Had via mijn zus zeer lekkere wijn besteld maar zag dat de fles 0,5 inhoud had , bij mijn zus 0,75 Hierover gebeld en werd terug gebeld dat ik overgebleven flessen (had 6 flessen besteld) en toch... Leggi di più
Oplossingsgericht en klantvriendelijk. De bezorging ging buiten mijn schuld om verkeerd en de zending ging terug naar budgetwijnen. Ik mailde hen hierover, vervolgens werd ik door hen gebeld en reg... Leggi di più
Al meerdere keren hier wijn besteld. Duidelijke communicatie over de levering en de wijn is altijd uitstekend verpakt. Ook altijd een snelle levering. Gewoon goed en voor herhaling vatbaar
Helaas na 6 weken nog steeds geen levering ontvangen, orderwaarde €100. Eerste instantie was het product niet op voorraad, vervolgens is het pakket tot 2 keer toe retour gegaan via DPD zonder iets t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door gerenommeerde sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld. Budgetwijnen.nl beschikt over een fysieke winkel en een groot uitlevercentrum. Vanaf deze locatie worden orders naar Nederland, Duitsland en België verstuurd. Budgetwijnen.nl beschikt over een breed aanbod smaakvolle wijnen die rechtstreeks van de producent zonder kostbare overslag naar de consument gaan. Door middel van deze efficiënte manier van werken kunnen wij uw favoriete wijn leveren tegen een zeer lage prijs. Mede hierdoor zijn onze prijzen aanzienlijk lager dan die van een conventionele slijterij of wijnhandel.
Spoorstraat 43, 7481 HW, Haaksbergen, Paesi Bassi
- 085 - 273 75 22
- info@budgetwijnen.nl
- budgetwijnen.nl
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Budget wijnen
Hierover gebeld en werd terug gebeld dat ik overgebleven flessen (had 6 flessen besteld) en toch andere wijn kon terug sturen werd correct behandeld
Uiteindelijk toch gehouden
Altijd de goedkoopste
Altijd de goedkoopste voor ons.
Snelle levering en heel sterke verpakking.
Al meerdere keren hier wijn besteld
TOP service!
Vriendelijk aan de telefoon
Vriendelijk aan de telefoon. Komt afspraak na! Zeer tevreden!
Oplossingsgericht en klantvriendelijk.
Oplossingsgericht en klantvriendelijk.
De bezorging ging buiten mijn schuld om verkeerd en de zending ging terug naar budgetwijnen. Ik mailde hen hierover, vervolgens werd ik door hen gebeld en regelden zij opnieuw de bezorging, nu via POST.NL. Top service en clientbenadering,
Correcte levering en behoorlijke wijn.
Goede communicatie met diverse opties…
Goede communicatie met diverse opties toen de wijn wat leverproblemen had. Toch snel daarna probleemloos geleverd.
Prima
Met kleine vertraging maandelijkse bestelling keurig thuis afgeleverd. Prima
Heel goede communicatie ivm met…
Heel goede communicatie ivm met levering. Zeer klantvriendelijk en vooral hele goede kwaliteitswijnen
Alles volgens afspraak verlopen.
Goed en snel geleverd
Goed en snel geleverd , netjes verpakt ...Prima
Snelle en correcte levering met goede…
Snelle en correcte levering met goede tracking! Niets aan op te merken dus
Prima verpakt en mooi op tijd
Goed verpakt verzonden
Goed verpakt verzonden, vlotte levering.
Minpuntje is dat de wijn per 6 flessen gekocht moet worden.
Snel geleverd
Snel geleverd, en de gewenste (redelijk unieke) wijn, gewoon op voorraad!
Kwaliteit wijnen aan betaalbare prijzen
Na bestelling bleek dat ze niet alles…
Na bestelling bleek dat ze niet alles konden leveren. Daar werd ik keurig over gebeld. En mij de keuze gegeven deel levering of àlles in één levering. Keurig afspraak nagekomen. Top.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.