 458 en de Mercedes G63 top auto’s zien er goed uit we hebben goeie service gehad van de werknemer die er was echt top top service verleend. Dit is zeker een aanrader voor de volgende keer. De heren waren netjes op tijd en alles is goed geregeld dankje wel heren tot de volgende keer
Mijn ervaring met Buena Vida in een…
Mijn ervaring met Buena Vida in een woord Geweldig!!! Vriendelijk persoon, je wordt stap voor stap mee genomen in hoe de auto werkt en zijn gedurende dag heel de tijd telefonisch beschikbaar. Zelf had ik de Mclaren en wat een auto is dat zeg! Zeker een aanrader.
Top ervaring gehad bij Buena Vida
Top ervaring gehad bij Buena Vida!
Bij het uitkiezen van een auto heeft Mark mij gevraagd wat ik precies zoek en heeft mij zo een auto aangeraden.
De Maserati MC20 voor een dag gehuurd. Bij aankomst uitgebreid uitleg gehad over de auto, en nog een rondje gereden met Mark die alles van de auto heeft uitgelegd.
De maserati was echt een top auto!!!
Zeker geen spijt gehad van deze auto en de keuze bij Buena Vida te huren. Erg vriendelijke mensen, en bij aankomst altijd goed behandeld.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Top ervaring
Super goeie service, kon meteen mijn droomauto vastzetten. Vergeleken met andere bedrijven is dit toch wel een topper.
Such a lovely stand at the show
Such a lovely stand at the show! Nice that you could come in and enjoy the products
Super vriendelijk op de stand in de IAMS