We are brunoderlfiller.com a very successful online wholesale online store selling high-quality licensed medical aesthetic beauty and skin-care products at whole prices ( very affordable) from the United States, Korea, China and other parts of the world to anywhere around the globe (International). we also have branches such as 1stopfiller.com and brunosglams.com .We are always looking forward to new reliable, customers and partners around the world. we are providing our services in this manner: firstly the goods are paid for completely before delivery which is our original strength, secondly, is a right away reaction which is processing your order to provide your tracking details and shipping. we also guarantee delivery carefulness and we also have a favorable refund policy which is our strong bond between customers and us. moreover, these services are provided to our precious clients distributing a huge amount of products. OEM to supply new brands .here we are always waiting for you and always ready to take your orders. see you soon with your orders. find us at brunodermalfiller.com.
IFZA Business Park, DDP, P.O. Box 342001, Dubai , Emirati Arabi Uniti
- +370 629 93 526
- info@brunodermalfiller.com
- brunodermalfiller.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Non ho ricevuto nulla
Ho pagato i prodotti in anticipo ma non ho ancora ricevuto nulla chiedo che mi venga restituito il denaro se non è stato possibile inviarmelindata”
Molto importante la professionalità
Azienda molto e molto fidata di molta fiducia e ogni cosa la professionalità e competenza e eccellenza del personale e dei prodotti sono molto fiera e felice di aver incontrato finalmente un’azienda così competente. Grazie mille, continuate così.

Risposta di St.Bruno's Group Of Companies
Comunicazioni, info e chat pessimo
Servizio info e chat pessimo, ho anche scritto una mail ma nessuna risposta.

Risposta di St.Bruno's Group Of Companies
Molto afidabili precisi e Profesionali bravi andate cosi

Risposta di St.Bruno's Group Of Companies
Le fiale non sono dense abbastanza…
Le fiale non sono dense abbastanza acconfronto altre della stessa marca sembrano che siano tagliate perché non rendono come le altre gentilmente cercate di aumentare il dosaggio di acido
Spedizione velocissima e…
Spedizione velocissima e affidabile!!Grazie brunodermalfiller!!

Secondo ordine
Secondo ordine. Arrivato in breve tempo. Ho iniziato ad usare le creme da poco, le trovo buone. Per me vale la pena