Godt og behageligt sted!
Bo er dygtig, behagelig og rar. Graviditetsmassage har været fantastisk under begge mine graviditeter.
Fysiurgisk massage Gravidmassage Nakke/skulder massage Fodmassage Hotstonemassage Laserterapi Recovery boot/pants Roskildes bedste og billigste Procesmassør
Vindingevej 34E , 4000, Roskilde, Danimarca
Virkelig dygtig og grundig! Jeg har fået løbende forebyggende behandlinger i mere end 1 år og jeg vil fortsætte så længe det er muligt. Jeg kan på det varmeste anbefale at få behandlinger hos Bo.
Professionel massør der har styr på sit håndværk, både i forhold til massage delen men også anvendelse af hot stone, æstetiske olier og ultralyd, som en naturlig del af behandlingen.
Bedste massør, tager fat og kommer til bunds med spændinger. Bruger mange forskellige teknikker. Brugte bsmassage gennem hele min graviditet og det var min redning, samtidigt er det virkeligt billigt. Anbefaler Bo til alle.
Bo er yderst kompetent og et meget behageligt menneske. Der er altid en afslappet og rolig stemning i rumme og han forlader altid rummet mens man klæder sig af eller på 👍. Meget rimelige priser og fine parkeringsforhold.
Vil til en hver tid anbefale BS-massage 👍
Diskret, venlig og naturligvis yderst kompetent. Skal du bare gøre lidt godt for dig selv, have løsnet kontorkroppen op eller andet - afsted til BS massage. Går fast hos Bo engang om måneden, og det redder mig fra mange spændingshovedpiner og gør hverdagen bedre.
Fantastisk massage. Dejlig afslappet stemning. Det er ikke sidste gang jeg kommer der. Kan varmt anbefales

Risposta di Bsmassage.dk
God behandling, dejligt atmosfærer og på kundens betingelser 👌
Professionel, empatisk, kompetent og særdeles rimelig pris.
Gør dig selv den tjeneste at prøve Bo som din massør.
Bedste anbefalinger herfra.