Jeg har netop været til teoriprøve hvor jeg bestod med 4 fejl de andre 2 gange havde jeg 8/9 fejl jeg generhver til alm kørekort b. Urenset hvor meget jeg selv øvede syntes jeg ik den sad i skabet så... Leggi di più

Jeg kan helt klart anbefale Brydes Køreskole. Jeg er blevet hjulpet godt igennem hele forløbet og bestod både teori- og køreprøven uden problemer. Forløbet tog i mit tilfælde cirka 2,5 måned, og det h... Leggi di più

Jeg tog kørekort hos Brydes og kan klart anbefale det til andre. Teoriundervisningen foregår i et behageligt tempo hvor Brydes også formår at gøre det sjovt. Køretimerne planlægges til teori og her gø... Leggi di più

Har lige fået mit kørekort, efter et par måneder hos Bryde og hold da op hvor gør han det overskueligt. Der er gode tips og huskeregler i undervisningen og gør det også sjovt og relativt nemt at fo... Leggi di più

1. Autoscuola

Skal du have kørekort til bil, motorcykel, generhverve, op til en vejledende helbredsmæssige køretest eller skal du op til en kontrollerende køreprøve, er du kommet til det helt rigtige sted.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Positiv 😁

Jeg vil gerne anbefale at tage kørekort ved Bryde.
Teorien blev gennemgået med en god portion humor og der var god tid til at snakke om tingene.
Køretimerne var også en positiv oplevelse og det var fedt med muligheden for Tysklands-tur.. Jeg har kun godt at sige.. 👍

22 novembre 2019

Den bedste køreskole i Horsens!

Jeg vil gerne anbefale at tage kørekort hos Bryde!

Teoriundervisningen var rigtig god og det var rart, at det var uden computerundervisning og bøger, som man høre om andre steder.. Bryde er god til at forklare tingene på en måde så man forstår og husker det.. Jeg synes også det var en stor fordel, at det var samme kørelære til teorien og køretimerne..
Har kun godt at sige om det! Min veninde og jeg bestod i øvrigt i første forsøg, både teori og køreprøve :)

18 novembre 2019

Super fed oplevelse!

Jeg har selv taget kørekortet ved Michael og kan ikke give andet en ros herfra. Selvom jeg tog en tur til Australien midt i forløbet, gik det problemfrit hele vejen igennem.
Kan varmt anbefale at tage dit kørekort her👍🏼

20 agosto 2019

Dårlig behandling!

Min datter valgte Brydes køreskole, da han virkede sød og pålidelig i telefonen.
Fik dog en noget anderledes oplevelse..!
Min datter fik ikke de 29 lovpligtige teoritimer, som skrevet på hans hjemmeside..!! Hun manglede 4-5 timer og jeg kontaktede Bryde derom, og fik bare svaret.. ja det ved jeg godt men de unge mennesker keder sig jo ihjel, hvis de skal sidde der så længe 😱 det skal så siges at min datter dumpede teoriprøven første gang.
Han sagde til alle teoritimer at “de skulle være dygtige og hurtige da han skulle på ferie tidligt” hvad er det for noget at sige, og kan man forlange/forvente det??!!.
Så kom køreprøven, som min datter jo helst skulle have overstået inden han tog på ferie, så det skulle OGSÅ gå stærkt. Han fortæller at han sendte hans elever op før tid da de skulle skynde sig at blive færdige..Hun fik 3 køretimer på en dag hvilket er ULOVLIGT og fik af vide hun skulle holde mund med det..!
Og i flere af hendes køretimer skulle de lige forbi og hente hans børn i skole/børnehave, det er vel ikke normalt praksis??
Bryde valgte dog at sende hende op til køreprøve, da han jo skulle på ferie...men desværre dumpede hun. ( 4. Juni)
Efter nogen dage fik min datter af vide at hun komme komme op til ny køreprøve til august, ja eller vælge at skifte kørerlærer???!!
Og de penge vi skyldte ham for ekstra køretimer, skulle vi så komme med KONTANT !! UDEN kvittering. Og timerne blev aldrig ført i kørebogen, Kørebogen var derfor ikke udfyldt lovligt.
Efter et par samtaler med Bryde som var fuldstændig ligeglad med min datter ikke blev færdig inden ferien, valgte vi at skifte til en anden køreskole..! Udsagnet fra den nye kørelærer var hun slet ikke klar til køreprøve.
Det er den dårligste behandling vi nogensinde har fået, og det skal lige siges at da jeg snakkede med ham inden start, var et af mine spørgsmål om han nu gjorde hans elever færdige inden ferien? Svaret var ja selvfølgelig gør jeg det..!!

Jeg vil ikke anbefale Brydes køreskole til nogen.

1 luglio 2019