Hej med jer Casper og Laura,
Jeg kan forstå at begge jeres anmeldelser omhandler samme køb. Derfor giver jeg jer også lige et samlet svar.
Først og fremmest er jeg selvfølgelig ked af at høre, at I føler I er blevet vejledt forkert I min butik.
Mine søde ekspedienter og jeg ønsker altid at give vores kunder den bedst mulige rådgivning. Med hensyn til farvevalg på garn, vil det dog altid være kunden selv, der har de bedste forudsætninger for at vide præcist hvilken farve, der falder bedst i deres smag. Vi vejleder selvfølgelig hjertens gerne, men det er altid kunden der i sidste ende ved, hvad de er på udkig efter. Det kan være rigtig svært at vurdere farvenuancer ud fra et billede og jeg ville selvfølgelig ønske I havde haft garnet med, så det havde været lettere for både jer og min ekspedient sammen at finde den helt rette hvide nuance til jer.
Vores bytteregler er ikke nogle vi forsøger at lægge skjul på. De hænger, som I begge skriver der hvor man betaler og vil man gerne kende vores bytteregler og/eller synes man ikke, at man kan læse hvad der står på skiltet, er man altid velkommen til at spørge. Så svarer vi meget gerne.
Hvis man som kunde udtrykker et ønske om at holde sig indenfor et bestemt budget vil vi desuden og også altid forsøge at finde noget i et prisleje, der matcher ønsket.
Men jeg er glad for at høre, at I har fundet noget garn, som matcher jeres ønske både hvad angår farve og pris til en dåbskjole et andet sted.
Jeg er klar over at ovenstående ikke er en løsning på jeres utilfredshed over at stå med et tilgodebevis, som I ikke føler at I kan bruge. Som jeg forstår det ville den eneste løsning for jer have været, at vi afveg fra vores sædvanlige bytteregler og det har jeg desværre valgt ikke er en mulighed i den lille (men for mig tilfredsstillende) størrelse min virksomhed har.
I er dog altid velkommen til at sælge eller give tilgodebeviset videre til nogen der kunne få glæde at det.
Dbh Alberte,
Indehaver af Bruun Strik